Sunclass sonnevijver Sunclass Sonnevijver, Heidestraat 101

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
7 U kunt door deze presentatie bladeren met de pijltoetsen. INSTRUCTIES.
Advertisements

Examen doen bij het IBKI in Nieuwegein
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Zomerkamp 2013 Tsjechië.
Dagtocht 2013 HOLTERBERG, TANTE POS EN ZWOLLE. HOLTERBERG Ons landje kent een aantal heuvel achtige gebieden, waarvan de Holterberg er een van is.
Hoe goed ken jij de kaart van ons land? Test het hier!
Vakanties voor gezinnen met een kind/familielid In een zorgsituatie
‘SMS’ Studeren met Succes deel 1
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
Hoofdstuk 1A: Europeanen
NEDERLANDS WOORD BEELD IN & IN Klik met de muis
Beter afspelen.
Wat is een Groene Kerk? Werk maken van duurzaamheid en zorg voor de schepping. Beloven om elk jaar een nieuwe ‘groene’ stap zetten. Ervaringen delen en.
Jonas Pauwels 1 BaSwC.  Carpooling  Wat is Carpooling?  Hoe werkt het?  Carpooling is te regelen naar eigen wensen .Cambio-autodelen  Wat is cambio-autodelen.
 Deel 1: Introductie / presentatie  DVD  Presentatie enquête  Ervaringen gemeente  Pauze  Deel 2 Discussie in kleinere groepen  Discussies in lokalen.
Deze schitterende villa met een riant zwembad (7x17 meter) ligt vlakbij het stadje Montalto delle Marche. De villa is voor de helft gerenoveerd. Rondom.
Elad-Brody Projectontwikkeling ► Elad-Brody Projectontwikkeling is één van de meest gerenomeerde, dynamische en professionele vastgoedondernemingen in.
Gedelegeerd bestuurder
Fietswensen-analyse Diezerpoort Kinderen in beweging / Fietsersbond - workshop 1.
JubileumTocht 2014 Ons 25 jarige bestaan gaan we samen groots vieren! 30 augustus tot 6 september of 6 september tot 13 september.
Op de foto – reportage van mijn buurt
BAARLO februari 2006 Baarlo ligt in Nederlands Limburg; ten zuidwesten van Venlo en vlakbij de Duitse grens. De steden Eindhoven en Maastricht.
Maatschappelijke Segregatie
Suriname Soraya van Lomwel.
U komt met uw kind naar het Diaconessenhuis voor het verwijderen van de neusamandel en/of het plaatsen van trommelvliesbuisjes. Loopt u mee met Roos.
Maatschappij werkstuk
3 e TC Heeze Fietsweek 4 e TC Heeze Fietsweek 31 Aug – 7 Sept 2013 of Sept 2013 Jan de Jong, Rob Geilleit, Rob Verhees, Stephan Eltink.
Even geen kinderen om me heen. Alleen maar genieten.
Meneertje Blij en Somber
Nooit meer onnodig groen? Luuk Misdom, IT&T
Volvo kampeerweekend Hemelvaart 2006, 25 – 28 mei Volvo Kampeerweekend Hemelvaart 2006, mei Georganiseerd door Regio Zuid.
Zaterdag 30 juni 2012 Wij waren nog nooit in Kijkduin geweest en waren vroeg op stap gegaan, zelfs in de winkels was het nog rustig.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Belevingswerelden dagrecreatie
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
PowerPoint presentatie BOURGOGNE
Bourgogne Van: Evelien Wennink Richelle Harberink Erkan Akbiyikoglu
REKENLAND Schoolkamp op Texel.
Wandelclub Opsinjoorke Mechelen nodigt alle wandelliefhebbers uit voor deelname aan de Tivolitocht op zondag 10 maart 2013.
Als buurtbewoners willen we een aangename en warme wijk waar gezinnen rustig en aangenaam wonen, leven, werken, waar mensen met plezier voorbij komen,
Welkom: op de Tegelseweg 154 in Venlo
Klik voor verdere info. Vertrekplaats: Deutscher Soldatenfriedhof te Hooglede (Beverenstraat, 8830 Hooglede) Inschrijven: Ofwel via de facebookpagina.
2.1 Jong geleerd, oud gedaan
10 raadseltjes om jouw logica te testen !!!
Aan Kinderboerderij Waspik in samenwerking met Platform Waspik.
Jullie dorp De kinderen over NIEHOVE in Wat doe je na schooltijd en in de vakantie? Waar ga je naar school en waar wonen je vriendjes? Wat vind.
Dit bekoorlijke vrijstaande huis ligt op loopafstand van Montalto delle Marche en is omgetoverd tot 5 Bed & Breakfast kamers. U kunt het huis echter ook.
Informatieavond 22 sept Herontwikkeling Veurse Achterweg 26
Ochtend indeling Tussen 7 en 8 opstaan/aankleden. Vanaf 8 uur ontbijten tot 9 uur. En brood klaar maken vertrekken naar belfort (uitzicht over de.
Kenmerken van een stad Een kenmerk is een eigenschap waaraan je iets of iemand kunt herkennen.
Hartelijk welkom in onze gemeente. Wat kunt u de komende periode verwachten?
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
Plattegrond maken Explorers ’12. Uitleg Opdrachten: doormiddel van opdrachten maak je je plattegrond compleet. Kleur/legenda: vergeet niet om alles.
Marktonderzoek Niel Margot Avonts Jolien Dejongh Kjetil De Weyer Arthur Hachez Sébastien Heymans Marilyn Vandeputte Fabian Verdult Karen Vermeire.
Resultaten enquête Agenda Inleiding door de voorzitter (1/6 enquêtes retour) Bespreken van de enquête Volgorde van belang bepalen door u?
Alphen-Chaam Cittaslow Meedoen met CittasTour da’s pas Stoer! Sinds 26 juni 2010.
Kinderboerderij Didam ligt in een open park in een woonwijk in het centrum van Didam.
Blok 1 Wonen in een stad Deelvraag:
“Andorra Ordino Andorra Ordino.”.
Hartelijk welkom Contactmiddag 1.
Op sneeuwklas in Zwitserland
Europa Mijn thuis.
Hartelijk welkom Contactmiddag 1.
50% korting op uw zaalhuur bij Park Plaza Eindhoven!
Vernieuwen Opwierde-Zuid de wijk met toekomst
Enkele nuttige weetjes… Ken je land!
Hartelijk welkom Contactmiddag.
Het uitbesteden van overheidstaken aan de particuliere sector
“Knuffels” kleuren digibordpeuters.
Bewonersavond 20 maart 2019.
Transcript van de presentatie:

