Doelloze dingen!!  Je bent vast wel ooit iets doelloos tegen gekomen? Daarover hebben wij dus een mooie presetatie over gemaakt!!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Redekundig ontleden Over waarom, wat en hoe....
Advertisements

KINDERUITSPRAKEN enter.
MODERNE TIJDEN.
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Waarom wij een hond willen
Digitaal Beeldverhaal
Vmbo Helicon Eindhoven
JEZUS zegt: Ik ben de Goede Herder Gisteren en Heden Dezelfde.
Is gemaakt door :Marsha Hofmeijer ! Groep 8 De Regenboog
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Waar ben jij heel goed in?
Wat maakt het leven zinvol?
ENQUETE A.E.L Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:94% (96% in 2010) Goed:94% (96% in 2010) Matig:6% ( 3% in 2010) Matig:6% ( 3% in 2010) Slecht:0%
Dit is Isabel 1.
De Moppentrommel van Piet Plezier
Een zoon vraagt aan zijn vader : “Pap, wat is eigenlijk POLITIEK ?”
Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn.
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Aan de oorsprong van alles staat een liefhebbende God Ook jij bent in zijn Liefde geborgen voor altijd.
Zinsdelen zijn net puzzelstukken!
Ik ben Bob..
Face t0 face - 3 De wet van het koninkrijk …. Face t0 face - 3 Johannes 13:1-20 Pijnlijke situatie : slaaf vergeten voor de voetwassing Allen klaar om.
Godsdienst 1 1.
Godsdienst.
Godsdienst 1.
Jongen van twaalf Op de drempel Op de drempel tussen kind en volwassen tussen kind en volwassen ontdekken wie je bent ontdekken wie je bent Jezus van twaalf,
Opa Door Danny, Maarten, Chloë en Elke Les 3.
Gisteren was ik aan het ……. …………………. Gisteren was ik aan het ………………….
EEN SLIMME MOEDER.
Welkom, welkom, Sinterklaas 1
Wat doet de Heilige Geest?
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Mijn spreek beurt gaat over judo
Kanjergroep 4.
De dag uit het leven van Maria Elena
Ludieke dag Gemaakt door: Owen, Izzy, Sam, Bente, Roel.
Interpreteren van data
Thomas van de vliet Meer over mijzelf..
Gebruik de pijltjestoetsen
„Papa, waarom hebben wij indianen allemaal van die lange namen, terwijl de cowboys altijd korte namen hebben zoalsBill, Tex of Brad?
Ik woon in Afrika. In een klein landje aan de westkust, het heet Sierra Leone.
Mijn Familie stamboom Marijke Maarten Nel Wim marion Roelof Harold
Enkele goeie Quickies ! ! !.
Labradoodle.
De oplossing optellen oefenen doorwerken verbeteren de oefening het huiswerk verkeerd.
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
Als de jeugd moe is zijn ze aan vakantie toe.
Stel je voor, je bent weer kind…. En de wereld mag lekker helemaal om jou draaien.
Ik doe mijn presentatie over…
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Streng katholiek!!!!. Dochter Pauline keerde na 10 jaar in het ouderlijk huis terug. Vader was overgelukkig en omarmde z‘n dochter en kuste haar..
Goedendag computerbezitter!
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
Openbaring 3:14-20 Schrijf aan de engel van de gemeente in Laodicea: “Dit zegt Amen, de trouwe en betrouwbare getuige, het begin van Gods schepping: Ik.
Ik ik ben Noortje van Dijk Ik ben 9 jaar Mijn hobby is buitespelen,knutselen,handbal Ik zat op judo ik ben gestopt met de twee oranje slippen mijn lijder.
Gemaakt door Nouk en LOtte
Dit ben ik Deze prestatie gaat over Lucas. Als je niet oplet dan gebeurd er iets wat niet leuk is.
Zo zijn wij in de hand van de Heer
Workshop Portret Fotografie. Tips voor betere portretfoto’s 1. Stel scherp op de ogen 2. Gebruik een grote diafragma opening 3. Fotografeer op ooghoogte.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Heb je al vaste grond onder je voeten… of zak je weg door twijfel? Zie je het nog zitten?
Powerpoint presentatie.
Werk aan de winkel. Bankrekening openen Beste Kinder- en Jongerenrechtswinkel, Veel van mijn vrienden hebben een bankrekening. Mijn ouders vinden dat.
Wenboekje Wat fijn dat je er bent, hang je jas maar aan de kapstok..
Snoepje hebben hondje blaffenhamster aaien trein tjoektjoek auto mooi broertje boos koekje eten papa slapenpopje stoutikke lachen boekje lezen mama lief.
KNOPEN MET TOUWTJES HALLO WIJ ZIJN MAARTJE EN JELENA EN WIJ GAAN HET HEBBEN OVER SCOUBIDOU VEEL PLEZIER.
mijn papa heeft zo,n hekel aan oppassen op mij ,maar hij is ook heel
Transcript van de presentatie:

Doelloze dingen!!  Je bent vast wel ooit iets doelloos tegen gekomen? Daarover hebben wij dus een mooie presetatie over gemaakt!!

Mijn lievelingskleur is .... Omdat: Koeien zwart en wit zijn Mijn moeder de afwas doet Omdat ik gisteren in een hondendrol stapte De pannenkoek mislukt was... Ik mijn boek saai vindt

De domste smoezen 1. Ik vindt het niet leuk 2. ik ben moe 3. Je moeder is werken op een Woensdag, je zegt tegen je vader: “Van mama mogen we op woensdag altijd bij de tv eten!” 4. papa was ziek (terwijl hij weg is) 5. Je wilt de baby niet op schoot omdat hij te zwaar is. xp

Voorbeelden van doelloze dingen... Voorbeeld foto; rekenen is saai Voorbeelden van dingen die doelloos zijn... <----- rekenen knopjes op de tv om hem uit/aan te zetten terwijl je een afstandbediening hebt apart zitten in de klas Huiswerk Waarom zijn koeien niet rood en blauw i.p.v. Zwart/wit ? Iedereen heeft wel ander dingen die hij/zij doelloos vindt! Smaken verschillen!!

Wat vindt jij het doelloost? ik vindt A het doelloost Ik vindt B het doelloost Waarom zitten er knopje op de tv terwijl je gewoon een afstandbediening hebt!!  De pannenkoek was mislukt omdat ik in de koeienvla stapte.  Zet je reactie op onze site! 

Kies een foto uit en bewerken zo gek als je kan!!  Foto’s bewerken is altijd leuk! Kies een leuke foto uit en ga hem zo gek als je maar kunt bewerekn

Jammer, hij is afgelopen omdat cola sinas vies vindt!  Bedankt voor dit kijken. Echt doelloos van je! 