Openbare geloofsbelijdenis

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Presentatie Gemeente van onze Heer Jezus Christus, N.N. en N.N. hebben te kennen gegeven dat ze hun zoon/dochter N.N. willen laten dopen. Onderwijs Wanneer.
Advertisements

Formulier om het heilig avondmaal te vieren (3)
Heilig Avondmaal Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (5)
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de doop Bij de doop word je in water ondergedompeld of ermee besprenkeld. Zo wordt zichtbaar gemaakt dat je.
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling We zijn hier bijeen om in opdracht van onze Heer zijn dood te verkondigen. In het heilig evangelie wordt.
Zingen De Almachtige, Schepper des hemels En der aarde
Zingen Ik geloof in God de Vader, de Almachtige,
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
ONZE HERDER GAAT VOOROP IN 2008
Tellen onze goede werken mee?
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de doop Bij de doop word je in water ondergedompeld of ermee besprenkeld. Zo wordt zichtbaar gemaakt dat je.
Presentatie Gemeente van onze Heer Jezus Christus, N. N. en N. N
Johannes 1:17 (NBV) De wet is door Mozes gegeven, maar goedheid (grondtekst: genade) en waarheid zijn met (in de persoon van) Jezus Christus gekomen. 14.
Themadiensten ‘Ik geloof’
In deze presentatie staan beide.
Verlangens van God.
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (4)
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de doop Bij de doop word je in water ondergedompeld of ermee besprenkeld. Zo wordt zichtbaar gemaakt dat je.
Welkom in deze kerkdienst
Geliefde broeder(s)/zuster(s), U staat hier voor God en zijn gemeente om uw geloof te belijden. Ik verzoek u eerlijk te antwoorden op de volgende vragen.
Van gedoopt naar gevormd!
Welkom Voorganger: Ds. H.J.H. Pap Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: H. Haasjes Schriftlezing: Matt. 28: Ef. 1: 3-23.
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan Na de zegen zingen we Lb. 1 Schriftlezing: Jesaja 42:18 – 43:13 Tekst: Jesaja 43: 1b.
De preek gaat over Efeziërs 4: : 5 Welk stempel draag jij? Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Voorganger: Ds. P.J.C. Colijn te.
Heilig Avondmaal (IV) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling We zijn hier bijeen om in opdracht van onze Heer zijn dood te verkondigen. In het.
Introavonden: Wat voor soort kerk is de Avond 2 onze traditie en onze missie.
Welkom in deze Pinkster-dienst - een gave(n)dienst koor, voorlezing, zingende kinderen, bijdrage KIKker, preek enz. - een volle dienst laat u/je vullen.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 725 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN en NN hebben.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Formulier voor de openbare belijdenis van het geloof Blz. 735 (GK) Geliefde broeders en zusters in onze Here Jezus Christus, U bent hier verschenen voor.
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
SCHEPPING EN VERWONDERING. De Bijbel begint met te vertellen wie God is en wat de verhouding tussen de schepping en Hem is. Hij is de Schepper die Zijn.
God is liefde. Geliefde broeders en zusters, als God ons zo heeft liefgehad, moeten ook wij elkaar liefhebben. Niemand heeft God ooit gezien. Maar als.
Heidelbergse catechismus
Kort doopformulier voor de kinderdoop
Open de ogen van je hart Efeze 1:15-23.
1.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Blok II God de Vader God bestaat uit drie personen.
Jongste gemeentelid Valentijn Adriaan Johannes Samuël Joosse.
Welkom in deze kerkdienst
Wij geloven in de Here God, onze Vader, Die alles gemaakt heeft:
Bidden om dat waar je naar verlangt; danken voor dat wat je ontvangt: om 1 kracht; 2 geloof; 3 liefde; 4 kennis; 5 volheid Mysterie Daarom buig ik mijn.
Les 8 Kerk in Nederland Wat doe ik hier vandaag?
Welkom in deze kerkdienst
Gods plan Met ons.
Welkom in deze kerkdienst
Jezus is Heer!.
Welkom in deze kerkdienst
Na de dienst is er een deurcollecte
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
zal er na de ochtenddienst een deurcollecte gehouden worden voor het
Liturgische gebeden Beamteam aanwijzingen: GK2017
Huwelijksformulier Beamteam aanwijzingen: GK2017
Heilig Avondmaal (formulier 5)
( Tijdelijke pagina; gooi deze weg na gebruik)
Avondmaalsformulier Gemeente van onze Heer Jezus Christus, We zijn hier bij elkaar gekomen om het Avondmaal te vieren. Onze Heer heeft deze maaltijd ingesteld.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Transcript van de presentatie:

Openbare geloofsbelijdenis Beamteam aanwijzingen: GK2017 (16:9) dit is het formulier geloofsbelijdenis, volgens de 2017 indeling breed, dus liturgie-vakje weghalen na de belijdenis, de goede psalm invoegen er zijn 2 zegen beden; check vooraf welke gebruikt gaat worden

Openbare geloofsbelijdenis Geliefde broeder(s)/zuster(s) Je staat hier voor God en zijn gemeente om je geloof te belijden. Ik verzoek je eerlijk antwoord te geven op de volgende vragen. Geloof je in God de Vader, de Almachtige, schepper van hemel en aarde, en in Jezus Christus, zijn Zoon, onze Heer, en in de heilige Geest, de drie-enige God van je doop?

Openbare geloofsbelijdenis Erken je dat je zondig en schuldig ter wereld bent gekomen en dat je van nature niet kunt doen wat goed is in Gods ogen? Besef je dat je daarom blootstaat aan Gods toorn? Beken je dat je de geboden van de Heer vaak hebt overtreden met zondige gedachten, woorden en daden? Heb je daar berouw over? Geloof je dat Jezus Christus jou als je redder is gegeven en dat je door de kracht van de heilige Geest een deel bent van zijn lichaam, de kerk? Geloof je dat God je door Christus’ bloed al je zonden vergeeft?

Openbare geloofsbelijdenis Belijd je dat de leer van het Oude en Nieuwe Testament, die in de Apostolische Geloofsbelijdenis samengevat is en in deze gemeente verkondigd wordt, de echte en volkomen leer van je redding is? Zul je, zolang je leeft, bij deze belijdenis blijven en alles verwerpen wat tegen de Bijbel ingaat?

Openbare geloofsbelijdenis Erken je dat je geloof in Christus zichtbaar moet zijn in hoe je leeft? Verlang je ernaar God en je naaste lief te hebben en met de wereld van de zonde te breken? Beloof je je in te zetten voor de gemeente, trouw met haar de kerkdiensten bij te wonen en deel te nemen aan het avondmaal? Zul je alle christelijke waarschuwingen ter harte nemen?

Openbare geloofsbelijdenis Wat is daarop jouw antwoord? (Ja)

Openbare geloofsbelijdenis Zegenbede (1) God, de bron van alle genade, heeft je geroepen om in Christus Jezus deel te krijgen aan zijn eeuwige luister. God zal je sterk en krachtig maken, zodat je staande zult blijven en niet meer zult wankelen. Hem komt de macht toe, voor eeuwig. Amen .

Openbare geloofsbelijdenis Zegenbede (2) Moge de God van de vrede, die onze Heer Jezus, de machtige herder van de schapen, door het bloed van het eeuwig verbond uit de wereld van de doden heeft weggeleid, je toerusten met al het goede, zodat je zijn wil kunt doen. Moge hij in ons datgene tot stand brengen wat hem welgevallig is door Jezus Christus, aan wie de eer toekomt, tot in alle eeuwigheid. Amen.