Katrin Dispensers ™.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Verjong uw huid, revitaliseer uw hoofdhuid en perfectioneer uw lichaam.
Advertisements

BATTERYSPRAY.COM KenmerkenVoordelenMotievenBaten Batteryspray is bijzonder gebruiksvriendelijk, mobiel, draadloos en overal inzetbaar  Direct gebruiksklaar.
All Media are SOCIAL Eenleven zonder media, is dat mogelijk? Media spelen een belangrijke rol in ons sociale leven en zijn een primaire levensbehoefte.
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
XELION HOSTED PHONE SYSTEM
Opwekken van een sinusvormige wisselspanning
Hennekens Glasbedrijf Beek
Licht... Zoals U dat wenst..... Het licht speelt een belangrijke rol in het leven van de mens. Onze huidige maatschappij stelt steeds hogere eisen aan.
Onity Advance by SELLOX
Hygiëne en doel van het schoonmaken
Waterbestendig polstermateriaal
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
© Flipside On-Line Reserveringssysteem Reserveren via uw eigen site, snel en eenvoudig.
Voordat we de fabriek in gaan moeten we plastic jassen en haarbedekking aantrekken. Dit was nodig voor de hygiëne.
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Gezond oud worden KLANKBORDGROEP Donderdag 6 juni 2013 AANVANG 13:30 UUR RECREATIERUIMTE.
Confidential and proprietary information of Georgia-Pacific. © All rights reserved. SmartOne assortiment.

Hoofdstuk 14 Party Catering Srednja šola Zagorje.
Quiz Start.
Fase 2 Winkel aanvullen Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Par: en
Concept presentatie A3. 1. Narrowcasting in past, present, future; 2. Het concept; 3. Checklist; 4. Opstarten van het concept & Casus; 5. Vragen van publiek.
Aardvark Het nieuw automatisch systeem voor de biologische behandeling van de leidingen en netwerken van het afvalwater NCH Belgium.
BenFit; waarom? we geloven dat voor iedereen een gezond en gebalanceerd leven bereikbaar is de regie weer terug krijgen over je leven, lichaam en gewicht.
Ramòn Janssen –H4B Niels Killaars –H4B © RJNK. 1: Wat is Social Media? 2: De rol van social media in marketing & internetstrategie 3: De sterke punten.
SmartOne assortiment. Uniek systeem  Vel-voor-vel afgifte via een middenopening Garandeert:  Cost-in-use  Hygiëne  Gebruiksgemak  Imago SmartOne.
Alle toepassingen direct toegankelijk op één startscherm naar eigen keuze Eenvoudig Iedereen kan het Dus snel registreren Het kost niets! Het kan echt.
EASY CLEAN UP B.V UW PARTNER IN AFVAL MANAGEMENT OP DE BOUW EEN SCHOT IN DE ROOS.
Happy new year Goede voornemens.... Waardenlijst Neem de waardenlijst door. Omcirkel de vijf voor jou belangrijkste waarden van de groep waarop je werkt.
Trouble shooting voor het printen. Reservoir: 1) Er zit een coating in het reservoir, zodat bij het printen geen materiaal aan het platform hecht en niet.
ICD ICD = implanteerbare cardioverter defibrillator Een ICD kan nodig zijn bij gevaarlijke hartritmestoornissen, zoals kamertachycardie en kamerfibrilleren.
Veilig werken met de Grief Wat zijn de gevaarlijke en wat zijn de veilige zones.
Tattooshop in Enschede. Een tattooshop vinden en het juiste ontwerp laten maken  hoe pak je dat het beste aan?  -stap 1: Waar op je lichaam wil je de.
Vroegtijdige stotterbehandeling Het Lidcombe Programma De behandelgids van het Lidcombe Programma kan gedownload worden van de website van het Australian.
REINIGING De winst van Kleentec hygiene.
Het houten huis. Door: Emma Flinsenberg Ilse Strijbosch Julie Leeuwis Annemieke Thijsene Michelle Pelzer.
1 MijnABP Ministerie van Defensie. Agenda Gemaakte opmerkingen n.a.v. eerdere presentatie 1.MijnABP geeft weinig specifieke informatie 2.Meetellingswaarde.
PRESENTATIE ENERGIE OPSLAG René van Hartingsveldt Directeur Eurotronic B.V. Alphen aan den Rijn 27 september 2016.
Koffieochtend 3 november 2016 REGELS EN GRENZEN IN DE OPVOEDING
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Brandveiligheid is een belangrijk thema in de zorg
Evaluatie FAB-trainingen Mondriaan Parnassia GGz Centraal Een beknopt overzicht van uitkomsten 7 maart 2017.
Inpaktechnieken.
E-learning voor succesvol meten met de qLabs INR meter
JULLIE WETEN DAT IK HET HEB, MAAR WAT IS HET?
Gevorderde programmeer les: Betrouwbaarheid robot verbeteren
Hoofdstuk 4.
Huisvesting en Hygiëne
Technisch schrijven september 2017.
Accu (batterij) Taak: Stroom geven tijdens starten
Een vergadering organiseren
Wat is uw kleur?.
Zo maak je je huis verkoopklaar met styling Je kent het vast wel: even op Funda kijken en voor je het weet ben je een paar uur verder. Vooral de stijlvol.
Verpakking friet ontwerpen
Omgaan met een rollator
Vergadering Personeelsdienst
Wat weten we over atomen?
Duurzame inzetbaarheid
Printers.
Predictor Early Digital, test vanaf 5 dagen voor uw menstruatie uitblijft. Voor vrouwen die zo snel mogelijk willen weten of ze al dan niet zwanger zijn.
Kato bruyneels, Lore Driessens
Duurzame inzetbaarheid
Title of your presentation
Hoofdstuk 4.
Onderzoek water!! Les 2 WaterLab www. onderzoekwater.nl Regenmeter
Reinigen & ontsmetten.
OP DE WILLEM DE ZWIJGERSCHOOL
ADL Les 1.
De linkerknop van uw handzender is alleen bedoeld voor binnenrijden van de parkeergarage! Wist u dat u de rechterknop op uw handzender kunt laten activeren.
Hoofdstuk 4.
ADL Les 1.
Transcript van de presentatie:

