Wisselen tussen de verkeerde gebruikersstand en de juiste gebruikersstand (of omgekeerd!) 1 2 Druk vervolgens met uw andere duim de deuropenerknop in.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Toegang tot de databanken van de PHL-bibliotheek.
Advertisements

Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
PSD Basisstructuren programmeren.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
Meten met de aardspreidingsweerstandsmeter
VOERTUIGCONTROLE AUDI A1
Colofon Het boek dat hierbij hoort heet - zo leer je nog eens wat over de invoering van de vmbo ict-route. Geschreven door Jos de Kleijn en Carla van.
Eerste kennismaking met programmeren in RoboMind
De Schoolkrant illustreren
Klik hier =>. Goedendag! Wij verheugen ons dat uw keuze op Zody_Systeem 89 gevallen is. Om de optimale ergonomische ondersteuning te bereiken, moet Zody.
WELKOM Beste Gebruiker, Deze Demopresentatie van het D.S.S. geeft een helder beeld van de werkwijze van het programma. Het beschrijft de stappen die u.
Basic Life Support & automatische externe defibrillator
om deze presentatie uit te voeren
Aan de slag met verschillende geluiden op groot wit papier
1x5= 2x5= 3x5= 4x5= 5x5= Om te controleren: Ga met je muiswijzer over de som tot het een handje wordt. Klik dan en je ziet het goede antwoord! 6x5= 7x5=
Uitwerking opgave 1.2 1f uit: Wiskunde in beweging – Theo de Haan.
Computer blijft “hangen” woensdag 11 januari 2012.
First ID project Huygens College Samen werken aan een veilige omgeving.
Een presentatie maken Les 2
Wegwijs in Belfirst.
Interactieve versie mbv DSB
Snelzoekgids voor audiogesprekken
en zitinstructie neemt u plaats op uw stoel en
 Verslaglegging Wat is de bedoeling en hoe werkt het? Vragen en opmerkingen van het team  Rapporten invullen (herh.) - Rapporten individueel controleren.
Welkom bij de automatische Salarisbepaler
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
 Parkeren :  Parkeerkaart Parkeerkaart  Koffie e.d.  Nooit bij de computer  Roken  Niet roken in het gebouw  Toilet  Beneden bij de trap rechts.
Sliplift®.
Waar te downloaden? Dit is voor android gebruikers | start u tablet op en open het programma PlayStore | klik op het icoontje Dit is voor Apple gebruikers.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Magister voor ouders.
Oic even weken..
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Welkom Dit is de leeromgeving van Kesseler & Zoon Typ hier je naam en klik op OK om in te loggen. OK #Deelnemer moet hier een naam kunnen typen#
Meten = weten wat levert het op? gaan kinderen echt beter lezen?
PDA-route door De Vooroever. Het PDA-toestel (1)
Quick Reference Card C2000 MTP6550 Ben Kohler.
Naam: 1 Vul je naam in. Beantwoord zo snel mogelijk de vragen. Kijk aan het einde hoeveel je er goed had. Druk op knop om te beginnen!!
(de eenvoudige versie).   Teken een rechthoek voor het speelveld.  Maak 2 cirkels die je via de toetsen ASWD (voor speler 1) of de pijltjestoetsen.
© snvl.be 2014 Veilig internetbankieren € €€€. Doel van de Workshop  Waarom bankieren via het internet?  Overzicht brengen van de mogelijkheden en de.
iPhone maakt “files” productief Het uitspreken van het scherm (iPhone) Op de iPhone kan de inhoud van het scherm worden voorgelezen. Je bent momenteel.
Printen bij de UM en bestellen van gedrukte readers en blokboeken
Windows 10 Creators Update
Tips and tricks: Vliegtuigmodus
Welkom bij de automatische Salaris Bepaler voor het jaar 2006 Beantwoord nauwkeurig de vragen. Uw salaris voor 2006 wordt gebaseerd op de antwoorden.
Met STAR(R) meer zicht op competentieontwikkeling
Windows 10 anniversary update forceren
BRIDGEN onder begeleiding BOB 2
Omgaan met een rollator
KLIK VOOR ELK VOLGEND SCHERM !!!!!!!!!
Welkom bij de automatische Salaris Bepaler voor het jaar 2003 Beantwoord nauwkeurig de vragen. Uw salaris voor 2003 wordt gebaseerd op de antwoorden.
Zeeslag Bron: csunplugged.org / csunplugged.nl.
Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem
Als de som en het verschil gegeven zijn.
Uitleg voor tafeldienst U12 Novo Stars
De linkerknop van uw handzender is alleen bedoeld voor binnenrijden van de parkeergarage! Wist u dat u de rechterknop op uw handzender kunt laten activeren.
GGD en KGV.
DFX Laren stappen.
Transcript van de presentatie:

Wisselen tussen de verkeerde gebruikersstand en de juiste gebruikersstand (of omgekeerd!) 1 2 Druk vervolgens met uw andere duim de deuropenerknop in en houd zo beide knoppen gelijktijdig even ingedrukt. U hoort dan twee bliepjes ten teken dat uw monitor van stand verwisseld is (naar welke stand dat kunt u niet zien! ); daarna kunt u beide knoppen loslaten Druk met een duim de bovenste van de drie onderste knopjes in, dus de knop met de drie puntjes ernaast, en houd deze ingedrukt Door bovenstaande procedure te volgen wisselt u dus van gebruikerstand. Deze twee standen zijn: 1) de voor ons wijze van toegangscontrole bedoelde stand (verificatie via uw monitor door middel van beeld en geluid of de aanbeller gewenst bezoek is waarna u de toegangsdeuren door het indrukken van de deuropenerknop op uw monitor kunt openen) en 2) een zogenaamde conciërge-stand welke vermoedelijk bedoeld is om na indrukken van een cijfercode op het beldrukkerpaneel gelijk toegang te krijgen tot het gebouw. In deze laatste stand hoort u een beller wel aanbellen en kunt u hem/haar zien op uw scherm als u snel genoeg bent, doch de toegangsdeuren klappen automatisch al open. Op uw monitor is geen signalering die aangeeft in welke modus deze staat. U kunt dus alleen proefondervindelijk beneden via het beldrukkerpaneel uitvinden in welke stand deze staat. Wisselt u van stand controleer altijd daarna of u nu inderdaad de juiste stand heeft ingesteld! Na wisselen van stand altijd op beldrukkerpaneel bij uw gebouwingang (door intoetsen van uw appartementsnummer en indrukken beltoets) controleren of uw monitor inderdaad in de juiste stand staat, zo niet procedure herhalen!