De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

WELKOM Beste Gebruiker, Deze Demopresentatie van het D.S.S. geeft een helder beeld van de werkwijze van het programma. Het beschrijft de stappen die u.

Verwante presentaties


Presentatie over: "WELKOM Beste Gebruiker, Deze Demopresentatie van het D.S.S. geeft een helder beeld van de werkwijze van het programma. Het beschrijft de stappen die u."— Transcript van de presentatie:

1 WELKOM Beste Gebruiker, Deze Demopresentatie van het D.S.S. geeft een helder beeld van de werkwijze van het programma. Het beschrijft de stappen die u doorloopt en wat de mogelijke uitkomsten daarvan zijn. De eindresultaten zijn verhelderend en zeer goed bruikbaar voor de invulling van uw contractuele processen.

2 Startknop voor het starten van het D.S.S.

3 Drie kernvragen wat wil/kan de opdrachtgever en wat vraagt de bouwopgave. Door middel van deze vraagtekens kunt u een toelichting krijgen over de gevolgen van een antwoord

4 Aan de hand van 10 categorieën, kenmerkend voor een contractvorm, worden vragen gesteld.

5 Door middel van schuifbalken kunt u iedere categorie een waarde toekennen waardoor deze zwaarder of lichter mee kunnen wegen.

6 Het Engineer & Build contract past het beste bij de opdrachtgever uit het voorbeeld. Als u op de knop onder het schema klikt krijgt u een overzicht en kunt u door naar een lijst met aandachtspunten. Hoe hoger het percentage hoe minder belangrijke aandachtspunten er zullen zijn.

7 Door de ingevulde vragen en de standaard kenmerken van een contract kan er door middel van een visualisatie een overlappingsvergelijk gemaakt worden. De verschillen vormen input voor de aandachtspuntenlijst. Op identieke wijze wordt van een toekomstige Opdrachtnemer een profiel gevormd. Deze wijze van samenwerken geeft u een helder inzicht in de competenties van elkaar. Nu volgen er contractsaandachtspunten en samenwerkingsaandachtspunten

8 Na het genereren van de aandachtpunten rest u de overeenstemming van de kritieke zaken. Dit is noodzakelijk en vergt de meeste inspanning. Hier ligt aan ons de taak om de hoogste geprioriteerde aandachtspunten samen met u op de juiste wijze op te lossen. Waarna een het proces gezamenlijk is afgesteld en soepel kan gaan verlopen.


Download ppt "WELKOM Beste Gebruiker, Deze Demopresentatie van het D.S.S. geeft een helder beeld van de werkwijze van het programma. Het beschrijft de stappen die u."

Verwante presentaties


Ads door Google