Katrin Dispensers ™

We hebben 3000 mensen in heel Europa gevraagd Ze vertelden ons wat ze van openbare toiletten vinden. Iedereen wil dat een toilet schoon en comfortabel is - een plek die je zonder zorgen kunt gebruiken. En ze hechtten veel belang aan het toilet. Dat was verrassend!

Ze hechtten er zelfs zeer veel belang aan Sommigen waren bang voor bacteriën en ziekten Sommigen gingen nooit naar een openbaar toilet Sommigen gingen op hun tenen staan om boven de bril te kunnen hangen Sommigen legden toiletpapier op de bril Sommigen raakten de kraan nooit aan Sommigen wasten hun handen niet Sommigen… En de lijst is nog veel langer.

Ook beschreven ze hun droomtoilet WAT DE GEBRUIKER VERWACHT VAN EEN DROOMTOILET - Goed verzorgd. - Frequente, regelmatige controles. - Zeep, toiletpapier en handdoeken in afsluitbare dispensers. - Fotosensoren op de kranen. - Zachte witte handdoeken die één voor één worden aangeboden. - Persoonlijk ontwerp met iets extra's zoals bijvoorbeeld tijdschriften of kaarsen. - Afvalbak met deksel. - Lichte kleur tegels. - Automaten met vochtige doekjes, tampons, condooms, maandverband enz. - Plastic bekertjes

Een goed onderhouden toilet is Deel van de merkervaring Het toilet maakt onderdeel uit van de ervaring die men heeft met de service en het merk van een onderneming. Moet dat een positieve of een negatieve ervaring zijn? Rustplaats In een druk kantoor zijn er maar weinig plaatsen waar men even tot rust kan komen. Het toilet is een van die plaatsen. Mensen vertelden ons dat ze naar het toilet gingen om een pauze te houden en zich op te frissen voordat ze zich weer gingen inzetten. Noodzaak Soms moet je gewoon even, maar zelfs dan kies je het toilet dat overeenkomt met je eisen.

