Onderwijs Transparant

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Workshop 8: Overstap PO-VO in de drie andere grote steden van ons land
Advertisements

Schema en synthese van een zakelijke tekst
basisinformatie voor ouders en schoolteams mei 2013
BLOGGEN Op School.
Onderwijs Transparant
WIN WIN Van ordeverstorend gedrag naar ontwikkelingskans
Onderwijs Transparant Midden-Holland Rijnstreek
samenhang Resultaten Processen Persoon Wat het oplevert Wat je doet:
E-portfolio NL Een Leven Lang Leren René Schreurs & Yvonne Kremers
Onderwijs Transparant
De kern van het arrangeren
ICT-er als coach. Stelling "De rol van ICT-coördinator bestaat uit het plannen en begeleiden van een veranderingsproces dat onderwijzend personeel (en.
Ontwikkelwerkplaats Jeugdzorg en Passend Onderwijs
Onderwijs Transparant
Informatieavond.
Onderwijs Transparant
GEBRUIKERSDAG DELPHI OPBRENGST-GERICHT WERKEN met PARNASSYS
Niet iedere leerling krijgt het Schoolgeld dat hij of zij nodig heeft. En kan gereformeerd onderwijs volgen waar hij of zij dat zou willen. Het kan zijn.
Communicatie met ouders
POVO-procedure Regio MHR Door: Walter Bruins Onderwijs Transparant.
Edukoppeling Transactiestandaard v1.2 Architectuurraad 18 juni 2015.
Groep 1 en 2 In de kleutergroepen worden in januari en juni LVS CITO taal en rekenen afgenomen.
Ouder informatieavond 2015 Dit schooljaar succesvol! voor ouders/verzorgers van onze doublanten.
Aan de slag met POVO Wolvega/Oosterwolde Zet Engels ‘in the picture’ 28 oktober 2014 Jeroen Pennings & Kris Verbeeck.
Agenda: netwerk ICT-Ambassadeurs. 13: :00 Mededelingen, Terugblik vorig jaar en speerpunten komend jaar 14: :30 Presentatie Maassen met
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
LDOS PO-VO BEPO december 2014.
Kick-off Utrecht Zuid POVO Onderwijs Transparant.
Voorlichting POVO 2015 Kees Blaauw. fokor De rol van het voortgezet onderwijs Certificering voor OSO in OT Elke vo school heeft.
Advies en POVO procedure
Ervaringen van en met PCL EXTRA STEUN. Ervaringen Onderwijs Transparant 1.Vul bij over Mijn Gegevens de juiste gegevens in 2.Vul de namen en gegevens.
POVO-bijeenkomst 24 november 2015 Centraal Digitaal Systeem (Onderwijs Transparant)
POVO bijeenkomst 4 november 2015 Centraal Digitaal Systeem (Onderwijs Transparant)
Onderwijs Transparant
Het jaar van de waarheid!
POVO-bijeenkomst 17 november 2015 Centraal Digitaal Systeem (Onderwijs Transparant)
Ontwikkelingen LDOS Bergen op Zoom Agenda: Aanmeldingen vorig schooljaar Wijzigingen vorig schooljaar Wijzigingen in Werkwijze OSO.
FOKOR POVO Module De digitale plaatsingswijzer Door: Bernard Toet Onderwijs Transparant 1.
PLAATSINGSWIJZER PROFIELEN WEG en DUBBEL ADVIES mogelijk Belangrijkste veranderingen voor het PO: - Profielen verdwijnen - Dubbel adviezen.
POVO-bijeenkomst 6 januari 2016 Centraal Digitaal Systeem (Onderwijs Transparant)
POVO-bijeenkomst 6 januari 2016 Centraal Digitaal Systeem (Onderwijs Transparant)
Aanvragen OSO dossiers binnen Magister Ga in de RDP versie van Magister naar Leerlingen > leerlingen> Overstapdossier aanvragen:
De drie V’s Visie  De ontwikkeling van ieder kind afzonderlijk staat centraal. De leerling is eigenaar van zijn of haar eigen leren en kan zich in eigen.
´Het traject PO-VO binnen Passend Onderwijs’ PO VO.
Het jaar van de waarheid!. Agenda › Grip op de herziening: implementatievraagstukken › Amendementen als gevolg van Tweede Kamerbehandeling › Wat kun je.
De zorgzame leraar Schijndel 1 oktober Doel van deze workshop Onderzoek..... Wat maakt een leraar zorgzaam?
Toelichting en uitleg bij deze tool  Hoe is deze tool tot stand gekomen? Tijdens het MT van verschillen (V)SO scholen in het midden van het land. Naast.
Friesland,Kop van Overijssel & Noordoostpolder Kwartiermakers po Anke Postma en Jimke Nicolai & Kwartiermaker vo Margriet Buwalda.
PO VO. Het nieuwe adviseren ! Informatiemiddag PO-VO 2 september 2015 PO VO.
Kick-off Leiden POVO Onderwijs Transparant.
De zorg op onze school Presentatie over de zorg met als uitgangspunt de 1-zorgroute. Petra Vinkestijn IB-er Burg. Westerbeek van Eertenschool Varik.
Van het Primair Onderwijs naar Van het Primair Onderwijs naar het Voortgezet Onderwijs.
VMBO (-LWOO) SCREENING Whita Sneep (zorgcoördinator DVC Lammenschans)
Welkom.
Ouderavond Passend onderwijs en arrangeren op de dr. P.C.M. Bosschool
Informatiemiddag PO-VO
Hoe versterken we de ondersteuningscapaciteit van scholen?
Werkgroep OPP van SWV Apeldoorn PO
Gesprekkencyclus en overlegstructuur leerlingzorg
Nieuws-module uitleg >.
Jan Hendrik Hooghiemstra 31 augustus 2017
Ambassadeursnetwerk Jan Bartling, Leo Bakker 27 september 2017.
WELKOM.
PO VO traject in vogelvlucht
Informatiemiddag en Warme Overdracht PO-VO
Wetenschapsbeursproject
Handleiding Prodas-app
Workshop – Opdracht, speelveld en verwachtingen
Team charter Instrument.
POVO-voorlichting Sept/ okt 2019.
Transcript van de presentatie:

Onderwijs Transparant Kick-off Leiden 2016-2017 Door: Lisa Bakker

Inhoud OSO Wijzigingen in OT Kort doorlopen van ZAF en OKR Vragen Inleiding Wat zijn de motieven om te digitaliseren? papier voorkomen, snelheid, monitoren, volgen van leerlingen, uitwisselen met anderen. Zoveel mogelijk eigenaarschap bij de scholen Daarom bepaalde inrichtingskeuzes. Daarom maatwerk per leerling en daarom open karakter. Kwaliteit wordt door IBers bepaald. Traject inrichting en verdere ontwikkeling Verwachtingen nu en komende tijd

1. OSO – Alleen nog maar OSO in POVO Vorig jaar aankondiging verdwijnen DOD geweest. Menu-items m.b.t. DOD zijn al weg uit OT Certificeren OSO is noodzakelijk! 1. OSO – Alleen nog maar OSO in POVO Aandachtspunten: Benoemen uitnodiging is in feite aan het SWV om mee te kijken. Privacy punt en de werking daarbij. Scholen kunnen bij uitnodiging in tekstveld wel aangeven wat ze specifiek willen van de/ een consulent/ makelaar. Consulenten trekken uitnodiging naar zich toe

1. OSO – Wijziging in certificeren Scholen die zich vorig jaar al voor OSO hebben gecertificeerd m.b.v. de certificaten via Mijn OSO hoeven niets meer te doen en kunnen OSO in OT gebruiken! In plaats van certificaten downloaden via de website van Mijn OSO worden er nu sleutels gebruikt = eenvoudiger. Op website Mijn OSO voor zowel LAS als OT een aanleverpunt maken. Ieder aanleverpunt heeft een sleutel. Sleutels in OT en LAS zetten. OSO-handleiding staat in OT onder ‘Help’ > ‘Handleiding’ 1. OSO – Wijziging in certificeren Aandachtspunten: Benoemen uitnodiging is in feite aan het SWV om mee te kijken. Privacy punt en de werking daarbij. Scholen kunnen bij uitnodiging in tekstveld wel aangeven wat ze specifiek willen van de/ een consulent/ makelaar. Consulenten trekken uitnodiging naar zich toe

2. Wijzigingen in OT - ZAF In ZAF (zorgaanmeldformulier) Toevoeging nieuwe vraag Een aantal tekstuele aanpassingen om een aantal vragen te verduidelijken 2. Wijzigingen in OT - ZAF Aandachtspunten: Benoemen uitnodiging is in feite aan het SWV om mee te kijken. Privacy punt en de werking daarbij. Scholen kunnen bij uitnodiging in tekstveld wel aangeven wat ze specifiek willen van de/ een consulent/ makelaar. Consulenten trekken uitnodiging naar zich toe

Meerdere adressen en telefoonnummers in het OKR bij zowel kind- als oudergegevens (via OSO en tevens handmatig toe te voegen) 2. Wijzigingen in OT – OKR Aandachtspunten: Benoemen uitnodiging is in feite aan het SWV om mee te kijken. Privacy punt en de werking daarbij. Scholen kunnen bij uitnodiging in tekstveld wel aangeven wat ze specifiek willen van de/ een consulent/ makelaar. Consulenten trekken uitnodiging naar zich toe

3. Kort doorlopen van ZAF/OKR Aandachtspunten: Benoemen uitnodiging is in feite aan het SWV om mee te kijken. Privacy punt en de werking daarbij. Scholen kunnen bij uitnodiging in tekstveld wel aangeven wat ze specifiek willen van de/ een consulent/ makelaar. Consulenten trekken uitnodiging naar zich toe

Vragen?