Harry Dickhoff Optical Support

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
sociale media: de nieuwe realiteit
Advertisements

Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Uitslag enquête over online pesten
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
“Hoe kom ik aan klanten?”
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
foto's door Casper görannsson
Dromen geven ons de kracht om ze ook waar te maken.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
We zijn toch allemaal gelijk…
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Een romantisch sprookje
Van idee tot digitaal materiaal
Jezelf waarmaken Laat je ZIEN in je sollicitatiebrief Lezing voor Meppel United, 30 oktober 2013.
Levensvragen Over geluk…..
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
3.6 Gezichtsvelden en dieptezicht
Carnaval Wat is de succes factor van carnaval?
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Optische correctiemiddelen
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Interpreteren van data
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
Weekend kring. Hilal Kaya 8B.
Standards in localisation – A translator's perspective Nico van de Water Bij deze presentatie vindt waarschijnlijk een discussie plaats waaruit actiepunten.
Luca Knegtering 3dd. Luca Knegtering 3dd Proefjes: Door de proefjes die we hebben gedaan in crosslab ben ik meer te weten gekomen over hoe je zintuigen.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Thema van deze dag “Verandering, ontmoeting en dialoog in een dynamisch onderwijslandschap” De dialoog staat centraal. De dialoog tussen docenten GVO en.
Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Dagelijkse gedachten Muziek : Gene Pitney & Marc Almond: Something’s gotten hold of my heart.
Oefeningen lensconstructies
Preek Jakobus 2:
Water, schapen en vrouwen Jacob’s ideetje. Genesis En Laban zeide tot Jakob: Zoudt gij, omdat gij mijn bloedverwant zijt, mij dienen om niet?
Licht Hoofdstuk 5 paragraaf 5.1 en 5.2
" Wie zijn eigenlijk mijn PC-vrienden?"
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een juk over zijn schouders hingen. Eén van de twee kruiken vertoonde een barst. En.
CHEFKE DESIGNS Presents PET-SHOP Dierenwinkel Ga maar snel kijken.
Ik ben naam, functie Wie zijn jullie? bedrijfsnaam Welkom bij.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Stage: Basisschool de Klingerberg
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
ono počínatzahrátkošile (het inspeelshirt)
Groepsdynamica & Interactief communiceren
Presentatie praktijk E-movere en Academie Moderne MassageTherapie
ECHT OF ONECHT Echtheidskenmerken geld 40! Papier Voelbare inkt Watermerk Inkt met kleuromslag Veiligheidsdraad Hologram Ultraviolet licht.
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Wat is belangrijk? Dat we Gods goedheid beleven Dat we dagelijks veranderen Dat we op weg zijn naar heerlijkheid Dat we leren zien met Gods ogen.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
1.Snelle veranderingen in de zorg vereisen continu leren.
Anton van den Noort1 FOTOSHOWS MAKEN HCC DEVENTER.
Heike Delfmann / Lectoraat Veranderend Ondernemerschap NHL 1.
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
Powerpoint presentatie.
Nederlands Vrijdag 11 maart 2VA.
Zelfhulpgroepen voor allochtonen werkt! Zelfhulpgroepen voor allochtonen werkt!
Charpentier ( ) Te Deum Geleid luisteren © Pieter Seuren.
Netwerkmarketing Hoe vindt je nieuwe klanten? In deze training 1.Je 100+ lijst 2.Je dagelijkse bezigheden 3.Verandering van denken.
[Projectnaam] [Degene die de presentatie verzorgt]
Transcript van de presentatie:

Harry Dickhoff Optical Support Bij deze presentatie vindt waarschijnlijk een discussie plaats waaruit actiepunten voortkomen. Met PowerPoint kunt u tijdens de presentatie deze actiepunten bijhouden. Klik tijdens de diavoorstelling op de rechtermuisknop Selecteer Aantekening Selecteer het tabblad Actiepunten Typ actiepunten als deze ter sprake komen Klik op OK om dit dialoogvenster te sluiten Er wordt automatisch een dia aan het einde van de presentatie toegevoegd met daarop de door u opgegeven punten. Brillen voor myopen Harry Dickhoff Optical Support

Even voorstellen Harry Dickhoff 30 jaar verslaafd aan optiek 10 jaar werkzaam in een optiekzaak als opticien / contactlensspecialist 7,5 jaar bij Carl Zeiss B.V. 5 jaar bij Essilor Benelux In 2004 gestart met:

Even terugblikken BrillenGLAZEN werden steeds dunner, doordat er zware metalen aan het glas werden toegevoegd! Introductie in 1974 Tot wel 25% dunner

Even terugblikken Productinnovaties volgden elkaar snel op….. Mineraal 1.8 Mineraal 1.9 Maar het gewicht, het breukrisico en de vertekening bleven consumentonvriendelijke eigenschappen!

Even terugblikken Gelukkig deed het kunststof brillenglas haar intrede. Maar deze glazen waren DIK! Ook hier kregen we al snel: dun, dunner, dunst. Bovendien werden nieuwe asferische slijptechnieken geïntroduceerd. Kunststof 1.50 sferisch Kunststof 1.74 asferisch Maar helaas hoor je bij het afleveren vaak ….