Het belangrijkste kamertje van de wereld Dit alles in aanmerking nemend is het niet overdreven het toilet te omschrijven als Het belangrijkste kamertje van de wereld Wij zorgen ervoor dat u met Katrin een verschil maakt.

De juiste keuze dispensers Verschillende typen toiletten vragen om verschillende typen dispensers, papier en accessoires. Twee factoren zijn belangrijk bij de keuze voor het meest passende toiletsysteem. De bezoekersfrequentie van het toilet Hoge of lage frequentie? Gestage stroom gebruikers of verkeerspieken? Kwaliteit van het papier Incidenteel of herhaald gebruik? Specifieke eisen aan het gebruikte papier?

Wat betekent een toename van het gebruik voor een dispenser? Laag verbruik Kleine dispensers Gemiddeld verbruik Middelgrote dispensers Hoog verbruik Grote of systeem dispensers Piekuren Gelijkmatig bezocht

Wat betekent een toename van de eisen voor de papierkwaliteit? Speciale eisen Voor frequent gebruik moet het papier zacht zijn om de huid zo min mogelijk te irriteren Voor prestigieuze locaties moet het papier helderwit zijn Voor een goede bacterieverwijderende werking moet het papier sterk absorberend zijn Herhaald gebruik bij standaard behoeften Incidenteel gebruik bij basisbehoeften

De producthandleiding Strengere werknormen zorgen voor behoefte aan een betere kwaliteit handdoeken en papier. Toenemende gebruiksfrequentie zorgt voor behoefte aan dispensersystemen met een grotere capaciteit.

Wij leiden u naar de juiste keuze Voorbeeld: Toiletten in stadions Hoge frequentie: gebruik van het toilet is incidenteel maar de pieken zijn zeer hoog. Het toilet wordt wanneer mogelijk tussen de pieken gereinigd, daarom moet de dispensercapaciteit zo groot mogelijk zijn. Standaard eisen: Er worden geen specifieke eisen aan het papier gesteld.

De juiste keuze voor stadions HOGE FREQUENTIE, STANDAARD EISEN De juiste keuze voor stadions KATRIN ELEKTRISCHE HANDDOEKDISPENSER KATRIN HANDDOEK 2 KATRIN GIGANT L DISPENSER KATRIN GIGANT L KATRIN VLOIEBARE-ZEEPDISPENSERS , 1000 ML KATRIN HANDZEEP 1000 ML KATRIN LUCHTVERFRISSER-DISPENSER KATRIN LUCHTVERFRISSER KATRIN AFVALBAK

Wij leiden u naar de juiste keuze Voorbeeld: Toilet in een sjiek restaurant Gemiddelde frequentie: Het toilet van een restaurant van gemiddelde grootte moet dagelijks worden gereinigd, daarom is een dispenser van gemiddelde capaciteit voor gevouwen handdoeken voldoende. Hoge eisen: Het papier moet zacht en helder zijn in verband met het prestigieuze imago van het restaurant. 24

De juiste keuze voor een toilet in een sjiek restaurant GEMIDDELDE FREQUENTIE, HOGE BEHOEFTE De juiste keuze voor een toilet in een sjiek restaurant KATRIN HANDDOEKDISPENSER M KATRIN ONE STOP L 3 PLUS KATRIN GIGANT DISPENSER M KATRIN GIGANT M PLUS KATRIN SCHUIMZEEPDISPENSER 500 ML KATRIN HANDSCHUIM 500 ML KATRIN SCHUIMZEEPDISPENSER 500 ML KATRIN SCHUIMEND DESINFECTIEMIDDEL 500 ML KATRIN AFVALBAK MET DEKSEL 25 LITER KATRIN LUCHTVERFRISSER-DISPENSER KATRIN LUCHTVERFRISSER KATRIN HYGIËNISCHE AFVALBAK KATRIN AFVALZAK

