CitaVista 2018 Utrecht, 31 januari 2019.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Advertisements

LRP FONDSEN /ABONNEMENTEN/REKENINGEN release 2.1 Koos Willemse.
Presentatie programma Access applicatie kopersbegeleiding
Homepage Login Paswoord Checkbox onthoud login Inlogknop (naar student) (naar docent) (naar student) (naar docent)
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Belgostat Praktijkseminarie Els ARYS en Petra VAN NUNEN Dienst Statistische informatiesystemen Antwerpen, 17 november 2010.
Eindpresentatie Project Eenmaal Andermaal
Beheer van gebruikers en groepen lancering DSH Leuven 2-feb-2009 Jan Vangrinsven.
Hoofdstuk 10 Onderzoeken met SPSS en MS Excel
MyMinfinPro-Ondernemingen
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
Wouter van der Zwan Lezing Draaitabellen Wouter van der Zwan
Utrecht april 2003 Turtle gebruikersdag 18 maart Turtle voor Stedelijk gebied ervaringen gemeente Eindhoven 1. Aanleiding alternatieve bepaling.
Powerpoint op 2 schermen
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
PADS4 maakt het eenvoudig om informatie te verspreiden naar een specifiek publiek op de juiste plaats en het juiste moment PADS4 is een professionele oplossing.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
MEETING SYSTEMS BV VOOREFFECTIEFVERGADEREN.  Meeting Systems bv levert software als hulpmiddel om het vergaderen te ondersteunen met de volgende kenmerken:
Waarom moet gis in het VO gebruikt worden? Overtrekpapier GIS.
Unfold your potential Excellente Excel-tips Februari 2015.
?.
Hoofdstuk 20 Oefeningen Afbeeldingen toevoegen – Afbeeldingen invoegen vanuit een bestand – Aanpassen – Afmeting en bijsnijden – Schermafbeeldingen – Video’s.
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 Draaitabellen in Excel Rotterdam, 6 december 2011 drs. ing. M.M.A. Scheepers Instituut voor Management Opleidingen.
Rotterdam, 00 januari 2007 Project 3 Vrijdag 21 november 2014 Verzamelen, analyseren en presenteren van gegevens.
Social work Week 2.
Voorjaar 2004SAP/HR Rapportages en eenvoudige Queries1 Voorjaar 2004 SAP/HR Rapportages en eenvoudige Queries SAP/HR.
eXposure Schadegarant © 2016
Informatie over de Kaart van GezondheidsGegevensDrenthe.nl.
Efficiënt werken met Adlib voor eindgebruikers
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Monitoring van het Sociaal Domein. Ontwikkelingen  Gemeentelijke monitor Sociaal Domein GGK VECOZO  Regionale monitor R.O.S.D.F.  Landelijke monitor.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Ergo Paspoort Overal lekker werken met dezelfde werkplekinstellingen en persoonlijke tips Volgende = → toets.
Informatica-Actief I&I-conferentie, november 2007.
14001-OVS p CM Demonstratie CitaVista ABF Research / Cock Meijers.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
Webinar 14 april 2016 Opt-in gemeentelijke monitor Sociaal Domein.
Vernieuwde werkwijze Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg Anders denken, anders doen De webenquêtes.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
SharePoint Alles over versiebeheer In de Private en Public cloud.
SharePoint Alles over metadata In de Private en Public cloud.
Nieuwe wetgeving sinds 1 januari 2015
Gegevens exporteren Handleiding
Demonstratie CitaVista
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Wijzigingen Omgevingsloket online Schakeldag 29 juni 2017
Training: Cliëntsessies
Webinar voor ambassadeurs
Algemene beschrijving van de toepassing
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?
Nedgraphicsdag 18 september 2012
SharePoint Versiebeheer
Nedgraphicsdag 18 september 2012
Nedgraphicsdag 18 september 2012
Training: Cliëntsessies
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”
Blik op de toekomst.
Grafiek Generator Monitor de Bibliotheek op school
Voeg een diatitel toe - 1.
Vernieuwde webkaart Programma welkom en inleiding presentatie
Metingen in de afvalwaterketen:
Mailen van documenten Making it easy.
Voeg een diatitel toe - 1.
Voeg een diatitel toe - 1.
Voeg een diatitel toe - 1.
Hoe maak je een grafiek met Excel.
Hoofdstuk 10 Onderzoeken met SPSS en MS Excel
Profielwerkstuk Drs. L.N.J. (Rens) Kleverlaan MSc (MEd)
Transcript van de presentatie:

CitaVista 2018 Utrecht, 31 januari 2019

Wat is CitaVista CitaVista is een informatiesysteem bestaande uit een databestand op basis van het WoON / WBO en software om dit bestand op een gebruikersvriendelijke wijze te kunnen ontsluiten, analyseren en presenteren. CitaVista is een webapplicatie CitaVista maakt gebruik van het softwarepakket Swing. (waarstaatjegemeente, gemeentelijke versies, GinC, …) Door Swing te vullen met gegevens uit het WoON ontstaat CitaVista.

Wat kan CitaVista niet / wat wel De inhoud van CitaVista bestaat uit geaggregeerde data voor regio's waarvoor voldoende waarnemingen binnen het WoON aanwezig zijn. Omdat CitaVista alleen geaggregeerde data bevat zijn statistische analyses - zoals met SPSS - niet mogelijk. Wel kan de gebruiker in tabel- of grafiekvorm (kaart, taart, staaf) de vele onderwerpen die in het systeem zijn opgenomen naast elkaar zetten.  Gebiedsvergelijking - de mogelijkheid om gegevens te vergelijken met andere gebieden is één van de sterke punten. CitaVista is menugestuurd, de elementaire keuzes zijn zichtbaar op het hoofdscherm Het is niet mogelijk om gegevens op respondentniveau in te zien, gegevens zijn geaggregeerd naar hogere schaalniveaus.

https://www.woononderzoek.nl/

Hoe ziet CitaVista eruit? Voor de gebruiker zijn meerdere niveaus beschikbaar Startpagina – keuze uit rapporten en voorgedefinieerde presentaties (beperkt in gebiedskeuze) Rapporten / factsheets – is een samenvoeging van onderwerpen uit een thema Presentaties – standaardpresentaties, eenvoudig aanpasbaar door gebruiker Databank - zelf presentaties maken maar ook de rapporten en presentaties zijn opvraagbaar

Startpagina

Rapporten / factsheet

Presentaties

Databank -1-

Databank -2- Selecteren: onderwerp, niveau, periode  presentatie Uitsplitsing van onderwerpen naar kenmerken Gegevens zijn beschikbaar op meerdere gebiedsniveaus Gegevens gaan terug tot 1998 (indien van toepassing) Afhankelijk van gekozen onderwerpen, niveaus en perioden zijn meerdere presentatievormen mogelijk Meerdere presentaties in 1 sessie (tabbladen) Wegschrijven tabbladen naar: Excel, Pdf, Jpg, etc

Databank -3-

Wat kan er nog meer Wegschuiven van delen van het scherm Opvragen achtergrondinformatie Rechtermuisknop Favoriet gebied Opmaakinstellingen Weergave volledig scherm Sorteren Kantelen Wijzigen van gegevens Opties – percenteren, groeicijfers Eigen rapport maken, export naar word en pdf Delen van een presentatie via een link

Uitwisseling gegevens & planning De mogelijkheid bestaat om gegevens aan elkaar beschikbaar te stellen Hoe? Stuur een mail naar info@citavista.nl – dit geldt voor iedereen die data willen uitwissel Vlissingen en Assen willen uitwisselen dan graag van beide organisaties een mail Planning 1 februari WoON 2018 bestand definitief Medio februari (de week van de 18e) – CitaVista voor oversampling Maart 2019 – toevoegen tijdreeksgegevens 4 april – landelijke uitkomsten en openbare versie beschikbaar

Vragen