Uitsplitsing cijfer beoordeling eigen kookkunsten & inschatting kookkunsten gemiddelde Nederlander.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Inhoud Methodologie Theorie Onderzoeksresultaten Verbanden
Advertisements

Cliëntwaarderingsonderzoek september - oktober 2011.
22:00 WinHealth 1.0 WinHealt is een medische programma. Het is vrij nieuw en komt binnenkort op de markt. Deze software met medewerking van een detectie.
LEERKRACHT MIJN SPREEKBEURT LAURENT GOEMAN.
Screening van toetsen: Psychometrische analyse
Averechtse selectie & marktfalen “Een Experiment”
45 jaar of ouder. Hoe groot is uw kans op diabetes type 2
Verzekeren.
Hoe werkt een tractiebatterij?
GfK PS Retail NLGfK Supermarktkengetallen juli 2014 GfK Supermarktkengetallen Antwoord op deze vragen vindt u op: bij “GfK Publicaties”
Gezond leven De quiz! Instructie voor de quizmaster en zijn/haar assistent: Leg eerst de bedoeling van de quiz uit: we gaan kijken wie er het meeste weet.
VOEDING EN REUMA.
2 e fase Rapportage Zes maal per jaar rapportage van : Rapportcijfer SE-onderdelen Dossiertoetsen praktische opdrachten handelingsdelen.
Welke techniek toepassen ? Herhalingsoefeningen. Situatie 1: Gegeven : de doelpunten die 10 topscoorders in de voetbalcompetitie hebben gemaakt in seizoen.
Voeding van pabostudenten
Meer bewegen via internet 28 juni 2011 – OU Open Kennisavond Denise Peels Stijn Friederichs.
VWO-bèta op de Amersfoortse Berg
S.O.R. Strategische Oriëntatie Ronde
Beweging en gezonde voeding voor kinderen
Wat kiest u? A B C D F E. Product-typen (90%) inleg-50% inleg Inleg + risicovrij 0 0 (90%) inleg-50% inleg Beperkte aansprakelijkheid Hoofdsomgarantie.
Voedingsmiddelen & voedingsstoffen
T.I.P.S.. Selectiemogelijkheden: Onderhandeling Open input coaches Random Zelf ontwikkelde formulierenExcel formulieren/ranking.
Scroll naar beneden voor de vragen en antwoorden
DELTA HOTEL. GESCHIEDENIS Geschiedenis. Het hotel. Ligging Personeel Inrichting Menukaart Trends. Innovaties.
Inkomstenbelasting en belasting op vermogen
Website Kwaliteit Cliëntenraadpleging 2014 en 2015 De Zorggroep laat onderzoek doen naar de ervaringen van haar cliënten met de zorg- en dienstverlening.
Workshop C verhouding van inhoud, lengte en oppervlakte &
Presentatie mentoraat mavo 3. Mentor Lisa Akerboom & Ingrid Peters Achtergrond mentoren Van mentor OB naar coach BB Mentoruren in de week  LOB uur 
Examen schooljaar Schoolexamen (SE) PTA Landelijk flexibel examen Rekentoets Wanneer mag een leerling examen doen? Wanneer is een leerling.
Toepassingen 5L week 12: ‘Koken kost geld’ een breuk of een procent nemen van een getal overbodige gegevens schrappen prijs berekenen als de eenheidsprijs.
Internet interventie voor angst en depressie: de rol van begeleiding Eerste verkenning van resultaten Annet KleiboerAnnemieke van Straten Heleen Riper.
© GfK 2014 | AFM Consumentenmonitor | Juni AFM Consumentenmonitor voorjaar 2014 Beleggers Juni 2014.
Informatieavond 6V. Diplomering : 8 juli Schoolexamen en Centraal examen Schoolexamenbeoordeling SE-toetsen*)cijfer Praktische opdrachten*)cijfer.
Vreemdelingen en Asielzoekers. AZC Delfzijl Vreemdeling Een vreemdeling is iemand die niet de Nederlandse nationaliteit bezit of een nationaliteit bezit.
Yanick, Lygia en Janelle Drinken-eten. Indeling Concept Persona Doelgroep Moodboard Social Media Benchmark Online strategy map Top 10 zoekwoorden Customer.
8 maart 2016 Sandra Kiela (coördinator) Paul Kelsma (teamleider)
“Het is in mijn lage rug geschoten” Evaluatie Vice Versa 9 maart 2016 MP 18 maart 2016.
Healthwise/UMCG voorjaarssymposium
Emissie PFOA: gezondheidsonderzoek waarom (niet)? 12 april 2016 Henk Klapwijk Arts maatschappij en gezondheid Arts medische milieukunde i.o.
De Kookplaats Koken en eten zonder zorgen. Aanleiding: vraag van het CAW aan de Cel Armoedebestrijding ‘Het organiseren van een veilige plaats waar mensen.
Slimme kinderen en dyslexie. Wat is uw associatie?
Weten Nederlanders hoe ze veilig met vlees en vleeswaren moeten omgaan? © GfK | December 2016 | Marcel Temminghoff & Niek Damen.
Tevredenheidsonderzoek 2017
Bits & Bytes Magazine Media.
Koken en eten zonder zorgen
Welkom havo 3..
Hoeveel boterhammen eet elke klas per dag?
WinHealth 1.0 WinHealth 1.0 WinHealt is een medisch programma. Het is vrij nieuw en komt binnenkort op de markt . Deze software is in staat om - met de.
Lesweek 2 Theorie pagina 173 t/m 181 De Schijf van Vijf
Welkom havo 3..
Voedingscentrum IBS III
Bits & Bytes Magazine Media 2017.
Havo 4 Lesbrief Vervoer.
Havo 4 Lesbrief Vervoer.
Havo 4 Lesbrief Vervoer.
Gebruikersonderzoek GroeiGids
Het gebit.
Schijf van vijf.
Hoe kookvaardig is Nederland?
Periode 4 – IBS 3 De gezonde kantine
In de startblokken van de schoolloopbaan: 3, 2, 1, klaar? Start!
Spoolde Wijkdialoog 5 maart 2015 Welkom!
Mijn Positieve Gezondheid
Kamertraining Gezinshuis Terug naar de Toekomst
Olympiades in het PTA.
DEEL 1 LES 4 De basis Les 4 Snijden versie
Praktische tips voor goede voeding bij dementie
Schermtijd Mediabegrip week
GRIP OP GROEI Resultaten 0-meting
Eetmeter Eetgedrag. Lessenserie: Voeding – mbo 2 Vak: burgerschap 2 Lesuren: Eetmeter Eetgedrag Staat dit in de Schijf?
Transcript van de presentatie:

Aanvulling Kookvaardigheden 25-2-2016 Analyse op cijfer 6 of lager voor eigen kookkunsten.

Uitsplitsing cijfer beoordeling eigen kookkunsten & inschatting kookkunsten gemiddelde Nederlander. 7.1 6.3 A13. Als u uzelf een cijfer mag geven voor uw kookkunsten, wat voor rapportcijfer zou dat zijn op een schaal van 1 (laag) tot 10 (hoog)? Basis: Alle respondenten (n = 1.553) A14. Hoe goed denkt u dat een gemiddelde Nederlander kan koken? Wat voor rapportcijfer zou dat zijn op een schaal van 1 (laag) tot 10 (hoog)?

Verschillen tussen Nederlanders die zichzelf een 6 of lager geven en die zichzelf een 7 of hoger geven voor het koken. 6 of lager Kookt dagelijks 23% Eet minstens wekelijks een kant-en-klaar maaltijd 25% Wil doordeweeks maximaal 20 minuten besteden aan het koken 40% Vindt het belangrijk dat een maaltijd gemakkelijk is 67% 7 of hoger 42% 11% 20% 43% Noemt zelf gezond koken makkelijk 51% 83% Vindt het belangrijk om goed te kunnen koken 43% 81% Alle respondenten die zichzelf een 6 of lager geven voor eigen kookkunsten (n=314). Alle respondenten die zichzelf een 7 of hoger geven voor eigen kookkunsten (n=1242). Vindt koken leuk 22% 78% Kan koken met de schijf van vijf 44% 72%

Beheersen van kookvaardigheden naar gegeven cijfer eigen kookunsten. Alle respondenten die zichzelf een 6 of lager geven voor eigen kookkunsten (n=314). Alle respondenten die zichzelf een 7 of hoger geven voor eigen kookkunsten (n=1242).