Daag uw werknemers uit om op 6 april naar hun werk te lopen!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Logo Gemeente Laat Kracht en Pracht van (lokale) Sport zien! Datum 2012 Presentatie Sprekers:
Advertisements

KLOKLEZEN Wat wil je oefenen ? Klik op jouw keuze UUR HALF UUR
Met de fiets naar het werk
Duizenden mensen in de zorg zetten zich in 26 JUNI CHANGE DAY NEDERLAND Iedere dag staan er duizenden mensen in de zorg klaar om anderen te helpen. Zij.
Reizen met het OV naar HET Instrument. OV als toegevoegde waarde De RAI is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en tracht daarom zoveel mogelijk.
Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
WOON Op weg naar een gezonde bevolking, schonere randstad, minder files, creatievere werknemers en een gelukkigere samenleving WERK FIETS.
Op weg naar een gezonde bevolking, schonere randstad, beter bereikbaar, creatievere werknemers en een gelukkigere samenleving.
Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:
Goedemorgen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
IDEAMANAGEMENT & FB ACADEMY RENE BLOK HANS MICHIELSEN.
REKENLAND Schoolkamp op Texel.
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Thomas More tocht naar Santiago de Compostela, april 2015 Een pelgrimstocht naar Santiago de Compostela voor studenten en medewerkers van Thomas More.
Onze Prokkel Presentatie
Nieuwsbrief Januari 2014 De cijfers Koppeling met Landelijk Register Orthopaedische Implantaten Stand van zaken: onderzoek met stappenteller Contact Volgende.
BedrijfVacatureOmschrijving werkzaamheden Werktijden Welzijnsorganisatie te Amstelveen PostbezorgerOphalen en verspreiden van post. In overleg Verschillende.
BenFit; waarom? we geloven dat voor iedereen een gezond en gebalanceerd leven bereikbaar is de regie weer terug krijgen over je leven, lichaam en gewicht.
Magister voor ouders.
Verkeersveilige Schoolomgeving
De Dorcas Voedselactie Dorcas legt zich niet neer bij honger en diepe armoede in de wereld. Daarom organiseren we jaarlijks een actieweek, waarin duizenden.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Volle OR en hoge verkiezingsopkomst: Utopie of goed realiseerbaar?’
Alpe d’HuZus Alpe d’HuZus Woensdag 1 juni 2016 Voor iedereen die ook één keertje de berg op wil. Fietsend, wandelend of hardlopend Bedoeld voor.
Wknd FCLR vrzsgbdsdln 8, 9 en 10 april. Onderweg een bezoek aan een fort gebouwd door Napoleon tussen 1811 en 1813  In dit fort wat geheel gerestaureerd.
Mondriaan Symposium 17 maart WORKSHOP MONDRIAAN SYMPOSIUM 17 MAART 2016 FRANS HEUS Ga toch fietsen! Mondriaan Symposium.
Wijs met media: Deze workshop geeft ouders de gelegenheid ideeën en ervaringen uit te wisselen over het onderwerp “Wijs met media”. De drie kernthema’s.
Goedkope zorgverzekering Omdat uw gezondheid het allerbelangrijkste bezit van u is, is het ook erg belangrijk dat u zich hiervoor goed verzekerd. Hedendaags.
1.  Je hart is een spier;  Door te sporten wordt de hartspier sterker gemaakt;  je hart gaat beter gaat pompen;  Er gaat meer zuurstof naar alle cellen.
Uren in Balans Toelichting Verlofaanvraagmodule Vakantie aanvragen via het medewerkersportaal in Uren in Balans Eenvoudig en snel! mei 2016.
Op een virtuele marktplaats verkoop je je auto sneller Auto marktplaats ikwilvanmijnautoaf.nl.
Voorlichting over het centraal examen (cse) 6 vwo, 25 en 26 augustus 2015.
Meten en meetkunde in het verkeer
Het fitte voorjaar Dit is jouw kans om gezellig en op een leuke manier Fit te worden/blijven! I.s.m. het management team organiseert het Feestcomité vele.
Vandaag: Restant les 3 Verhoudingen
Vrouw zoekt man Door onze werkwijze is Liever prive één van de snelst groeiende dating sites van Nederland en dagelijks zijn er vele nieuwe aanmeldingen.
Rolf Winter 30 maart
Het Taalakkoord is een initiatief van ministerie SZW
Een slimme automobilist mijdt elke dag de spits!
Alpe d’HuZus 2017.
Een groen antwoord op klimaat verandering!
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Waarom doet onze club mee aan Team:Fit
Metend rekenen 5de leerjaar.
INFORMATIE OVER VERGEETACHTIGHEID EN DEMENTIE
Live Schoolfeest met q-music
Meervoudig verantwoorden: een proeftuin voor effectmeting en kostentoedeling Edwin van der Zalm 10 oktober 2017.
Waarom doet onze club mee aan Team:Fit
Welvaartziekten Ondergewicht
Hoofdstuk 28 Snelheid en tijd. Hoofdstuk 28 Snelheid en tijd.
Thuiszorg: ruil de auto in voor de e-bike Inspiratiesessie mobiliteit en logistiek in de zorg 12 april 2018.
Oorcheck op het mbo 8 Over Gehoor & gehoorschade
Kempenregio Athletics champs
Alpe d’HuZus 2019.
Les 7: woordformules gebruiken
Rekenen Meten en Meetkunde 2f Les 3 Omtrek, oppervlakte en inhoud
Workshop creativiteit
Alpe d’ Huzes 2018 Foppe van Berkel.
Wft vakbekwaamheidsbouwwerk
Een snel metabolisme, waarom heeft niet iedereen dit?
NL doet 2017: ‘ontmoet!’ startbijeenkomst.
Laat u inspireren en meld u aan.
NDC Goirle wandelt!.
Laat u inspireren en meld u aan.
Hoofdstuk 21 PROBLEEMOPLOSSEN. Hoofdstuk 21 PROBLEEMOPLOSSEN.
Transcript van de presentatie:

