Hypotrust introduceert: Hypotrust Trend

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
Advertisements

PowerPoint presentatie hypotheken
Dmv de startersregeling wil de gemeente Rotterdam de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Rotterdam.
Dmv de startersregeling wil de gemeente Amersfoort de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Amersfoort.
Levensverzekering en Lening
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
De levensverzekering (Deel 3)
Voeg hier het organisatie onderdeel in
Welkom op de startersavond
Info obligaties aanschaf Probounce banen 8 en 9
Ontwikkelingen WIA de nieuwe WAO
Inkomen les 17 Begrippen & 81 t/ 84
Presentatie voor de Vlaamse Club Pattaya Op 1 februari 2012.
Pensioen Optimaal Hypotheek Comfortabel genieten van het leven Puth, 27 juli 2007.
Woningfinanciering een inleiding
Heuvelstraat AB Diessen T: F: E: I:
Hypotheekvormen Er zijn diverse hypotheekvormen mogelijk. Elke vorm met z'n eigen kenmerken en z'n eigen voordelen. Het hangt dus van uw omstandigheden.
H 12: Vreemd vermogen lang
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Zeer waarschijnlijk gaan de hypotheekregels veranderen en kan het zeer verstandig zijn om één van onze adviseurs.
Koopwoning...  (het is niet zo moeilijk…). huiswerk  pak agenda en noteer bij ma 19 januri 5e lesuur:  leren tb 72 tm 77 maken 3.21 tm 3.23 wb 129.
Dmv de startersregeling wil de gemeente Amsterdam de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Amsterdam.
Dmv de startersregeling wil de gemeente Utrecht de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Utrecht. In.
inleiding Deens Hypotheekmodel
Dmv de startersregeling wil de gemeente Arnhem de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Arnhem. In de.
In het jaar 2007 kon je dit kopen voor €100: In het jaar 2012 kon je dit kopen voor €100: Koopkracht = Het geld wordt minder waard.
Hoe motiveer ik mijn hypotheekadvies?
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
Vanzelfsprekend hebben wij, voor u de hypotheekrente tarieven van Hypotrust, maar wij hebben die ook van vele andere hypotheekverstrekkers.
EENMANSZAAK Geen onderscheid tussen eigen vermogen en vermogen van de activiteit Onbeperkte aansprakelijkheid Geen specifieke boekhouding Inkomen uit beroep.
Agenda  Lessen (6)  tot  hs 30
Levensloop voor tussentijds verlof en / of eerder stoppen met werken
Inkomen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid
Van Valckenborgh Dirk Februari Definitie “optie op aandelen” : Recht / Verplichting om een standaardhoeveelheid aandelen te kopen (call-optie –
Enkel het resultaat telt....
De Hypotheek & Vermogensopbouw
Dmv de startersregeling wil de gemeente Almere de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Almere. In de.
De beste hypotheek tegen de laagste kosten! Door de kredietcrisis, eurocrisis, etc wordt het steeds lastiger om exact te berekenen hoeveel hypotheek u.
Op onze uitgebreide en informatieve hypotheekrente site kunt u de hypotheekrente tarieven van de meeste hypotheekverstrekkers inzien. Ook vindt u er duidelijke.
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
Uitgekiende hypotheek vergelijking! Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken voor u de hypotheken bij bijna alle hypotheekverstrekkers.
Ik wil de laagste rente voor een annuiteitenhypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve annuiteitenhypotheek hypotheekrente site kunt u de maximale.
Ik wil de laagste rente voor mijn hypotheken! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek rente site kunt u de maximale hypotheek berekenen en vindt.
Het beste hypotheek advies voor starters Door de kredietcrisis, eurocrisis, etc wordt het steeds lastiger om exact te berekenen hoeveel hypotheek starters.
Zowel voor de particulier als voor alle zelfstandige ondernemers, zoals zzp-ers, eenmanszaken, dga's en freelancers:
Lagere maandlasten door een hypotheek met NHG! Wat veel mensen wellicht wel weten, maar diverse potentiele huizenbezitters ook nog niet, is dat een hypotheek.
Hypotrust Hypotheken verlaagt op 12 juni 2012 de hypotheek rentetarieven voor diverse hypotheken met maximaal 0.35%: Hypotrust Hypotheken wijzigt haar.
Aflossingsvrije hypotheek: 5 jaar, 5 jaar (rentebedenktijd).
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
19 augustus 2014 Nu en in de toekomst Samen uw woonwensen realiseren.
DE VOORZIENINGEN.
Welkom! Woningmarkt Katwijk Rijnsburg en Valkenburg 2014.
Zo zit dat met uw pensioen!
§2.3 Hoe leen je? In deze PowerPoint-presentatie leer je over: Lenen
Startersavond Woningmarkt
§ 2.4 Geld lenen kost geld Als je geld leent, moet je dat weer terugbetalen. Daarnaast betaal je meestal rente. Hoeveel en hoe lang je terugbetaalt, hangt.
SpaarBV presentatie november 2015 Algemeen telefoonnummer:
Wanneer en hoe regel je je financiering. Programma Welkom Voorstellen Svn en bank Toelichting op proces financiering Vragen.
Wegenwerken voor uw deur? Uw winkel voor een lange periode onbereikbaar voor het verkeer? Dan kan u financiële steun krijgen van de Vlaamse en federale.
Welkom havo 4..
RIZIV contract voor zelfstandige verpleegkundigen seminarie 22/9/2016
OBVION HEEFT HYPOTHEEK RENTE VERLAAGD PER 5 NOVEMBER 2013
Welkom havo 4..
Welkom havo 4..
Welkom havo 4..
Welkom havo 4..
WOONFONDS GAAT HYPOTHEEKRENTE VERLAGEN PER 27 FEBRUARI 2014
Welkom havo 4..
Huren of kopen Voordelen van huren:
EIGEN WONING © Dia van Berry Hagendijk.
Transcript van de presentatie:

