De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Op een dag zitten koningin Beatrix en haar zus Prinses Irene in het paleis samen aan de koffie Op een gegeven moment gaat het gesprek over hun eigen vader.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Op een dag zitten koningin Beatrix en haar zus Prinses Irene in het paleis samen aan de koffie Op een gegeven moment gaat het gesprek over hun eigen vader."— Transcript van de presentatie:

1

2 Op een dag zitten koningin Beatrix en haar zus Prinses Irene in het paleis samen aan de koffie Op een gegeven moment gaat het gesprek over hun eigen vader Dan kijken ze elkaar aan en staren samen naar het schilderij waar hun vader Prins Bernard zo mooi op staat

3 Dan vraagt Irene opeens aan Beatrix: “Zou onze vader al in de hemel zijn aangekomen?” Nou! Zei Beatrix: “Dat weten we zo, ik bel wel even met de Hemel!”

4 Dan klinkt een zachte stem aan de andere kant van de lijn: Hallo, met de HEILIGE MAAGD Maria!

5 OK, zei Beatrix ik weet voldoende en legt de hoorn weer neer. Dan zegt ze tegen Irene, nee, papa is er nog niet!

6 Hoe weet jij dat nou zo zeker Bea? Nou, zei Beatrix: “Maria nam de telefoon op in de hemel en zei: “Met de HEILIG MAAGD Maria! ©Bossche Bol Produktie/15-10-2005


Download ppt "Op een dag zitten koningin Beatrix en haar zus Prinses Irene in het paleis samen aan de koffie Op een gegeven moment gaat het gesprek over hun eigen vader."

Verwante presentaties


Ads door Google