Makkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Breedbeeldpresentatie
Advertisements

Beginnen met PowerPoint Ga nu naar dia 2.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Microsoft Office PowerPoint 2007 of 2010 is ontworpen voor het maken van diapresentaties. Een presentatie kan bestaan uit diverse componenten, waarvan.
POWERPOINT Een tabel invoegen Les 3.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Office 14 maart.
Een presentatie maken Les 2
Modern fotoalbum. Dit fotoalbum bevat voorbeeldpagina's om u op weg te helpen. Als u pagina's wilt toevoegen, klikt u op het tabblad Introductiepagina.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Design je eigen web-pagina Met behulp van Photoshop.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Lettertypen installeren  Installeer eerst de World Servants- lettertypen, die kun je hier downloaden.hier  Hoe werkt dat? Zet de lettertypen in de map.
Hallo Aanmelden. Opslaan. Delen. Bij Office draait het om werken zonder beperkingen. U werk gaat overal met u mee naartoe en is automatisch beschikbaar.
Richtlijnen PowerPoint Presentatie Maastricht november 2012.
Slide type ZUYD HUISSTIJL KLEUREN Terwijl je een object geselecteerd hebt, navigeer naar het tabje “hulpmiddelen voor tekenen” Klik nu op “opvullen van.
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Sway.
deze workshop maakt gebruik van audio-instructies
Empedocles Griekenland 492 v C-432 v C wikipedia
Northwind traders Wie wij zijn Ondertitel brochure of bedrijfsslogan
Hoe kan ik in België, in Stekene (of omgeving), goedkoop zelf t-shirts of andere kleding (stukken) bedrukken, met een embleem, logo en/of tekst van mezelf,
Wilt u t shirts bedrukken, met uw eigen naam of logo?
Hoe kan ik in België, in Boom (of omgeving), goedkoop zelf t-shirts of andere kleding (stukken) bedrukken, met een embleem, logo en/of tekst van mezelf,
Microsoft® Office Visio® 2007-cursus
Wilt u t shirts bedrukken, met uw eigen naam of logo?
Onderzoek in Apps.
En woon je in Bergen op Zoom (of omgeving)?
En woont u in Maarssen of omgeving?
Evangelista Torricelli
Hoe kan ik in België, in Evere (of omgeving), goedkoop zelf t-shirts of andere kleding (stukken) bedrukken, met een embleem, logo en/of tekst van mezelf,
Ik woon in Stolwijk (of omgeving). Maar kan het ook in Belgie?
Ik woon in Woubrugge (of omgeving). Maar kan het ook in Belgie?
5 tips om eenvoudiger te werken
Amadeo Avogadro Italië wikipedia
Ik woon in Haastrecht (of omgeving). Maar kan het ook in Belgie?
Competitiewedstrijd Alken
Hoofdstuk 4 Oefeningen Sjablonen en hoofddia’s Thema’s Hoofddia
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Gemakkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Voeg een diatitel toe - 1.
Voorlichting profiel zorg en welzijn
Voorbeeld: Diavoorstelling instellen zodat de [volgende dia] via spatiebalk, muisklik op pijltjestoets niet mogelijk is.
Voeg een diatitel toe - 1.
Ik woon in Hoek Van Holland (of omgeving). Maar kan het ook in Belgie?
Hoe kan ik in België, in Lille (of omgeving), goedkoop zelf t-shirts of andere kleding (stukken) bedrukken, met een embleem, logo en/of tekst van mezelf,
Voeg een diatitel toe - 1.
Klassiek fotoalbum.
Voeg een diatitel toe - 1.
Hoe kan ik in België, in Bredene (of omgeving), goedkoop zelf t-shirts of andere kleding (stukken) bedrukken, met een embleem, logo en/of tekst van mezelf,
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Hoe kan ik in België, in Brussel (of omgeving), goedkoop zelf t-shirts of andere kleding (stukken) bedrukken, met een embleem, logo en/of tekst van mezelf,
SENIORENRAAD OEGSTGEEST
Ik woon in Rozenburg (of omgeving). Maar kan het ook in Belgie?
Ik woon in Wormerveer (of omgeving). Maar kan het ook in Belgie?
Reflectie over leren Naam vak.
Ik woon in Ochten (of omgeving). Maar kan het ook in Belgie?
Ik woon in Bennebroek (of omgeving). Maar kan het ook in Belgie?
Ik woon in Noorden (of omgeving). Maar kan het ook in Belgie?
Hoe kan ik in België, in Vilvoorde (of omgeving), goedkoop zelf t-shirts of andere kleding (stukken) bedrukken, met een embleem, logo en/of tekst van.
Hoe kan ik in België, in Erpe-Mere (of omgeving), goedkoop zelf t-shirts of andere kleding (stukken) bedrukken, met een embleem, logo en/of tekst van.
Hoe kan ik in België, in Mechelen (of omgeving), goedkoop zelf t-shirts of andere kleding (stukken) bedrukken, met een embleem, logo en/of tekst van mezelf,
Hoe kan ik in België, in Aalst (of omgeving), goedkoop zelf t-shirts of andere kleding (stukken) bedrukken, met een embleem, logo en/of tekst van mezelf,
Presentatietitel Maak een titel aan die u publiek aanspreekt. U kunt dit ondertitelveld gebruiken voor een citaat of een scriptiestelling waaruit het belang.
Transcript van de presentatie:

Makkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven. Welkom bij PowerPoint Makkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.

Ontwerpen U hebt direct vanaf het begin toegang tot fraaie breedbeeldthema's die u eenvoudig aan uw stijl kunt aanpassen. Voor elk thema hebt u de keuze uit allerlei kleurvarianten die u naar wens kunt combineren. Nieuwe functies zoals Vormen samenvoegen en een pipet voor het vinden van passende kleuren bieden nieuwe mogelijkheden voor uw ontwerpen. Lijn uw indelingen, foto's en diagrammen razendsnel perfect uit met behulp van uitlijningshulplijnen en slimme hulplijnen.

Indruk maken De verbeterde weergave voor presentatoren bevat nieuwe hulpmiddelen die u nog meer controle geven. Met de nieuwe functie Automatisch uitbreiden worden direct de juiste instellingen voor u toegepast, zodat u zich kunt concentreren op wat u wilt zeggen in plaats van op de weergave. Inzoomen op dia's. Vestig de aandacht van uw publiek op uw ideeën. U hoeft enkel te klikken om in of uit te zoomen op een diagram, grafiek of afbeelding. Navigator. Met deze functie kan de gebruiker visueel door andere dia's bladeren zonder de weergave Diavoorstelling te verlaten. Uw publiek ziet alleen de dia die u presenteert.

Samenwerken Bewerk een presentatie tegelijk met anderen die op andere pc's werken en voer gesprekken met behulp van verbeterde functies voor opmerkingen. Online delen is eenvoudig. Als uw publiek niet over PowerPoint beschikt, projecteert u het beeld eenvoudig in hun browser met Online presenteren. Werk tegelijkertijd met anderen samen vanaf verschillende locaties, ongeacht of u PowerPoint op uw bureaublad of PowerPoint Web App gebruikt.

PowerPoint 2013 Ontwerp intuïtief mooie presentaties, deel ze gemakkelijk, werk samen met anderen en maak een professionele indruk met geavanceerde presentatiehulpmiddelen. Klik in de modus Diavoorstelling op de pijl om naar het PowerPoint Getting Started Center te gaan. Ga voor meer informatie naar het PowerPoint Getting Started Center (Klik op de pijl in de modus Diavoorstelling)