Hypotrust introduceert: Hypotrust Trend V r i j h e i d i n h y p o t h e k e n Hypotrust introduceert: Hypotrust Trend

Introductie nieuwe lijn de lijnen LEVEN AFLOSSINGSVRIJ LINEAIR ANNUITAIR HYBRIDE BELEGGEN OndernemersHypotheek Standaard Rente Profijt Rente Budget Rente Kenmerken: GFM acceptatiekader en AV 2008 Bemiddeling en zero op geld en polis Hypotrust Comfort LEVEN AFLOSSINGSVRIJ LINEAIR ANNUITAIR SPAAR (Cardif) Kenmerken: Acceptatiekader BNP Zero , ook op polis Hypotrust Trend LEVEN AFLOSSINGSVRIJ LINEAIR ANNUITAIR SPAAR (Cardif 50% verplicht spaar) Standaard Rente Profijt Rente Budget Rente Kenmerken: GFM acceptatiekader en AV 2008 Bemiddeling en zero op geld, geen provisie op polis Hypotrust Zeker Weten Assortiment

Kenmerken Volledig provisieloos te sluiten. U staat vrij om te kiezen in aflosvorm. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een volledige spaarhypotheek maar ook combinaties van aflossingsvormen. Een mix in rentevastperiodes is mogelijk Spaarrente is gelijk aan hypotheekrente U betaalt geen extra renteopslag voor deze spaarhypotheek U lost af aan het einde van de looptijd met uw verzekering Risico overlijden kan worden meeverzekerd, maar er is geen verplichting dit te sluiten bij Cardif U kunt eventueel uw al gesloten verzekering inbrengen Aankoopgarantie via Nationale Waarborg

Voordelen Voordelen Lage netto maandlasten Vrijheid om diverse aflossingsvormen te combineren Wanneer u kiest voor de afslossingsvorm spaar, dan heeft u de zekerheid van een spaarhypotkeek Goede en duidelijke voorwaarden NHG hypotheek Bedenk wel… Offerte is 2 maanden geldig, te verlengen met 6 maanden. Bij verlenging geldt dat de eerste 2 maanden van de verlenging kosteloos zijn; daarna is er bereidstellingsprovisie verschuldigd ( 0,25%) van het leningbedrag per maand of gedeelte daarvan (n.v.t. bij variabele rente Tijdens de verlenging is er sprake van een gefixeerde rente Bij annulering tijdens de verlening is een boete verschuldigd van 1%

Introductie nieuwe lijn totaal plaat Geldverstrekker Distributie label Hypotrust Trend Aflosvorm Spaar Leven Aflos.vrij Annuitair Lineair Overbrugging 1-maands Variabel tarief Risicoklasse NHG 75 EW 90 EW 100 EW 115 EW 125 EW RVP 1-maands variabel 1 jaar 5 jaar 7 jaar 10 jaar 15 jaar 20 jaar 25 jaar Alleen in combinatie met Spaar 30 jaar Alleen in Combinatie Met Spaar zerohypotheek

Introductiekorting 100 x 10 basispunten Wij en BNP Paribas PF vinden het een feest om de Hypotrust Trend te mogen introduceren en bij een feest hoort een kado! Eerste 100 getekende offertes 0,10% korting gedurende de eerste rentevastperiode bovenop de al zeer scherpe rentetarieven Hoe krijgt een klant deze korting? Intermediair belt het CST Team als de klant de offerte heeft ondertekend Het CST team geeft u uw unieke kortingscode telefonisch door Het CST team stuurt een bevestiging per e-mail, met daarin de mededeling dat de offerte binnen 5 dagen retour moet zijn, anders vervalt de korting De unieke kortingscode moet door het intermediair worden vermeld voorop op de getekende offerte

