De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Terwijl ik vanmorgen in mijn auto geduldig voor het rode verkeerslicht wachtte, kwam er een man met een oranje voetbalpetje op zijn hoofd naar mijn auto.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Terwijl ik vanmorgen in mijn auto geduldig voor het rode verkeerslicht wachtte, kwam er een man met een oranje voetbalpetje op zijn hoofd naar mijn auto."— Transcript van de presentatie:

1 Terwijl ik vanmorgen in mijn auto geduldig voor het rode verkeerslicht wachtte, kwam er een man met een oranje voetbalpetje op zijn hoofd naar mijn auto gelopen.

2 Hij klopte op mijn raam en wenkte mij toe dat hij me iets wilde vragen. Ik deed het raam een stukje open, waarop hij zei: "Hebt U het nieuws al gehoord !?!

3 Het Duitse voetbalelftal is zojuist gegijzeld en ze vragen 10 miljoen dollar losgeld

4 Als dit bedrag vanavond niet betaald is, worden alle spelers met benzine overgoten en levend in brand gestoken en kunnen de duitsers dus niet deelnemen aan het WK !

5 “Nou zeg" zei ik. Het moet toch niet gekker worden. Ik ga daarom alle auto's langs om te collecteren", zei de man.

6 Terwijl ik mijn portemonnee tevoorschijn haalde, vroeg ik aan de man hoeveel men zo ongeveer gaf, waarop hij antwoordde:

7 “De meeste geven 5 liter"


Download ppt "Terwijl ik vanmorgen in mijn auto geduldig voor het rode verkeerslicht wachtte, kwam er een man met een oranje voetbalpetje op zijn hoofd naar mijn auto."

Verwante presentaties


Ads door Google