Oproep van Joris van Gool

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
7 Dagen 7 Maanden 7 Jaren
Advertisements

Bijbeltekst: 1 Samuël 20: 1-17
PRINSJESDAG  WE LEVEN IN ONZEKERE TIJDEN  WAAR VEEL MENSEN ONDER LIJDEN.  ER HEERST ONRUST EN GEWELD,  ALLEEN ‘T EIGEN IK, IS DAT NOG TELT.
Welkom!. Vaderschap naar Gods hart Alphen, 11 november 2006.
JÉSUS UN PEU NONO JEZUS – EEN BEETJE SIMPEL Maria-Magdalena, ik zou je een dienst willen vragen … ik maak me zorgen over mijn zoon Jezus, hij is bijna.
Wat is geluk voor jou?.
April 2006 Annie M.G. Schmidt school Welkom in de Annie M.G. Schmidt school….. Kunst/cultuur thema: Vincent van Gogh april 2006.
LEVEN IN INTIMITEIT (als vriend van de Vader tussen vrienden)
Nieuwsbrief September - Oktober 2010 Daniel Huisman Mobiel Curaçao Indonesia
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Geachte heer Vast Goed, Als inwoner van Voerendaal valt mij op dat het oude stationsgebouw al een hele tijd leeg staat. Eerder was er een reisbureau in.
Woord van Leven April 2014.
in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
L.S. Via deze weg vraag ik u, uw school en uw leerlingen om medewerking, misschien is hulp in deze wel een beter woord. Ik ben naarstig op zoek naar Nederlandse.
En God zag alles wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed. Gen
nadat je dit gelezen hebt!!!
INSIDE OUT Het project voor de mama’s van Tilburg.
VSO Kennedy school LC 2013.
Fluister, fluister……………….
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Postduiven Houderij Waage. De postduif is onze Hobby
Dit zijn de simpele bloemetjes van de spirea, die vroeg in de lente bloeien. De struik waaraan ze groeien is robuust en moet ieder jaar duchtig worden.
Het maken van een nest kijk hoe dat zij het doen !
Werkgroep Laaggeletterdheid Rotary Noord-Nederland
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1992 Universal Songs 1/4 LEID MIJ NAAR UW HEILIGDOM (Peter van Essen) 1. Leid mij naar.
Afgoden: hoe word ik gelukkig?
Ik red mij wel … "Natuurlijk, ik heb mijn vrienden nodig. Geld is natuurlijk ook belangrijk. Een prettige plek om te wonen. En goed contact met m’n ouders.
Werken bij Krusada op Bonaire
Thema voor vanavond is:
Beste vrienden, Dit zal mijn laatste mail zijn. Het zal misschien een schok zijn voor jullie, maar ik heb een belangrijke beslissing genomen. Ik neem een.
1 Gen 37:3 En Israël (Jacob) had Jozef lief boven al zijn zonen, omdat hij hem een zoon des ouderdoms was; en hij maakte hem een pronkgewaad. 4 Toen zijn.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
In de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West Welkom.
Lekker vissen met mijn zelf gemaakte hengel! Wat een saaie dag, ik verveel me suf…….. Hé wat is die nou aan het doen? Dat moet ik even van dichtbij Bekijken.
De verhuizing Ik ben Fleur Ik ben Mandy Ik moet je iets vertellen, ik moet verhuize n vanwege mijn vaders werk Wat erg.
Bidden: Les 5 God, hoort u mij?
E SCHER IN HET PALEIS Tentoonstelling van een geniale kunstenaar.
Psalmen 40:6-8 David profeteert naar de Messias 6In slachtoffer en spijsoffer hebt Gij géén behagen, (Gij hebt mij geopende oren gegeven),
Zo ga ik door.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
De stem van God 2x Jozef: -Mattheus 2 vers Genesis 45 vers 1-7.
Opdracht: brief aan de redactie van een krant.  Graag wil ik volgende ten sprake brengen.
In gesprek Naast de online enquêtes zijn we dit jaar ook gestart met klantenpanelavonden. Dit heeft voor ons veel mooie inzichten, verklaringen en bruikbare.
Woord van Leven Juli 2014.
Woord van Leven Woord van Leven Augustus 2012 Augustus 2012.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Dit is Albert. Welke producten zou hij kiezen?vakantiehuisje.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Zingen Vers 1 Ik ben de goede herder die zijn eigen schapen kent.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
 De ander is ideaal. Hij/zij is (moet zijn) zoals ik wil.
Kees de Konijnenkoopman
In deze dienst zal Ds. A. Verbree voorgaan Na de zegen zingen we GK 132 : Schriftlezing: Johannes 15 : Tekst: Zondag 33.
‘Mixed up piles’.
Welkom Voorganger: Dhr. J. Smit Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: J. Tijssen Schriftlezing: Mattheus 6: 5-13.
Lieve lezers, Ik heb een dochter van 17 jaar, haar naam is Brigitte.We wonen in Tamines een stadje in Belgie. Mijn dochter is verdwenen op 11 oktober.
Dit ben ik Deze prestatie gaat over Lucas. Als je niet oplet dan gebeurd er iets wat niet leuk is.
HARTELIJK WELKOM ALLEMAAL BIJ DE PRIJSUITREIKING VAN DE VINKELSE KWIS.
 ‘k Heb zo lang met de poverpot gelopen, ‘Nog geen geld om brood te kopen Alle bakkerij, steek in mijn zij,  Steek in mijn broek, Alle hanen koekeroekeroek..
Werk aan de winkel. Bankrekening openen Beste Kinder- en Jongerenrechtswinkel, Veel van mijn vrienden hebben een bankrekening. Mijn ouders vinden dat.
Tevredenheidsmeting OCMW Presentatie MC Bea 24/08/09.
Hartelijk welkom op de projectavond Jai Massih! Hartelijk welkom een nieuw HGJB-project In de lijn van het jaarthema ‘Leven met lef’ Leven met lef =
Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is.
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
Laat uw hart niet in beroering raken
Transcript van de presentatie:

Oproep van Joris van Gool   Zoals jullie weten is atletiek mijn lust en mijn leven. Mijn doel is om in 2020 deel te nemen aan de Olympische Spelen in Japan. Zover ben ik natuurlijk nog niet. Ik wil me eerst richten op de NK’s en EJK’s en WK’s. Ik zal hier hard voor moeten trainen. Maar met trainen alleen red ik het niet. Steeds vaker heb ik wedstrijden die ver van huis zijn en een heel weekend in beslag nemen. Tot nu toe reed mijn vader of moeder op en neer. Het komt mijn prestaties ten goede als ik goed uitgerust aan de start kan verschijnen en dus niet ’s ochtends in alle vroegte moet opstaan en een lange autorit moet maken voor de wedstrijd. Een overnachting in de buurt van de wedstrijdlocatie zou dan heel fijn zijn. Maar dat kost veel geld. Ik wil je vragen onderstaande link te openen en misschien een bijdrage te geven. Ook zou ik het fijn vinden als je deze link wilt doorsturen aan al je familie en bekenden. http://www.talentboek.nl/component/k2/item/4 13-overnachtingen Heel hartelijk dank, Joris van Gool

Naar aanleiding van deze oproep hebben Kees en Cobi van Loon in samenwerking met Ger van Enschot een schitterende ondersteuningsactie gestart. Zij stelden een beeldhouwwerk en 2 schilderijen ter beschikking die binnenkort kunnen worden geveild. Tal van andere kunstenaars uit onze gemeente hebben dit voorbeeld ondertussen gevolgd. Meer kunstwerken of andere producten die de actie kunnen ondersteunen zijn van harte welkom. Neem hierover dan contact op met Kees van Loon, cobi.kees@home.nl of 0161-227045. Hier volgt een foto-impressie van de tentoongestelde kunstwerken. Mochten enkele werken niet of niet voldoende in beeld gebracht zijn dan bij voorbaat oprechte excuses. Fotografie; Lian van Hengel Montage; Ans Heikamp

Ria Hendricks Ineke van de Kieboom Cobi van Loon Antoon Oomens Annette van Rest Ad van Lemmen Kees van Loon Giel van de Garde Frans Kin Jan Touw Ruud de Krijger

Cobi van Loon Antoon Oomens Frans van de Pol Toon Vermeulen Bob van de Roer Charles Vergouwen Mieke Smulders Frans Brouwers Goof van de Ouweland M. Spoolder

Cobi van Loon Frans van de Pol Mieke Smulders Jeanne Dooremalen Jeanne Teunissen Annette van Rest Marianne Staps Chiel van de Garde Corrie van de Put Fien Bergmans

Treesje Kraak Lyn van Bezouw Frans van de Pol Marianne Staps Annie van Tetering Paula van Baal Bep Broeders Toon Zopfi Bob van de Roer Ad van Lemmen Diny Hobbelen

Petra de Ree Jeanne Teunissen Ria Hendricks Cobi van Loon Ingeborg van Houdt Kees van Loon Wil van Uithoven Bob van de Roer Marian van Nistelrooy Josee van Hoof Ans van Leijssen Jan Broeken

Ilonka Dieden Ans van Leijssen Maria Jansen Ger van Enschot Manual Hussen Ria van de Kaa Willemien van Aarendonk Mieke Kreuzen Ria Hendriks Marie-Louise Elias