De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Predictor Early Digital, test vanaf 5 dagen voor uw menstruatie uitblijft. Voor vrouwen die zo snel mogelijk willen weten of ze al dan niet zwanger zijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Predictor Early Digital, test vanaf 5 dagen voor uw menstruatie uitblijft. Voor vrouwen die zo snel mogelijk willen weten of ze al dan niet zwanger zijn."— Transcript van de presentatie:

1 Predictor Early Digital, test vanaf 5 dagen voor uw menstruatie uitblijft.
Voor vrouwen die zo snel mogelijk willen weten of ze al dan niet zwanger zijn.

2 HOE WERKT HET? Predictor® Early Digital meet de hoeveelheid zwangerschapshormoon, het humaan in de urine van een zwangere vrouw. choriongonadotrofine (hCG)-hormoon, De hCG-waarde van een normale, niet-zwangere vrouw bedraagt minder dan 5 mIU/ml. Predictor® Early Digital spoort hCG-concentraties op vanaf 10 mIU/ ml. Door de bijzondere gevoeligheid van deze test kan ze een zwangerschap aantonen vanaf 5 dagen vóór het uitblijven van de verwachte menstruatie. hCG-concentraties variëren van vrouw tot vrouw. Klinische studies bevestigen dat 86 % van de zwangere vrouwen een hCG-concentratie heeft die hoog genoeg is om te worden opgespoord door de test 5 dagen vóór het uitblijven van hun verwachte menstruatie.

3 WANNEER VOOR HET EERST TESTEN?
U kunt beginnen testen vanaf 5 dagen vóór de dag van het uitblijven van uw verwachte menstruatie.

4 HOE GEBRUIKEN? STAP 1: De test uitvoeren…
1. Testen in uw urinestraal. Houd de teststick met het urineopnamestaafje naar beneden onder uw urinestraal gedurende slechts 5 seconden. 2. OF Vang een urinestaal op in een schoon, droog bakje. Dompel het volledige urineopnamestaafje in de urine gedurende slechts 5 seconden.  Zorg ervoor dat u geen urine op de plastic houder morst!

5 STAP 3: Uw resultaat aflezen…
STAP 2: Wachten… Plaats de huls terug en leg de stick op een vlakke ondergrond met het testuitslagscherm naar boven. Het kloksymbooltje zal beginnen knipperen ongeveer 30 seconden nadat de urine is aangebracht, om aan te geven dat de test werkt. Wacht 3 minuten voordat u het resultaat afleest. STAP 3: Uw resultaat aflezen…  Na ongeveer 3 minuten verschijnt een onmiskenbare YES+ of NO- op het testuitslagscherm. ZWANGER NIET ZWANGER

6 Clearblue DIGITAL Zwangerschapstest
met conceptie-indicator

7 1. Voor je begint… Lees altijd deze instructiefolder goed door voordat je een Clearblue Digital Zwangerschapstest met conceptie-indicator uitvoert. Als je test vanaf de dag dat je menstruatieperiode zou moeten beginnen, kun je op elk moment van de dag testen of je zwanger bent. Als je vroeg test, moet je de eerste urine van de dag gebruiken voor een nauwkeurig resultaat van de conceptie-indicator. Vermijd te veel vloeistof te drinken voordat je de digitale zwangerschapstest uitvoert. Wanneer je klaar bent om de test uit te voeren, neem je het testentaafje uit de verpakkingsfolie en verwijder je het blauwe kapje. Gebruik de test onmiddellijk.

8 2. De test uitvoeren… Houd het absorberende uiteinde gedurende slechts 5 seconden omlaag in je urinestraal. Let erop dat je de rest van het digitale zwangerschapstestenstaafje niet nat maakt. Je kunt ook een urinemonster in een schoon, droog potje opvangen. Houd het absorberende uiteinde naar beneden in de urine gedurende maximaal 20 seconden. - Mogelijk wil je het kapje terugplaatsen en het digitale zwangerschapstestenstaafje plat leggen. - Houd het uiteinde omlaag of leg het digitale zwangerschapstestenstaafje plat terwijl je het resultaat afwacht. BELANGRIJK Houd het testenstaafje tijdens het testen zo vast dat de absorberende testentrip nooit omhoog wijst.

