Mijn bedrijf Voorbeeld van installeren assimilatiebelichting

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Advertisements

Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
LEES DIT VOOR JE AAN JE PRESENTATIE BEGINT ALGEMEEN
Powerpointtraining Hunkemoller
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Gebruiksvriendelijkheid Alles in Count-e is er op gericht u zo handig en zo vlug mogelijk te laten werken. Daarbij houden we er rekening mee dat uw werkvoorkeuren.
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
Wouter van der Zwan Lezing Draaitabellen Wouter van der Zwan
POWERPOINT Een tabel invoegen Les 3.
Sumatra WebShop Deze presentatie toont u de uitgebreide funtionaliteit, het gebruiksgemak en het eenvoudige beheer van de Sumatra WebShop Sumatra WebShop.
ShortcutKeys Door het Start-menu scrollen of web- en adressen intypen kost altijd veel tijd. Daarom is er nu ShortcutKeys: Snel programma’s opstarten.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Onderwijs Transparant
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Bizig met laden... Beweeg met muis A.U.B. Mijn bestandenuploadenhelp handleiding X Klik hier om bestandenden naar ‘’mijn bestanden’’ te copieeren.
Om uw adresgegevens aan te passen of bvb. om uw paswoord te wijzigen Klikt u op FAQ (Frequently Asked Questions) Daarna klikt u op “Hoe uw adresgegevens.
Challenge the future Delft University of Technology Augustus 2010 Korte handleiding Metis Plus Augustus 2010.
Introductie Individueel KeuzeBudget (IKB)
Een presentatie maken Les 2
LEES DIT VOOR JE AAN JE PRESENTATIE BEGINT ALGEMEEN
Wegwijs in Belfirst.
Belgacom Bizmail ONEway voor Leveranciers
Hoe kom ik vanuit de bronnenlijst bij de volledige inhoudsopgave van een bron? 22 oktober 2012.
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Hier kan je een grafiektype en een subtype kiezen. Er zijn heel veel mogelijkheden!
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”
Copyright © 2005 AICN Automatisering - Presentatie Virtueel Boeken (4.0) Vanaf de website van de recreatieonderneming kiest de gast voor ‘online boeken’.
Philosopher’s Index Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Klik met muis = verder gaan.
Welkom! Klik hier om te beginnen
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Aanwijzingen om het aangifteformulier in te vullen.
Philosopher’s Index Presentatie van zoekresultaten Klik met muis = verder gaan.
Subsidie individueel vervoer:
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Handleiding gebruik Carbon Manager t.b.v. Low Car Diet
LDOS PO-VO BEPO december 2014.

In samenwerking met. PakketMail Connector installatie In de App store vindt u in de categorie ‘verzending’ de ‘PakketMail Connector’
Glenn Vanthournouthttp:// VV-Solliciteren - Wat / Waarom? - Algemene werking - Voordelen - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Hallo Aanmelden. Opslaan. Delen. Bij Office draait het om werken zonder beperkingen. U werk gaat overal met u mee naartoe en is automatisch beschikbaar.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Zeer eenvoudig in gebruik Geschikt voor elke (sport)club of –vereniging Gecertificeerd voor NSD, een project van NOC*NSF Toekomstgerichte XML technologie.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
Richtlijnen PowerPoint Presentatie Maastricht november 2012.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
SharePoint Alles over metadata In de Private en Public cloud.
Gegevens exporteren Handleiding
Demonstratie CitaVista
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?
Handleiding voor het invoeren van PROMs in FysioRoadMap
Uw bedrijfsbrochure Dit is een uitstekende plek voor een missieverklaring U kunt deze nieuwe professionele brochure gebruiken zoals hij nu is of u kunt.
Wft vakbekwaamheidsbouwwerk
Wft vakbekwaamheidsbouwwerk
Installeren van het Office pakket vanuit Office 365 in Google Chrome
Transcript van de presentatie:

Mijn bedrijf Voorbeeld van installeren assimilatiebelichting Klik met de muis om verder te gaan

Voorbeeld: Assimilatiebelichting Als u de module “Mijn bedrijf” opent dan verschijnt een overzicht met daarin een Standaard bedrijfsprofiel en een Standaard klimaatprofiel Klik met de muis om verder te gaan

Voorbeeld: Assimilatiebelichting Het Standaard bedrijfsprofiel bevat alle belangrijke gegevens van uw bedrijf. Deze hoeft u slechts eenmalig aan te passen voor uw eigen bedrijfssituatie. Klik met de muis om verder te gaan

Voorbeeld: Assimilatiebelichting Het Standaard bedrijfsprofiel kunt u vervolgens aanpassen en onder een andere naam wegschrijven. In dit voorbeeld wordt assimilatiebelichting toegevoegd. Om precies te zijn SON-T plus 600W lampen met een geïnstalleerd vermogen van 40 W/m2. Klik met de muis om verder te gaan

Voorbeeld: Assimilatiebelichting Het Standaard klimaatprofiel bevat alle belangrijke klimaatinstellingen van uw bedrijf. Ook deze dient eenmalig aangepast te worden voor uw eigen bedrijfssituatie. Klik met de muis om verder te gaan

Voorbeeld: Assimilatiebelichting Het Standaard klimaatprofiel kunt u vervolgens aanpassen en onder een andere naam wegschrijven. Zo kunt u bijvoorbeeld de tijd dat de assimilatiebelichting aan gaat wijzigen. Klik met de muis om verder te gaan

Voorbeeld: Assimilatiebelichting Onder de kop Bereken kunt u kiezen welke profielen u met elkaar wil vergelijken en voor welke periode van het jaar het vergelijk geldt. Klik met de muis om verder te gaan

Voorbeeld: Assimilatiebelichting Nadat u alle keuzes hebt gemaakt drukt u op de knop BEREKEN. Er verschijnt nu automatisch een rapport (in pdf-formaat). In dit rapport staat een overzicht van wat u met elkaar vergelijkt, de gevolgen voor energieverbruik en productie en het effect op het kasklimaat. Klik met de muis om verder te gaan

EINDE VAN DE PRESENTATIE