De ultieme oplossing met zijn vrouw een Amerikaanse journalist Ongeveer twee jaar geleden ging een cruise maken Tijdens het diner viel hun een oude dame.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
Advertisements

Het Biersprookje of hoe werd Overgenomen door de Amerikanen *
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
De beroemdste persoon die er is …
10 tips voor een goed huwelijk!
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Oorspronkelijk werd dit reeds rondgestuurd als een Word document.
Verrassing!!.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
HOLLANDSE MAATJES.
Jack ging met z'n vriend Bob skiën. Ze namen Jack's busje en reden noordwaarts. Nadat ze enkele uren gereden hadden kwamen ze in een verschrikkelijke sneeuwstorm.
Lees dit met aandacht, want er zit een moraal aan het verhaal.
Een romantisch sprookje
Een verhaal om te onthouden
Samenstelling : RD. Marie en Martha, twee “senior”- weduwen, zijn aan de praat.
Hoofdstukken PRENTEN BOEK.
Anne-Frank.
Een blondine ging naar een
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Mooi scheppingsverhaal...
Kikker en het vogeltje Max Velthuijs.
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
Modern Sprookje Kikkerkoning.
De Verstekeling.
De vlinder en de bloem.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Bewerkt door Jordy, Amélie & Ineke
Hij zocht tot aan de negende dag. Vaak liep hij rond het kasteel, maar hij kwam nooit te dichtbij.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Het Spel Kaarten Tekst Gerard De Vries.
Dagboek van een vrouw.
GOD LEREN KENNEN WIE IS GOD? Jakob bij Pniël.
Foto 1 Sofera kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat Sofera bevalt van een.
Een klein gebaar Een glas melk Op een dag, toen een een arme jongen huis aan huis kleding probeerde te verkopen om zijn studie te kunnen betalen realiseerde.
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Moppenkruimels Op het Postkantoor wil een man een telegram opgeven.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Het verhaal van Pasen.
Een liefdesgeschiedenis
Ik trouwde met vrouw Right. Ik wist niet dat haar voornaam ALWAYS was!!!
Jezus roept de leerlingen
De Verstekeling.
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Het was in de tweede wereldoorlog.
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe eet men in Japan? A – Met hun handen B – Met stokjes C – Met mes en vork.
DE SPIEGEL.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
Jozua, de dienaar van de HEER, was gestorven toen hij 110 jaar oud was. Toen ook zijn leeftijdsgenoten met hun voorouders waren verenigd, kwam er een volgende.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
De discipelen hadden de hele nacht gevist en niets gevangen …
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
DE SPIEGEL Een liefdesgeschiedenis Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 11/2009.
De ultieme oplossing Ongeveer twee jaar geleden ging
Slaven op de plantages.
De ultieme oplossing Ongeveer twee jaar geleden ging
De ultieme oplossing Ongeveer twee jaar geleden ging
Transcript van de presentatie:

De ultieme oplossing met zijn vrouw een Amerikaanse journalist Ongeveer twee jaar geleden ging een cruise maken Tijdens het diner viel hun een oude dame op die alleen aan een tafeltje zat.

Het viel hun op dat de hele crew haar scheen te kennen en nogal familiair met haar omging; hij vroeg de purser wie deze vrouw was en verwachtte eigenlijk dat zij de eigenares van de scheepslijn was maar het enige dat hij wist was dat de dame de laatste vier cruise reizen aan boord was geweest, heen en terug.

Toen ze de eetzaal verlieten kruisten zich toevallig hun blikken en hij besloot een praatje met haar te maken. ze praatten wat en toen zei hij: "Ik hoor dat u de laatste vier cruises heeft meegemaakt op dit schip?" "Ja, dat is waar." antwoordde ze Hij vroeg haar waarom ze voortdurend op het schip bleef en ze antwoordde zonder aarzelen: "Het is goedkoper dan een verpleegtehuis".

Na een eenvoudige berekening wist hij dat ze gelijk had Als hij oud en zwak is van zijn leven op een cruiseschip zitten. dan gaat hij ook voor de rest De gemiddelde kosten voor een verpleeghuis in de USAzijn € per dag Nadat hij informatie had ingewonnen bleek het dat hij een senioren korting kreeg en ook nog eens 'lang verblijf' korting. Dat bracht de dagprijs op € 135.-

Dan blijft er € 65.- over voor fooien. Bovendien krijg je dan; 1.Van die fantastische luxe maaltijden in het restaurant kan je zoveel eten als je wil en als je niet kunt lopen krijg je roomservice. je kan er iedere dag ontbijt op bed krijgen

2. Het schip heeft drie zwembaden, een sportruimte, gratis wasmachines en drogers gratis tandpasta en scheermesjes, zeep en shampoo. 3.Ze behandelen je als een klant, niet als een patiënt

4.Je leert elke week of twee weken nieuwe mensen kennen! Zeker bij het zwembad is dat interressant 5.TV kapot? Nieuwe lamp indraaien? Nieuwe matras nodig? Geen probleem,ze worden vervangen en je krijgt bovendien excuses voor het ongemak 6.Iedere dag schone lakens en handdoeken. 7.Als je in een verpleeghuis je heup breekt zit je in het ziekenfonds

Als je op de Princess een heup breekt dan wordt je meteen naar de luxe suite gebracht, waar je de rest van je leven mag blijven. 8.Er is altijd een arts aan boord. 9.Maar nu komt het beste: Wil je Zuid Amerika zien? of het Panama Kanaal, Tahiti, Australië, New Zeeland of Azië? heeft een schip klaar om er naar toe te varen De

Dus: Zoek niet naar een verpleeghuis, maar boek een Cruise!!!!!!! P.S. En wat ook belangrijk is: als je sterft dan gooien ze je gratis overboord.