De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De verrekijker... Klikken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De verrekijker... Klikken."— Transcript van de presentatie:

1 De verrekijker... Klikken

2 Een Belg en een Hollander wonen elk
al geruime tijd zo een vijftig meter van de grens zonder eigenlijk contact met elkaar te hebben. op zekere dag echter zijn ze samen ge- lijktijdig in hetzelfde café en zitten aan de toog. Daar bespreken ze de dagelijkse gebeur- tenissen uit de grensstreek bij een fris pintje.

3 Na meerdere van die frisse pintjes zegt
die Belg plots om te lachen: “Zeg gierigaard doe er nog maar eentje op ‘t is uw beurt “Nou” zegt de Hollander “wij Nederlanders zijn helemaal niet gierig, wij zijn enkel zuinig. Om je een voorbeeld te geven,vorige maand had ik zin om een verrekijker te kopen, ik ging dus naar een winkel waar men dergelijke dingen verkoopt…

4 De verkoper had twee soorten, één van
honderd euro en één van tweehonderd euro. Vermits ik, naar mijn mening met deze van honderd euro voldoende ver zag, leek het me nogal gek om er eentje te kopen van tweehonderd euro. Dus heb die van honderd euro gekocht.” “Dat lijkt me logisch” zegt de Belg,”en wat zie je dan zoal met die verrekijker?”

5 “Wel” zegt de Hollander “nu je er om
vraagt, verleden week bijvoorbeeld zag ik jou in je keuken met je vrouw liggen neuken… “Wel” zegt de Belg “had dan toch maar die van tweehonderd euro gekocht, dan had je gezien…. …..Dat het jouw vrouw was….

6 Einde


Download ppt "De verrekijker... Klikken."

Verwante presentaties


Ads door Google