Daag uw werknemers uit om op 6 april naar hun werk te lopen! Op donderdag 6 april 2017 roepen we heel werkend Nederland op om (een deel van de afstand) naar hun werk te wandelen. Want wandelen werkt Stress verlagend, vergroot de concentratie en verhoogt de creativiteit. En dat is slechts een greep uit de voordelen die wandelen biedt. Doe daarom ook mee aan de Wandel naar je Werk-dag 2017 en daag uw medewerkers uit om deze dag een stuk te voet af te leggen. Meedoen is heel eenvoudig! Over de Wandel naar je Werk-dag In 2017 organiseren we alweer de tweede editie van de Wandel naar je Werk-dag (WnjW-dag). Hiermee sluiten we aan op de internationale Walk to Work day. Door zoveel mogelijk mensen letterlijk op de been te krijgen, vragen we aandacht voor lopen als manier om je te verplaatsen. Want van elk uur dat men onderweg is, legt de Nederlander gemiddeld 10 minuten te voet af. Dat is dus een flink aandeel. Elke meter telt Niet iedereen woont op loopafstand van zijn werk. Maar iedereen heeft de mogelijkheid om een deel van de afstand naar zijn werk te voet af te leggen. Door van je huis naar het station te lopen, van de bushalte naar kantoor of door de auto een keer wat verder weg te parkeren. Werknemers kunnen zich opgeven via www.wandelnaarjewerkdag.nl. Zij maken dan kans op een mooie prijs. Meedoen? Dat is heel eenvoudig. Volg hiervoor de stappen op de achterkant.

Feiten & Cijfers* Waarom deelnemen? Lopen is goed voor de werkprestaties van uw werknemers: het vermindert stress, vergroot het concentratievermogen en alertheid en versterkt het geheugen en creativiteit. Ook bevordert het de gezondheid waardoor ziekteverzuim afneemt. Bovendien besparen lopende werknemers een hoop parkeerruimte. Door uw deelname aan de WnjW-dag laat u zien dat u supporter bent van lopen. Na aanmelding ontvangt u het WnjW-dag logo, dat u vrij kunt gebruiken. Ook vermelden wij u in onze communicatie-uitingen. Daarnaast maakt uw organisatie kans op een leuke prijs en wordt u publicitair in het zonnetje gezet. Het enige dat u hoeft te doen, is de stappen hiernaast volgen! Ja, ik doe mee! Maak uw interesse kenbaar door te mailen naar jkrens@wandelnet.nl; U ontvangt een informatiepakket om te verspreiden binnen uw organisatie, bestaande uit: een standaard mail/intranetbericht, een flyer, het WnjW-dag logo, en leuke ideeën om werknemers die te voet komen te belonen; Werknemers kunnen zich zelf aanmelden via www.wandelnaarjewerkdag.nl; Onder de aanmeldingen worden prijzen verloot; De organisatie met procentueel de meeste deelnemers wint ook een leuke prijs. Bij meewerken aan het mobiliteitsonderzoek maak je kans op een powerbank Feiten & Cijfers* Nederlanders reizen gemiddeld een uur per dag, waarvan 10 minuten lopend; Drie kwartier per dag wandelen halveert de kans op een verkoudheid; Nederlanders lopen per jaar gemiddeld 1110 keer van en naar hun auto; Elke dagelijks gelopen km vermindert de kans op obesitas met 5%; Rotterdam kampt met 60% overgewicht Bij lopen komt endorfine vrij, wat de kans op een depressie doet afnemen; Vijf dagen per week een half uur lopen, halveert de kans op hart- en vaatziekten. Nederlanders lopen gemiddeld 600 meter per dag; * Bronvermelding: wandelnaarjewerkdag.nl