te laten werken Vijf manieren om Outlook voor u Stijlvol ondertekenen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doelstellingen In deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld: Contact maken met mensen om wie u geeft U kunt eenvoudig in contact komen met.
Advertisements

Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
De Altijd meteen aan de slag
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
1.Ga naar 2.Kijk rustig rond. 3.Laat een foto van je trekken. 4.Ga naar
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Een presentatie maken Les 2
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Gebruik OUTLOOK Inloggen Mail Agenda.
Wikiwijs.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
#kennisdelen | #samenwerken | #durftevragen
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
Hoofdstuk 20 Oefeningen Afbeeldingen toevoegen – Afbeeldingen invoegen vanuit een bestand – Aanpassen – Afmeting en bijsnijden – Schermafbeeldingen – Video’s.
Let’s go! ›Beginnerspresentatie ›Starten met prospero ›Verschil CMS en web navigator ›Nieuwe content > nieuwe folder aanmaken ›Bestanden uploaden ›Linkobject.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Hallo Aanmelden. Opslaan. Delen. Bij Office draait het om werken zonder beperkingen. U werk gaat overal met u mee naartoe en is automatisch beschikbaar.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Windows mappen en bestanden woensdag 3 februari 2016.
Microsoft® Office Outlook® 2007-training
Microsoft® Office Outlook® 2007-training
Microsoft® Office Outlook® 2007-cursus
Hoe werkt mijn werkplek?
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-training
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Commercie en dienstverlening
Microsoft® Office Outlook® 2007-cursus
Microsoft® Office Visio® 2007-cursus
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-training
Klik op een app voor meer informatie: -ZermeloZermelo -Its LearningIts Learning -OneDriveOneDrive -Kahoot!Kahoot! -QuizizzQuizizz -QuizletQuizlet -Aura.
Hoe werkt mijn werkplek?
Microsoft® Office Word 2007-cursus
5 tips om eenvoudiger te werken
Instructie om een afspraken te plannen
OneNote gebruiken als digitaal notitieboekje
Bedrijfsnaam Producten en services
Hoofdstuk 4 Oefeningen Sjablonen en hoofddia’s Thema’s Hoofddia
Voeg een diatitel toe - 1.
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Voeg een diatitel toe - 1.
Titel van trainingspresentatie
Voeg een diatitel toe - 1.
Video Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 De lay-out kiezen
Voeg een diatitel toe - 1.
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Hoe werkt mijn werkplek?
SJABLOON VOOR EEN SCHOOLREISJE
in Word Vijf nieuwe manieren van werken
Postvak IN Het georganiseerde Map opschonen Gesprek negeren
H Pas dit vaandel aan met uw eigen bericht. Selecteer de letter en voeg uw eigen tekst toe. U kunt per dia één teken gebruiken.
Transcript van de presentatie:

te laten werken Vijf manieren om Outlook voor u Stijlvol ondertekenen Open een nieuw bericht. Selecteer handtekening op het lint, en vervolgens handtekeningen. Selecteer Nieuw en kies een naam voor uw handtekening. Stapsgewijze instructie en video: aka.ms/outlooksignature Vul nu uw contactgegevens in.

Trek de aandacht met een vermelding Tekst Logo 's Koppelingen Afbeeldingen Trek de aandacht met een vermelding Met het @-symbool zorgt u ervoor dat uw e-mailbericht opvalt. Bovendien is het een eenvoudige manier om personen toe te voegen aan de regel Aan. Typ voor de naam van een persoon ergens in de hoofdtekst. Iedereen voor wie u een @vermelding gebruikt, wordt automatisch toegevoegd aan de regel Aan. In Outlook wordt het @-symbotol weergegeven in de lijst met berichten in het postvak IN om hun aandacht te trekken. Stapsgewijze instructie en video: aka.ms/outlook@mention

Samenwerken aan één bestand Chatten en gezamenlijk schrijven aan Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden. Zie aka.ms/collaborate Samenwerken aan één bestand Selecteer een bestand op uw computer. Voeg het bestand bij uw bericht. Selecteer de vervolgkeuzelijst naast de bestandsnaam. Upload het naar OneDrive. Nooit meer iets vergeten met herinneringen Voeg een vlag toe aan belangrijke berichten, zodat u eraan wordt herinnerd om ze op te volgen, te beantwoorden, erover te bellen of meer. Selecteer het vlagpictogram in de berichtenlijst. Klik met de rechtermuisknop op de vlag en selecteer Herinnering toevoegen. Stel de gewenste opties voor de herinnering in.

Kijk voor meer tips, video's, hulp en trainingen Hebt u vragen? Gebruik 'Uitleg' Via het vak Vertel me wat u wilt doen kunt u meer informatie vinden over alle mogelijkheden die u heeft in Outlook. Stapsgewijze instructie en video: aka.ms/outlooktellme Typ een actie, bijvoorbeeld: ongelezen maken. Selecteer vervolgens een van de zoekresultaten of selecteer Hulp vragen. Kijk voor meer tips, video's, hulp en trainingen op aka.ms/officetips Deze functies zijn beschikbaar in Outlook 2016 en Outlook voor Office 365.