9 3. Wacht gedurende 3 minuten…
Nadat je de Clearblue Zwangerschapstest met conceptie-indicator hebt genomen, verschijnt er een zandlopersymbool 'wachten' dat knippert om aan te geven dat de test werkt. Wanneer het wachtsymbool stopt met knipperen, verschijnt je resultaat. 4. Lees je resultaat af… Je eindresultaat wordt binnen de 3 minuten weergegeven. Het is mogelijk dat het resultaat 'Zwanger' verschijnt vóór het resultaat van de conceptie-indicator. Blijf wachten tot de zandloper stopt met knipperen om het resultaat van je conceptie-indicator te bekijken. Je resultaat blijft gedurende ongeveer 24 uur zichtbaar op het scherm. Link YouTube: (Hoe gebruik je...)

10 Clearblue DIGITAL Ovulatietest
Link YouTube: (hoe gebruik je...)

11 1. Voor het testen… Lees altijd de instructies op de verpakking en op de bijsluiter voordat je de test gebruikt. Test altijd met de eerste urine van de dag. Je moet de lengte van je normale cyclus kennen voordat je start, om zeker te zijn dat je op het juiste moment test om je dagen met hoge en piekvruchtbaarheid te bepalen. Om je cycluslengte te berekenen: begin je te tellen vanaf de dag waarop de menstruatie start (dit is de eerste dag van volledige menstruatie) tot en met de dag voordat je volgende menstruatie start. Nadat je je cycluslengte weet, kun je de onderstaande tabellen gebruiken om te bepalen wanneer je moet beginnen met testen:

12 2. Bereid je voor om te testen…
Neem een teststaafje uit de verpakkingsfolie. Verwijder het kapje van het teststaafje. Lijn het paarse pijltje op het ovulatieteststaafje uit met de pijl op de testhouder. Plaats het teststaafje totdat deze op zijn plaats klikt De ovulatietest wordt ingeschakeld nadat je het teststaafje correct hebt geplaatst. Als het de eerste keer is dat je de testhouder hebt gebruikt, knipperen de symbolen 'nieuwe cyclus' kort. Wacht tot het symbool 'test klaar' verschijnt en test onmiddellijk.

13 4. Wacht gedurende 5 minuten…
3. De test uitvoeren… - Houd de absorberende teststrip gedurende 3 seconden omlaag in je urinestraal. - Of vang een urinemonster op in een schoon, droog potje. Houd de teststrip gedurende 15 seconden in de urine. - Het pictogram 'test klaar' begint na een minuut te knipperen om te tonen dat de test werkt. 4. Wacht gedurende 5 minuten… Binnen een minuut zie je dat de test werkt als het symbool 'test klaar' begint te knipperen. Houd de teststrip omlaag of leg het ovulatieteststaafje plat neer. Houd de test tijdens het testen zo vast dat de absorberende teststrip nooit omhoog wijst.   Je resultaat verschijnt na 5 minuten op het scherm.

14 5. Lees je resultaten af… 6. Na de test…
Een lege cirkel betekent lage vruchtbaarheid. Het is onwaarschijnlijk, maar niet onmogelijk, dat je zwanger wordt wanneer je seks hebt op dagen met een lage vruchtbaarheid. Een knipperend lachend gezichtje geeft aan dat je zeer vruchtbaar bent. Als je op deze dag seks hebt, verhoog je je kansen om zwanger te worden. Een lachend gezichtje dat blijft staan, wijst op je twee meest vruchtbare dagen. Als je op deze dag seks hebt, maximaliseer je je kansen om zwanger te worden. De piekvruchtbaarheid wordt twee dagen weergegeven, maar je hoeft niet meer te testen zodra je de eerste dag hebt bepaald. 6. Na de test… Verwijder het ovulatieteststaafje onmiddellijk en gooi het weg bij het normale huishoudafval.


Download ppt "Predictor Early Digital, test vanaf 5 dagen voor uw menstruatie uitblijft. Voor vrouwen die zo snel mogelijk willen weten of ze al dan niet zwanger zijn."

Verwante presentaties


Ads door Google