Hoofdstuk 3 Verkoopafhandeling

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Hoofdstuk 4: Kopen is kiezen
Advertisements

H4 Kopen is kiezen 4.1 Kopen en betalen 4.2 Consumeren en behoeften
Betaalmiddelen Niveau 2 Kerntaak 3 Blz. 23.
Kopen en verkopen les 74.
3.3 Omzetbelasting1 Soorten belastingen (p. 85) Direct –van persoon natuurlijk persoonInkomstenbelasting (IB) rechtspersoonVennootschapsbelasting (VpB)
Verkoopresultaat Niveau 3 Kerntaak 5 Blz. 63.
6.1 Wat wordt de prijs? Winkeliers mogen zelf weten voor welke prijs ze hun producten verkopen. Hoe berekenen ze die prijs? Wat hebben vraag en aanbod.
Wat is geld?.
Economie Paragraaf
Hoofdstuk 2.
Herhaling Hoofdstuk 1.
§2.1 Hoe betaal je? In deze PowerPoint-presentatie leer je over:
Inkomsten van de overheid
Budgetteren H5 Omzetbelasting Ondernemer detailhandel.
Verkopen en kassa H2 Verkoopgesprekken Ondernemer detailhandel.
Kassa en Veiligheid.
Verkopen en kassa H5 Betalen en administratie Ondernemer detailhandel.
Fase 3 Kassawerkzaamheden
Pag 65 t/m 77. Wat gaan we doen vandaag? Even terugkomen op de inkomstenbelasting Filmpje kijken over belastingen Huiswerk nakijken Uitrekenen inkomstenbelasting.
expertles handelskanalen en inkoop-/verkoopprijs
Periode 4 Kassawerkzaamheden Kerntaak: kassatransacties afhandelen en/of deze leiden Hoofdstuk: Informeren over de verkoopafhandeling Par: 2.3 Blz. 456.
REKENTIP BTW. TARIEVEN Laag tarief = 6 % Normaal tarief = 21 %
Verkoop Hoofdstuk 4 De verkoopafhandeling. Inhoud 1 Klaar voor de verkoop 2 Klanten ontvangen en benaderen 3 Verkoopgesprekken 4 De verkoopafhandeling.
Presentatie en marketing Hoofdstuk 5 Winkelformule.
Verkoop en advies Hoofdstuk 6 Reclame en sociale media.
Winkelen 3.0 Hoofdstuk 2 Verkoop. Inhoud 1 Eerst langs alle haltes 2 Verkoop 3 Omgaan met geld in een bedrijf 4 Logistiek 5 Wat doen leidinggevenden?
Verkoop Hoofdstuk 2 Klanten ontvangen en benaderen.
Verkoop en advies Hoofdstuk 3 Verkoopafhandeling.
Hospitality en voorraadbeheer Hoofdstuk 4 Voorraadbeheer en bestellen.
Hospitality en voorraadbeheer Hoofdstuk 1 Hospitality.
Commercie en recht Hoofdstuk 10 Recht(en). Inhoud 1 Idee: Droom of illusie? 2 Voor wie doet een ondernemer wat hij doet? 3 Waarom ondernemen? 4 Wat heeft.
Hospitality en voorraadbeheer Hoofdstuk 3 Klachten en service.
Verkoop en advies Hoofdstuk 1 Verkoopgesprekken. ► Wat heb ik in de vorige les geleerd? ► Wat ga ik nu leren? ► Verkoopgesprekken ► Verkoopsystemen ►
Beste Havo 4..
Geld Inleiding.
Beste Havo 4..
Beste Havo 4..
De bank en jouw geld Hoofdstuk 3 Geheel.
BTW Wat is dat? Hoe werkt dat?.
Welkom Havo/vwo 3..
Vmbo 2 economie Goede producten?
Hoofdstuk 2 Van inkoop naar verkoop
Mens & Maatschappij Leerjaar 2
Hoofdstuk 4 Afrekensysteem en geldbeheer
Hoofdstuk 4 Rechtssysteem in Nederland
Verkoopt en handelt verkoop af
Hoofdstuk 1 Verkoopgesprekken
Hoofdstuk 1 Een onderneming starten
Belasting toegevoegde waarde
Hoofdstuk 8 De juiste marketingmix
Hoofdstuk De exploitatiebegroting (exploitatiebudget)
Presentatie en marketing
Verkoopcijfers Hoofdstuk 1 Handel.
Hoofdstuk 2 Rechten en plichten
Maatschappelijke geldhoeveelheid
Hoofdstuk 6 Consumentenkoop
Hoofdstuk 7 Verbetering aanbod en winkelpresentatie
Berichten in de media Mediaboodschappen.
Financieel 2.
Orderverzamelen, verzenden en inventariseren
Supermarkt Winkelcriminaliteit.
Verkoop Verkoop afhandelen.
Verkoop Service.
Berichten in de media Mediaboodschappen.
Orderverzamelen, verzenden en inventariseren
Hoofdstuk 4 Afrekensysteem en geldbeheer
Hoofdstuk 6 Reclame en sociale media
Hospitality en voorraadbeheer
Verkoop Het verkoopgesprek.
Hoofdstuk 1 Verkoopgesprekken
Transcript van de presentatie:

Hoofdstuk 3 Verkoopafhandeling Verkoopgesprek Hoofdstuk 3 Verkoopafhandeling

H1 Verkoopgesprekken H2 Rechten en plichten H3 Verkoopafhandeling H4 Afrekensysteem en geldbeheer H5 Reclame en sociale media

Wat heb ik in de vorige les geleerd? Rechten en plichten Wat ga ik nu leren? Contact met de klant Direct betalen Betaling uitstellen Btw

Gastvrijheid en klantvriendelijkheid Hoofdstuk 3 Verkoopafhandeling Contact met de klant Bij de kassa Begroeten Aandacht geven en vasthouden Informeren Adviseren Gastvrijheid en klantvriendelijkheid

Chartaal geld Giraal geld Waardebonnen Biljetten valideren: Pinnen Hoofdstuk 3 Verkoopafhandeling Direct betalen Chartaal geld Biljetten valideren: VOEL KIJK KANTEL Giraal geld Pinnen Contactloos betalen Waardebonnen

Creditcard Klantenkaart Kopen op afbetaling Huurkoop Hoofdstuk 3 Verkoopafhandeling Betaling uitstellen Creditcard Klantenkaart Kopen op afbetaling Huurkoop

Btw: Belasting toegevoegde waarde Hoofdstuk 3 Verkoopafhandeling Btw Btw: Belasting toegevoegde waarde De consumentenprijs is de prijs inclusief btw Btw-tarieven Hoog tarief 21%: kleding en apparatuur Laag tarief 6%: voedsel Btw-bon