Meester voor de klas Jongens, ik wil eens wat meer over jullie achtergrond weten, daarom moet iedereen het beroep van zijn vader zeggen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
KINDERUITSPRAKEN enter.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Gesprekjes….
De schrijfmachine Bewerkt door Power Po(i)ntje.
Opkomen voor jezelf.
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
Plantjesmarkt 13 mei Hier is het ………. En daar kunnen we parkeren….
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
Zeven kleuren Een Oosterse wijze leermeester ging eens
De Schepping. En toen zei God: Adam, Ga naar de vallei...
Terwijl ik vanmorgen in mijn auto geduldig voor het rode verkeerslicht wachtte, kwam er een man met een oranje voetbalpetje op zijn hoofd naar mijn auto.
Onderwerp: Wie is er het rijkst ?. De schooljuffrouw vraagt in de klas wie er het rijkst is. Polleke als eerste: "Wij juffrouw! Mijn pa en ma hebben elk.
Humorsplinters Een man gaat met zijn varken in de trein.
De pittige smaak van de uitverkiezing
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Het Vierde Huwelijk.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Waar letten we op tijdens de het maken van de presentaties?
Zandkorrels.
Verdwaald in het bos.
Ik ben Bob..
Ik ben Marie En dit is mijn oom Tom.
WELKOM OP TOV!.
De kinderen op school zeggen steeds twee woorden die ik niet begrijp …
Pasen zondag 23 Maart 2008 Opgestaan Johannes 20: 1-18 Zij hadden uit de schrift nog niet begrepen dat Jezus uit de dood moest opstaan.
Woord van Leven December 2009 “Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede werken zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de.
Op een dag zitten koningin Beatrix en haar zus Prinses Irene in het paleis samen aan de koffie Op een gegeven moment gaat het gesprek over hun eigen vader.
Mam, ik heb een vraag … De kinderen op school zeggen steeds twee woorden die ik niet begrijp …
De verhuizing Ik ben Fleur Ik ben Mandy Ik moet je iets vertellen, ik moet verhuize n vanwege mijn vaders werk Wat erg.
Ontmoetingen op de VIA DOLOROSA. Simon van Cyrene Countee Cullen Hij sprak geen enkel woord tot mij en toch riep hij mijn naam. Hij gaf geen enkel teken.
Interpreteren van data
WELKOM ! GEKREKEL OP DE ZOLDER SCHOOLFEEST VBS DE KREKEL ZATERDAG 23 MAART 2013.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
PANTOFFELS.
Welkom in de samenkomst
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Verhaal 1“Hallo ik ben nieuwe juf”
Jezus roept de leerlingen
Pasen - zondag 31 maart 2013 Het graf is open, het nieuwe Leven is opgestaan. Hij die opgestaan is wijst ons de weg door de dood en het open graf heen.
bisschop aartsbisschop Matteüs 16 Toen Jezus in het gebied van Caesarea Filippi kwam, vroeg hij zijn leerlingen: ‘Wie zeggen de mensen dat.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Voorkant.
Groningse voic .
Gulzig… Al te gulzig! Hé, die gaat nu aan mijn neus kietelen.
Marloes Waterschoot Klas 3D
Lotje en de superhelden
HIJ GAF ZIJN EIGEN ZOON. Tijdens een zondagavond zangdienst in een kerk gaf de dominee het woord aan een oude man, die daar zondag te gast was. De man.
Het zwembad
De Vriendschap.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Groningse voic .
Thema 2. Met zilver bekleed Avraham de stoffenhandelaar was een goed mens. Hij stond altijd voor iedereen klaar. Totdat de zaken zo goed gingen dat.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Een pastoor van een klein dorpje komt erachter dat Marietje zwanger geworden is (van hemzelf) !
Gezeik Ja je mag het eigenlijk niet hardop zeggen Maar soms heb ik het zo gehad met het onderwijs. Die docenten die alleen maar klagen dat het zo zwaar.
drie?vijf? zeven? Deze kabouter woont in paddenstoel 5. Weet jij welke padden- stoel dat is? 5.
Ieue - Jireh Genesis 22: En het gebeurde na deze dingen dat de God (Elohim) Abraham op de proef stelde. Hij zei tegen hem: Abraham! Hij zei: Zie,
Het is vandaag Girlsday!
1.
Meester voor de klas Jongens, ik wil eens wat meer over jullie achtergrond weten, daarom moet iedereen het beroep van zijn vader zeggen.
Les 5 Om je heen kijken Wat doe ik hier vandaag?
Lucas 7: Jezus was op weg naar Jeruzalem.
BEATRIX & IRENE.
Onderwerp: Wie is er het rijkst ?
Een juf komt nieuw op een Amsterdamse school
Transcript van de presentatie:

Meester voor de klas Jongens, ik wil eens wat meer over jullie achtergrond weten, daarom moet iedereen het beroep van zijn vader zeggen.

Een aantal jongens gaf direct het beroep van hun vader, totdat kleine Simon aan de beurt was. Kleine Simon zei niets.

Nou zei de meester: “Simon je kunt het beroep van je vader toch wel geven…. Maar kleine Simon zei niets….. Na enig aandringen van de Meester kwam het er eindelijk uit………

Meester mijn vader is paaldanser in een homo-bar…. Welaan zei de Meester: “daar wil ik wel eens meer over weten, kom maar even mee naar de gang, dan hebben we het er even over….

In de gang aangekomen vraagt de meester aan kleine Simon: “Dat meende je toch niet hè?” “Natuurlijk niet meester, maar ik kan toch moeilijk in de volle klas zeggen dat mijn vader……

Spits van Feyenoord is”