Katrin Dispensers Voor het belangrijkste kamertje van de wereld KATRIN ELEKTRISCHE HANDDOEKDISPENSER KATRIN HANDDOEK- DISPENSERS KATRIN CENTER FEED DISPENSERS KATRIN GIGANTBOX Katrin Dispensers Voor het belangrijkste kamertje van de wereld TM KATRIN DISPENSER VOOR GEVOUWEN TOILETPAPIER KATRIN VLOEIBARE-ZEEP- DISPENSERS KATRIN HYGIËNISCHE AFVALBAK KATRIN AFVALBAKKEN

Een droomtoilet voor bezoekers en personeel Keuzevrijheid bij het gebruik van de afsluitfunctie. Zeep, tissue en handdoeken zitten afgeschermd in een dispenser en een ergonomische sleutel past op alle dispensers. Aantrekkelijk en compact ontwerp. Geschikt voor alle omgevingen; laat bij de gebruiker een frisse indruk achter. Via de kijkvensters is eenvoudig te zien wanneer het papier moet worden bijgevuld.

Een droomtoilet voor bezoekers en personeel Een complete en goed doordachte selectie staat garant voor een complete lijn dispensers die hun werk doen: op het juiste moment en op de juiste manier. Gemaakt van ABS-plastic, dat garant staat voor stevige dispensers die een frisse en goed verzorgde indruk achterlaten. Eenvoudig te plaatsen, mede dankzij het slimme ontwerp met een aantal gaten in de achterplaat.

Zelfs voor de distributeur is het een droomtoilet Juiste lijn Juiste verpakking Verkoop en marketingsupport

Katrin Elektrische Handdoekdispenser Ideaal formaat sheet voor handdrogen - Betrouwbaar - Snel en eenvoudig in het gebruik - Grote capaciteit van tot 800 sheets, overeenkomend met 400 – 530 droogbeurten. - Gecontroleerd verbruik Eenvoudig bij te vullen Laag batterijverbruik

Katrin Handdoekdispensers KATRIN HANDDOEK L DISPENSER - Voor C-vouw, non-stop en one-stop handdoeken - Voor toiletten met een hoog verbruik - Capaciteit: kan worden bijgevuld met drie pakken handdoeken voordat ze opraken - Een compacte en makkelijk te plaatsen dispenser De schuine uitgiftelat en de nieuw ontworpen opening staan garant voor een optimale werking en handdoekuitgifte.

Katrin Handdoekdispensers - Voor C-vouw, non-stop en one-stop handdoeken - Voor toiletten met een laag verbruik - Capaciteit: kan worden bijgevuld met één pak handdoeken voordat ze opraken KATRIN HANDDOEKDISPENSER M - Voor C-vouw, non-stop en one-stop handdoeken - Capaciteit: kan worden bijgevuld met twee pakken handdoeken voordat ze opraken

Katrin Centre Feed dispensers Veilige afscheurstrip met afgeschermde zaagtanden Vervangbare afscheurstrip KATRIN CENTRE FEED S DISPENSER - Nauwkeurig afscheuren, minimale stofvorming. - Nieuw ontworpen opening vergemakkelijkt openvouwen papier. - Eenvoudig te plaatsen, kleine buitenmaten KATRIN CENTRE FEED M DISPENSER - Nauwkeurig afscheuren, minimale stofvorming. - Nieuw ontworpen opening vergemakkelijkt openvouwen papier. Eenvoudig bij te vullen

Katrin Gigant dispenser Veilig afscheuren KATRIN GIGANTBOX (S & L) DISPENSER - Unieke functie voor resterende rol - Plat ontwerp maakt de dispenser eenvoudig te plaatsen, zelfs in kleine toiletten Unieke functie voor resterende rol. Geactiveerd waar nodig.

gevouwen toiletpapier Katrin dispenser voor gevouwen toiletpapier KATRIN DISPENSER VOOR GEVOUWEN TOILETPAPIER - Uiterst betrouwbaar - Biedt één vel per keer aan

