Ik zit in de kroeg aan de bar

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ik ben dankbaar ....
Advertisements

Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Vrouwen logica??? Een man en een vrouw
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
JÉSUS UN PEU NONO JEZUS – EEN BEETJE SIMPEL Maria-Magdalena, ik zou je een dienst willen vragen … ik maak me zorgen over mijn zoon Jezus, hij is bijna.
ZIEHIER 36 REDENEN WAAROM BIER
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Bijna betrapt!. Drie vrouwen werken op hetzelfde kantoor. Op een dag komen ze erachter dat hun bazin telkens eerder naar huis gaat dan normaal.
DE WERELD TRAPT EERDER IN EEN GROTE DAN IN EEN KLEINE LEUGEN…
Heb jij soms 2 euro voor mij?
Ja hoor Power Po(i)ntje Is weer bezig geweest.
“Wees een dame en maak geen reclame.”
Blijf bij mij Jolink.
Derde zondag van de 40 dagentijd 23 maart 2014 Exodus 17:1-7 Mozes slaat water uit de rots bij de Horeb. Johannes 4:7-10 Er kwam een Samaritaanse vrouw.
Tennis, de rustige, beschaafde, en elitaire sport.
Vrouw vs. man -.
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Listige minnaars in de liefde
DIT IS DE SCHOTSE ELAINE DAVIDSON. MET 720 PIERCINGS OVER HAAR HELE
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Bloemen in onze tuin.
Vrouw contra man.
Een man zit in zijn stamkroeg aan de toog
Moppen over domme blondjes, belgen en holanders …
VASTEN bezinning maandag 21 maart 2011.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 1/7 HEER, U BENT ALTIJD BIJ MIJ (Tekst & muziek: Marcel Zimmer) 1.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. titel: Draw me close - © 1994 Mercy Publishing 1/3 DICHTER AAN UW ZIJ (Kelly Carpenter.
Het Potlood.
EEN PASTOOR LIEGT NOOIT ...
Vriendschap made by bep powerpointsite-bep.
Zij alleen…...
Tijd voor wat filosofie Muziek: The Great Pretender (The Platters)
Een glimlach… DOORGEVEN!!
Naam: Begard Mijn hobby : Irak.. Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Richteren 13: 1 De Israelieten deden opnieuw wat kwaad is in de ogen des HEREN; toen gaf de HERE hen over in de macht der Filistijnen, veertig jaar. 2.
Raven en een weduwe Van boven bekeken – 7.
WELKOM OP TOV!.
A. POWERPOINTS V. B. Voor al die dagen dat het tegen zit…
Volbracht: Het offer Johannes 1:29 “Daar is het lam van God, dat de zonde van de wereld wegneemt.” Weet je het nog van een paar weken geleden? We begonnen.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Als woorden....
Een vrouw koopt een luxe auto, natuurlijk boordevol elektronica
met de genegenheid van iemand die dat ook is
Het is een nacht 1 Je vraagt of ik zin heb in sigaret
Een vrouw koopt zich een luxe auto, natuurlijk boordevol electronica. Als zij de radio (volgens de verkoper hét neusje van de zalm) wil aanzetten komt.
Preek Tekst: Johannes 20: 5-9.
Nieuwjaarsbrief aan God
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
ZIJ GELOOFT IN MIJ Aangeboden door ANDRE HAZES ZIJ GELOOFT IN MIJ.
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
De koning van de kikkers
DE POSTBODE.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Hoe leidt God ons? Vragen daarbij: leidt God ons? willen we dat wel?
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
De AIDS Test. Komt een man opgewonden bij de dokter: "Dokter, dokter, U moet mij heel snel een attest geven dat ik géén AIDS heb!"
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
Samen in actie voor kinderen op de vlucht. “Ik heb mijn enige paar laarzen afgestaan aan mijn zusje, omdat ik niet wil dat haar tenen bevriezen.” Khalil.
13 november 2015 Concert Dead Metal. Ik had een heel leven voor mij, was het niet dat een kogel het kwam stelen. Caroline.
Vrouwen hebben altijd het laatste woord !!!!
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
Hallo.
Een man zit in zijn stamkroeg aan de toog
Tussen kroegen en kerken
Transcript van de presentatie:

Ik zit in de kroeg aan de bar Ik zit in de kroeg aan de bar. Komt de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien de kroeg binnen.Ik denk na hoe ik haar zal aanspreken. Bestel tenslotte de mooiste fles wijn die het café te bieden heeft. Hang een briefje aan de fles met de tekst : Hallo ik heet Ernest.wil je de fles samen met mij opdrinken ? En laat de fles door de ober aan de vrouw bezorgen.

Zij leest het briefje, glimlacht naar mij ( bingo denk ik ), schrijft een antwoord op het briefje en laat de ober dan het briefje terug bezorgen.

Op het briefje schreef ze: " Geachte Ernest, “als ik deze fles met u drink, moet er zich in uw garage minstens een Mercedes bevinden, op uw rekening minstens een miljoen staan,in uw broek moet 17 cm steken, en een vakantiehuis op de Canarische eilanden zou ook welkom zijn."

Ik schrijf weer terug; " Geachte dame,in mijn garage bevinden zich een Ferrari en een Toyota, op al mijn 8 verschillende rekeningen over de wereld staat telkens meer dan een miljoen dollar,ik heb vakantiehuizen in Bali,in Rome,in Florida, ééntje in Oostenrijk en in Zuudbrouk.” Maar nooit van mijn leven, zelfs niet voor de mooiste vrouw, laat ik er 3 cm afhalen !!!!!! Geef de fles maar terug.....