Ik moet er wel erg aan wennen…. Bij deze presentatie vindt waarschijnlijk een discussie plaats waaruit actiepunten voortkomen. Met PowerPoint kunt u tijdens de presentatie deze actiepunten bijhouden. Klik tijdens de diavoorstelling op de rechtermuisknop Selecteer Aantekening Selecteer het tabblad Actiepunten Typ actiepunten als deze ter sprake komen Klik op OK om dit dialoogvenster te sluiten Er wordt automatisch een dia aan het einde van de presentatie toegevoegd met daarop de door u opgegeven punten. Ik moet er wel erg aan wennen….

Er is nu gelukkig meer…… We praten niet meer over een paar brillenglaasjes… …. maar over individuele maatwerk kijkoplossingen! Echt maatwerk, exact afgestemd op: de ogen; het gekozen montuur; en de lifestyle van de klant. Ons doel is om de myoop weer ontspannen en comfortabel te laten kijken op alle afstanden…. …… onder alle omstandigheden!

Ontspannen kijken als doel En juist dat maakt ons vak zo mooi! Hoe kunnen we de myope brildrager een betere kwaliteit van leven bezorgen? En beter laten functioneren met onze producten en diensten? Want we leven steeds dynamischer …. …… en we belasten onze ogen steeds zwaarder!

Dynamiek = oogbelasting! Maar hoe komen we daar dan achter? Wat doet de klant dagelijks met zijn/haar ogen?

Wees daarom geïnteresseerd, in plaats van interessant! Empathie is key! Wees daarom geïnteresseerd, in plaats van interessant!

Het gaat niet primair om de bril, maar om What’s in it for me……? Het gaat niet primair om de bril, maar om wat deze voor de cliënt gaat betekenen!

De bril van deze tijd…. De focus ligt nu op het verder onderdrukken van onnodige beeldvervormingen. Dus gingen we aan de slag met nieuwe parameters. Wat de zijn oncontroleerbare beeldvervormingen in standaard brillenglazen: Verwerkt in ‘niet standaard’ monturen; of bij afwijkende draagcondities. Maar dat vereist wel een andere aanpak!

Want draagcondities verschillen Let op - eerst goed afpassen is een must! Er ontstaat een perfecte samenwerking tussen het brillenglas en het oog, zonder onnodige inspanning. Maar we gaan steeds verder………

R&D en individueel kijkgedrag Hoe gebruikt de brildrager het oog in dynamische omstandigheden? Hoe en waar kijkt hij/zij dan door het brillenglas? Wat voor beeldvervorming levert dat op?

R&D en individueel kijkgedrag Optische effecten van de glazen worden nu in een compleet virtuele omgeving getest met een simulator.

Dynamiek = maatwerk Met innovatieve instrumenten kan de opticien nu het individuele dynamische kijkgedrag van de ogen meten . Men verkrijgt zo extra data voor een dynamische personalisatie die meegestuurd wordt met de bestelling. Dankzij de extra meetgegevens kan de producent de brillenglazen voorzien van zo groot mogelijke scherpe kijkgebieden.

Laatste inzicht - oogrotatie Oogrotatie als individuele parameter Hiermee kan de projectie op het netvlies sterk verbeterd worden!

Oogrotatie – 2 verschillende ogen Eén kijkrichting (zelfde draaihoek 0°) + + Eén kijkrichting (zelfde draaihoek) Maar… twee verschillende projecties op het brillenglas

De bril van deze tijd…. We kunnen meer individuele parameters opmeten. En leren het oog van de drager steeds beter kennen. We kunnen de brillenglazen steeds beter aanpassen en afstemmen op het individuele oog!” In plaats dat de ogen zich moeten aanpassen aan de brillenglazen. Er ontstaat een perfecte samenwerking tussen het brillenglas en het oog, zonder onnodige inspanning. Kortom: echt maatwerk voor ogen….

Echt maatwerk loont Individueel ontworpen brillenglazen leveren een betere beeldkwaliteit in het oog aan. en zorgen zo voor een betere detailwaarneming; en een natuurlijke kleurwaarneming. Standaard glas Maatwerk glas

Wat ik steeds vaker hoor Vroeger moest ik mijn hoofd steeds draaien om scherp te zien. Nu heb ik naar alle kanten scherp beeld! Het lijkt wel HD TV. Ik zie nu veel scherper, zelf scherper als veel mensen zonder bril! Ik merk eigenlijk geen beperkingen meer! Ik voel me nu weer consument…. …….. cliënt in plaats van patiënt.

Maar wat ik ook nog vaak hoor! “Vroeger was alles veel makkelijker!” Die moderne glazen, allemaal marketing, dat werkt bij ons niet….. Ga a.u.b. van de automatische piloot af! Ons doel is myope cliënten weer ontspannen te laten kijken met een mooie bril die comfortabel draagt. Een bril die de drager zo min mogelijk bewust is.

Resumé Bouw aan een duurzame relatie met de klant. Hoe kunnen we myope klanten een betere kwaliteit van leven bezorgen? Hoe kunnen wij ze beter laten functioneren met onze producten en diensten? Toon uw sociale betrokkenheid. Empathie is de sleutel! Dan kunt u echt iets betekenen voor de ander.

Bedankt voor uw aandacht Tot later! info@opticalsupport.nl