Katrin zeepdispensers KATRIN VLOEIBARE-ZEEPDISPENSER (500 EN 1000 ML) - Geleverd met pomp en reservoir of klaar voor vullen met hygiënische wegwerpcartridge - De vaste tank kan worden vervangen door een hygiënische wegwerpzeeptank - Eenvoudig bij te vullen KATRIN HANDSCHUIMDISPENSER (500 EN 1000 ML) - Geleverd met pomp voor handschuim - Betrouwbaar, beproefde functionaliteit - 500 ml dispenser kan gebruikt worden voor schuimend desinfectiemiddel

Katrin Handzeep KATRIN HANDZEEP EN KATRIN HEAD & BODY (500 EN 1000 ML) - Zeer effectieve handzeep met een exclusief aroma (ACP, Allergen Controlled Perfume) - Goedgekeurd voor gebruik in de gezondheidszorg en voedselverwerking - H&B bevat balsem en een nieuw haarverzorgingsmiddel voor minder statische elektriciteit - Nordic Swan ecolabel - 550 – 1100 doseringen - Mild en vochtinbrengend - Lucht- en bacteriedicht - Zeepflacon met wegwerpdop

Katrin schuim KATRIN SCHUIMEND DESINFECTIEMIDDEL (500 ML) - Voor reiniging van toiletzitting - Zeer effectief . Getest volgens CEN 1276/CEN 1650 Langdurig effect - 700 doseringen - Vriendelijk voor de huid KATRIN HANDSCHUIM (500 EN 1000 ML) - Nordic Swan ecolabel - Zeer huidvriendelijk - 700 doseringen (500 ml), 1400 doseringen (1000 ml) - Laag verbruik - Exclusief aroma

Schuimend desinfectiemiddel Reinig de toiletzitting voor meer comfort en hygiëne. Breng schuimend desinfectiemiddel aan op een vel toiletpapier, veeg de zitting af en werp het vel papier in het toilet. Simpel, snel en hygiënisch.

Katrin aroma's en dispensers KATRIN LUCHTVERFRISSER-DISPENSER - Twee aroma-instellingen: constant of met tussenpozen van 2 minuten - indicator voor aroma/ batterij verwisselen - Werkt 30 dagen bij constant, 45 dagen bij tussenpozen van 2 minuten - Stil - Eenvoudig onderhoud KATRIN LUCHTVERFRISSER (CITRUS, APPEL, BLOESEM, ROOS) - Op basis van geltechnologie voor een gelijkmatig aroma gedurende 4 weken - Aromagel en batterij vormen een eenheid - Vier aroma's voor verschillende behoeften. - Kies Rozen voor toiletten die een krachtiger aroma nodig hebben - Allergen Controlled Perfume (ACP)

Katrin Dameshygiëne KATRIN HYGIËNISCHE AFVALBAK - Een uniek twee-in-één concept, de hygiënische zakken en de afsluitbare afvalzak worden in de dispenser geplaatst - Compact ontwerp KATRIN DISPENSER VOOR HYGIËNISCHE ZAKKEN - Standaard uitrusting voor ieder damestoilet - hygiënische zakken zitten altijd stevig op hun plaats - Eenvoudig bij te vullen KATRIN DISPENSER VOOR GEZICHTSDOEKJES - Dispenser voor gezichtsdoekjes - Eenvoudig bij te vullen - Biedt één vel per keer aan

Katrin Afvalbakken KATRIN AFVALBAK 25 EN 50 L - Grote capaciteit - Eenvoudig aan de wand te bevestigen (25 l) - Robuuste constructie - Kan met en zonder deksel worden gebruikt - Hygiënische dekselfunctie - Eenvoudig te legen

Katrin Afvalbakken KATRIN AFVALBAK 40 L - Grote capaciteit - Eenvoudig aan de wand te bevestigen - Robuuste constructie - Eenvoudig te legen

Dit is ons aanbod voor het belangrijkste kamertje van de wereld

Verkoop en marketingmateriaal Katrin.com (nieuw ontwerp) PowerPoint-presentatie Adv Afbeeldingenbank Katrin dispenser, film TM Verkoopbrochure Campagnewebsite

Verkoop en marketingmateriaal Demowand Roll-ups Demokit