Sunclass sonnevijver Sunclass Sonnevijver, Heidestraat 101 3621 Rekem België

Algemene informatie Sunclass Sonnevijver ligt aan de rand van het natuurgebied “Vallei van de Ziepbeek”, iets ten zuiden van de Mechelse heide en ten oosten van de Limburgse Kempen. Op de kaart vindt u het domein, pal ten noorden van het centrum van Maastricht (hierdoor is het Domein vanuit Nederland gemakkelijk en in redelijke tijd bereikbaar). Vier culturen, te weten de Vlaamse, Waalse, Nederlandse (Limburgse) en de Duitse, bevinden zich rondom het domein. Zij zorgen ervoor dat u zich “uit” voelt. Toeren over de schitterende Mergelland- of Haspengouw-route, winkelen in Aken, een heerlijke boottocht maken over de Maas, Bourgondisch eten in België of genieten op één van de terrassen op het Vrijthof van Maastricht, zijn slechts enkele voorbeelden. Sunclass Sonnevijver, Heidestraat 101 3621 Rekem België

Ligging van het park Het bungalowpark ligt aan de rand van het natuurgebied “Vallei van de Ziepbeek”, tussen Lanaken en Maasmechelen. Het groen is, zoals je in een natuurgebied mag verwachten, overheersend aanwezig op het park. Afwisseling wordt gebracht door enkele visvijvers en een groot meer. Bij dit meer is een gedeelte aangepast tot strandbad. Buiten de waterrecreatie zoals onder andere: zwemmen, surfen of vissen, is er in de nabije omgeving de gelegenheid tot paardrijden, tennissen en uiteraard wandelen of fietsen. Het wonen op het park is ideaal voor mensen die veel rust willen hebben. Op het park is er geen overlast van vliegtuiglawaai, het is altijd erg rustig, er is geen doorgaand verkeer en er is optimale privacy. Door de slagboom aan de ingang van het park bent U ervan verzekerd dat er alleen sprake is van bestemmingsverkeer. Sunclass Sonnevijver, Heidestraat 101 3621 Rekem België

Faciliteiten van het park Dit bungalowpark ligt op een mooie centrale ligging te midden van een zeldzaam mooi natuurgebied met vennen en visvijvers. Maastricht ligt op ongeveer 10 kilometer afstand en Valkenburg op een afstand van 20 kilometer. Vanuit het park kunt u schitterende uitstapjes maken naar o.a. Kasteel Rekem, de kinderboerderij in Neerharen, naar Maastricht met zijn leuke kroegjes, winkels en restaurants of een boottocht maken op de Maas. Het park beschikt over een door de overheid geïnspecteerde zeer grote zwemvijver met een ondiep deel waar door kinderen veilig gespeeld en gezwommen kan worden. Er is een receptie, visvijvers, speeltuin een restaurant met buitenterras en parkeergelegenheid bij uw eigen bungalow. Tevens is er grote sociale controle en maakt de wijkagent een paar keer per week zijn ronde door het park. Huisdieren zijn toegestaan!

Plattegrond van het park

Parkindeling type bungalows A-huisjes: blauw B-huisjes: rood C-huisjes: groen D-huisjes: roze/paars E-huisjes: geel

Bijkomende kosten Beheerskosten park : € 485 /jaar Gemeentelijke belastingen : € 225 /jaar Onroerende voorheffing : € 264 /jaar (Ministerie Vlaamse Gemeenschap) Milieuheffing : € 20 /kwartaal Verbruik van gas, water en elektriciteit TV (centraal kabelsysteem) : € 75 /jaar (indien u van deze faciliteit gebruik maakt) Afval – voorschot: € 37,50 Ieder heeft zijn eigen afvalbak, u betaalt een voorschot van € 37,50 en daar worden de kosten van het afval mee verrekend Gemeente Lanaken komt het afval ophalen aan het huisje Alle vermelde maten zijn circa maten

Bel gerust voor meer informatie of een bezichtiging Interesse? Bel gerust voor meer informatie of een bezichtiging DE WOONPLANNER Steinderweg 49 6171 XJ STEIN (NL) T: 046 48 101 25 (NL) T: 089 41 11 11 (B) info@dewoonplanner.com www.dewoonplanner.com