Hypotrust Trend overbrugging / aankoopgarantie Overbruggingskrediet Maximaal bedrag: Waarde huidige woning minus restschuld bestaande hypotheek Waarde huidige woning = verkoopprijs. De verkoop dient definitief te zijn zonder ontbindende voorwaarden Zonder definitieve verkoop wordt er geen overbrugging verstrekt. Maximale duur: 24 maanden Let op: indien NHG dan dient op moment van finaal akkoord van de nieuwe aanvraag, de oude woning te zijn verkocht (op papier) en de ontbindende voorwaarden te zijn verlopen. Aankoopgarantie Nationale Waarborg Maximale duur: 13 maanden Kostprijs: 1% van het garantiebedrag met een minimum € 250,-.

Hypotrust Trend offerte Standaard voorwaarden Standaard 2 maanden geldig (dagrente) + eerste verlenging van 2 maanden kosteloos + tweede verlenging van 4 maanden tegen 0,25% bereidstellingsprovisie per maand (onafhankelijk van rentewijzigingen) 1% boete bij annuleren na verlenging Administratiekosten van €10,- per maand per lening (zit al in de netto maandlast)

Hypotrust Trend Verstrekking o.b.v. inkomen Leencapaciteit wordt bepaald aan de hand van de normen van de Gedragscode Hypothecair Financiers Tenminste één aanvrager moet inkomen hebben uit een contract met onbepaalde looptijd of pensioen Ambtenarencontracten worden altijd beschouwd als contracten voor onbepaalde tijd! Inkomen uit tijdelijk werk: Inkomen uit contract met bepaalde looptijd wordt voor 100% meegenomen voor de resterende duur van het contract. Inkomen uit uitzend/flexwerk: voor 70% meegenomen o.b.v. gemiddelde over afgelopen 3 kalenderjaren; minimaal 12 maanden in dienst bij dezelfde organisatie Inkomen uit tijdelijk werk mag maximaal 50% van het totale huishoudinkomen uitmaken Buitenlands inkomen (alleen binnen EU): voor 70% meegenomen Intentieverklaringen leiden niet tot acceptatie als vast dienstverband

Hypotrust Trend Verstrekking o.b.v. onderpand Maximale verstrekking Bij aankoop 125% EW Bij oversluiting/verhogen 115% EW (+verbouwing) Bij nieuwbouw 105% EW Executiewaarde bij nieuwbouw: Aankoopprijs Renteverlies tot max. 5% van de aankoopprijs Meerwerk tot max. 25% van de aankoopprijs (taxatierapport verplicht bij meerwerk > 15% koopsom) Afdekking Maximaal deel aflossingsvrij: tot 75% EW Iedere aanvrager wiens inkomen wordt meegenomen dient een ORV te sluiten voor minimaal het gedeelte > 75% EW

Spaar (1) Algemeen Cardif is de verzekeraar voor de spaarhypotheek; Cardif is onderdeel van BNP Paribas Group Verzekeringsmethodiek is op basis van het Universal Life principe Uitkering bij overlijden Vast bedrag (maximaal 3 keer het doelkapitaal) percentage van de opgebouwde waarde (110%-200%) Faciliteiten Maximale looptijd is 30 jaar Maximale aanvangsleeftijd is 65 jaar Maximale eindleeftijd is 80 jaar Verschillende dekkingen op 2 levens Niet-rokers korting Hoog-laag constructie Premiedepot (2% gegarandeerd rendement)

Spaar (2) Medische acceptatie Kosten Korte medische vragenlijst Voor OR kapitaal van: 18 t/m 40 jaar: € 265.000,- 41 t/m 50 jaar: € 150.000,- 51 t/m 60 jaar: € 100.000,- 61 t/m 65 jaar: € 0,- Bij hogere bedragen, dan medische onderzoek (geregeld door Cardif) Kosten Beheerkosten is 0,03% per jaar over doelkapitaal. Kosten is 5% van de premie Kosten bij extra storting is 5% van de storting

Spaar (3) Voorlopige dekking Overig Schone vragenlijst; onmiddellijke acceptatie en tevens standaard voorlopige dekking gedurende maximaal 12 maanden en maximaal € 160.000 Geen schone vragenlijst; uitsluitend dekking bij overlijden door ongeval Overig Minimum premie is € 25,- Minimale extra storting is € 500,- Waardeoverzicht wordt één keer per jaar toegezonden

Samenvattend Concurrerende tarieven (ook bij verlenging!) Aantrekkelijke en complete voorwaarden Verpanding polissen/rekeningen van derden Speciale aandacht voor ambtenaren en expats Een verantwoordelijke en solide geldverstrekker