De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In de startblokken van de schoolloopbaan: 3, 2, 1, klaar? Start!

Verwante presentaties


Presentatie over: "In de startblokken van de schoolloopbaan: 3, 2, 1, klaar? Start!"— Transcript van de presentatie:

1 In de startblokken van de schoolloopbaan: 3, 2, 1, klaar? Start!

2 Ongelijke startpositie

3 Hoger lager We kijken neer of we kijken op
Hoger lager We kijken neer of we kijken op. Hoge studies krijgen veel aanzien, laaggeschoold is toch altijd een beetje mindergeschoold. We denken zo gemakkelijk in hoger en lager. Hoger is dan beter, en lager is minder. Het zit zo diep in mensen. En toch leg ik er me niet bij neer. Ik oefen mijn hersenen elke dag om het trapjesdenken te doorprikken. Hoog of laag, hier of daar, ver of dicht binnen of buiten, de één kan niet zonder de ander. Maar het vraagt oefening, hier en daar, want ik kan niet zonder jou.

4 Waar je ook start, ik loop met je mee

5 Bron:

6 1 + 4 ook al voel ik me alleen en verlamd, met 4 vrienden kom ik er wel
Wanneer voel jij je verlamd? Wanneer heb je nood aan vrienden om je terug op de been te krijgen? Wanneer had jij het gevoel dat er iemand in jou geloofde? Wat betekende dat voor jou?

7 Ik was misschien wel de jongste daar, en op het einde kon ik niet meer, pompaf was ik. Al die anderen reden steeds verder voor ons uit. En jij reed naast me en moedigde me aan.

8 4 + 1 ook al voelen wij ons sterk en zelfzeker, we verliezen de anderen niet uit het oog

9 De buitenbaan Ik loop in de buitenbaan
De buitenbaan Ik loop in de buitenbaan. Ik heb deze start niet gekozen, het was nu eenmaal zo. De tegenwind komt eerst bij mij, aan losse steentjes geen gebrek . De trainer staat aan de binnenbaan. Ik kan hem niet zo goed verstaan en hij mij ook niet. De meet ligt ver, verder dan mijn krachten reiken. Maar de supporters staan aan mijn kant. Jullie geloven in mij en geven niet op. Daarom ga ik door. En op een dag loop jij misschien in baan vijf Reken dan op mijn kracht want ik geloof in jou.


Download ppt "In de startblokken van de schoolloopbaan: 3, 2, 1, klaar? Start!"

Verwante presentaties


Ads door Google