Wat verwacht jij van God?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Uit hem en door Hem en tot Hem zijn alle dingen
Advertisements

Leven in de kracht van de Heilige Geest
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (3)
Formulier III Heilig Avondmaal (1)
Romeinen 15:29-33 Slot en zegenbede.
Votum en zegengroet Zingen: Psalm 68: 2, 8,13 Gebed
Verzegeld met de heilige Geest
Gods wil met jouw leven en hoe Hij je daarheen leidt
Handelingen 2 : 1-4 Jesaja 61 : 1-7
Handen af van het evangelie van genade! Paulus met hartstocht en passie in de bres voor het evangelie van genade om de jonge gelovigen in ‘Kelten-land’
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
VREDE.
“Met Christus gezeten in de hemel”
Verband De gaven van de Geest: 1.Wat zijn het niet en wat zijn het wel 2.Welke gaven zijn er en krijgt iedereen zulke gaven? 3.Bespreking 1 Korinthe.
Leven zoals past bij God
Jongeren willen hun dagelijks leven met God verbinden
Paulus' brief aan de Kolossers (3).
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Wees verwonderd verbonden aan Christus door je geloof.
Welkom Voorganger: Ds. H.J.H. Pap Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: H. Haasjes Schriftlezing: Matt. 28: Ef. 1: 3-23.
Vernieuwing van je geloof…..
12 juli 2015 Zoetermeer. Romeinen 1 1 Paulus, een dienstknecht van Christus Jezus, een geroepen apostel, afgezonderd tot verkondiging van het evangelie.
26 april 2015 Zoetermeer. Efeze 1 5 In liefde heeft Hij ons tevoren ertoe bestemd als zonen van Hem te worden aangenomen door Jezus Christus, naar het.
“Soms zou ik willen dat Jezus hier was …”
Wat verwacht je van Jezus? Gezondheid Geluk Werk Liefde voor andere mensen Vrede.
De preek gaat over Efeziërs 4: : 5 Welk stempel draag jij? Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Voorganger: Ds. P.J.C. Colijn te.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
12 juni 2016 Maarn. 1 Paulus, afgevaardigde van Christus Jezus door Gods wil aan de heiligen die ook gelovigen zijn in Christus Jezus 2 genade met jullie.
Voorspelbaar? mooie gemeente! missionaire gemeente dat begint met verlangen.
 Naderen tot de Vader.  “Verscholen?”  Gods telefoonnummer… Dit zegt de HEER, die de aarde heeft gemaakt, die haar heeft gevormd en gegrondvest, wiens.
God is liefde. Geliefde broeders en zusters, als God ons zo heeft liefgehad, moeten ook wij elkaar liefhebben. Niemand heeft God ooit gezien. Maar als.
Open de ogen van je hart Efeze 1:15-23.
10. De Geest, het woord en gebed
Gemeenteproject ‘Samen één’
Filippenzen – 2 1:1,2 Genade en vrede Gebed.
De Schepper En gaan Wandelen.
Romeinen
Schrijf jouw boodschap met stoepkrijt in je spreekballon.
Efeze 3: Om deze reden buig ik mijn knieën voor de Vader van onze Heere Jezus Christus, 15 naar Wie elk geslacht in de hemelen en op de aarde.
Bidden en vragen ...om wat? 30 april 2017 Zoetermeer.
Laat je vlieger opstijgen
DE HEILIGE GEEST • verzegeling • verlichting • versterking
Les 6 Jezus geeft onverdiende liefde
Les 20 Wat doet de heilige Geest?
Efeziërs (3) WELKOM 1.
9 – Is er maar één waarheid?
Zondag 44 - God dank: het begin is er!
Melk en vaste spijs 7 mei 2017 Hendrik Ido Ambacht.
1.
Hoe streng is jouw God? 1.
Bidden om dat waar je naar verlangt; danken voor dat wat je ontvangt: om 1 kracht; 2 geloof; 3 liefde; 4 kennis; 5 volheid Mysterie Daarom buig ik mijn.
Kom Heilige Geest Vernieuw Uw kerk Vernieuw mijn leven.
Johannes (1) WELKOM 1.
Jezus is Heer!.
Hoofd in de wolken; voeten in de klei
Zing je mee (in de kerk)? De kerk Jouw gemeente Jij voor jouw gemeente
Hoe kom je in het Koninkrijk van God?
Bidden en vragen ...om wat? 30 april 2017 Zoetermeer.
Hij is de hartenklop van ons bestaan: stem en stilte,
Hoe is uw naam, waar zijt Gij te vinden?
Prediking zondag 16 september 2018
(solo) Hoe is Uw naam, waar zijt Gij te vinden? Eeuwige God,
Avondmaalsformulier Gemeente van onze Heer Jezus Christus, We zijn hier bij elkaar gekomen om het Avondmaal te vieren. Onze Heer heeft deze maaltijd ingesteld.
Leer ons zo onze dagen te tellen dat wijsheid ons hart vervult Psalm 90: 12 (NBV) Leer ons zo onze dagen te tellen dat wijsheid ons hart vervult.
de verborgenheid van Zijn wil
Leer ons zo onze dagen te tellen dat wijsheid ons hart vervult Psalm 90: 12 (NBV) Leer ons zo onze dagen te tellen dat wijsheid ons hart vervult.
Geest van hierboven, leer ons geloven, hopen, liefhebben
Bij de Vader Daar is het goed.
Alle reden om God te prijzen!
Transcript van de presentatie:

Wat verwacht jij van God? Bescherming Ruste en vrede Vergeving van zonden Vreugde Nieuw leven Gezondheid Herstel, genezing Eeuwig leven Kracht /genadekracht Geduld Discipel / leerling Volharding/uithoudingsvermogen Nieuwe wereld God geeft niet altijd wat wij vragen, maar wij ontvangen wel wat Hij beloofd heeft.

Efeze 1 Paulus, wat verwacht jij van God? Vers 7: Vergeving en genade Vers 8: Alle wijsheid en inzicht Vers 11: Eigendom Vers 13 en 14: Heilige Geest Verzegeld / stempel in je hart Onderpand (voorproef op straks)

Verwacht meer!!! Doe God en jezelf niet tekort Wat verwacht jij van God? Verwacht meer!!! Vergeving van zonden en een eeuwig leven (niet je einddoel) De kracht en de aanwezigheid van de Heilige Geest Werkt je geloof uit Kijk verder. Verruim je horizon! Er zijn namelijk hemelsferen (Heilige Geest) Luister naar Paulus Doe God en jezelf niet tekort

Wat verwacht jij van God? Hoezo meer verwachten? Hoe ruim is je horizon? Hoe groot is je wereld? Denk je alleen aan je eigen dingen hier en nu? Paulus: het Koninkrijk van God Jij en ik mogen meebouwen aan het Koninkrijk van God. NU! Versterkt