Jezus, Hij is Koning! Wij zullen gaan om de wereld…. 1/6

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Juich voor de Heer...geloven, getuigen, groeien...
Advertisements

U B E N T H E I L I G...geloven, getuigen, groeien...
H E E R U B E N T W E L K O M...geloven, getuigen, groeien...
SEKS voor het HUWELIJK SAMENWONEN Wat is er op tegen?
Vastenbezinning 5 maart 2012 Welkom.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: God is great © 2001 Hillsong Publishing / Unisong Music Publishers 1/11.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 1/8 IK ZIE UIT NAAR DE DAG (Marcel Zimmer) Ik zie uit naar de dag die.
Zingen Vers 1 Ik ben het levensbrood, Ik red je van de hongersnood.
Zingen Vers 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan,
GEPREZEN ZIJ GOD (Die Ons Zond) (Muziek: W.H. Doane. Tekst: M.A. Alt)
‘voor de kinderen’.
Hemelvaart. Gods macht in de hemelvaart van zijn Zoon werkt ook in ons.
Zoeken wij ons behoud * wel? * dat je na je dood eeuwig mag leven bij God.
Matteus 18: 2- 6 Hij riep een kind bij zich, zette het in
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © FEL Publications / Universal Songs 1/5 DOOR DE HEILIGE GEEST - 8 (Muziek: Peter Scholtes, Ned.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Universal Songs t/a Essence Publishing 1/7 KOM, LATEN WIJ AANBIDDEN 540 (Frank van Essen)
Liturgie 18 U hebt niet, zoals het volk destijds, voor een laaiend en allesverzengend vuur gestaan, of in dreigende duisternis en woeste wind, 19 noch.
Introductie De Copernicaanse Revolutie. I. De revolutie van het Oude naar het Nieuwe Verbond. A. Het Oude Verbond Focus:jou, mij, de mens Karakter: doen,
Avondmaal: het nieuwe leven vieren
Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God.
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
Wat is belijdenis doen?. Is het wel bijbels? Wat is belijdenis doen? Is het wel bijbels? Hoe kun je nu al zeggen dat je de rest van je leven zult geloven?
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
WAT HEBBEN WIJ AAN DIT VERHAAL?. GODS VERLOSSINGSPLAN GAAT VERDER.
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
Waar vind je vrede?. waar vind je vrede? on-te-vrede-n.
Jezus leeft in eeuwigheid opwekking 71 Refrein: Jezus leeft in eeuwigheid, zijn sjaloom wordt werkelijkheid. Alle dingen maakt Hij nieuw. Hij is de Heer.
V. Wij danken voor de doop van Sep en van Jurre. Wij bidden voor hun ouders, Eric en Tannita, en Wijjert en Monique, met Matthijs. Zegen deze ouders en.
Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat Ga, getuig over Jezus Christus Motivatie - de liefde van God - de eer van Jezus Christus de Heer.
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
Leven in het koninkrijk van God Je ziet het lijden van deze wereld.
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing: Handelingen 2:
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
We lezen uit bijbel gewone taal: Johannes 15: Johannes 4: 7-21 De preek gaat over 1 Johannes 4: 19 Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd.
Opwekking 8 (c) FEL Publications / Universal Songs Muziek: Peter Scholtes.
Liturgie▶ God is Goed ♪474:1,3,4,5✝FIL2:5-11♪438:1,2♪574:1,2,3♪138:1,2,3♫KND✝GEN11:1-9♪488:1,3,4,5♫167:1,2,3☂OPW:298.
Weest niet verbaasd als u de wereld haat;
1.
mijn hart en leven zoekt, die mij gevonden heeft;
Wie uit God geboren is zondigt niet, want Gods zaad
Psalm 103 Ik dank de Heer, ik dank de heilige Heer vanuit het diepst van mijn hart. Ik dank hem voor alles wat hij heeft gedaan, nooit zal ik dat vergeten.
Welkom in deze kerkdienst
1.
Ik wil mij gaan vertroosten in ’t lijden van mijn Heer,
Les 6 Jezus geeft onverdiende liefde
Blok II God de Vader God bestaat uit drie personen.
6 – Kun je steeds opnieuw beginnen?
Lucas 15: Een vader had twee zonen..
3 – Hoe belangrijk is het om te genieten?
Les 13 De Zoon wint Wat doe ik hier vandaag?
Wij geloven in de Here God, onze Vader, Die alles gemaakt heeft:
Les 3 Geloven in Allah Wat doe ik hier vandaag?
De Feesten van de Heer.
23 – Waarom voel ik me soms zo anders?
KOM, LATEN WIJ AANBIDDEN 540 (Frank van Essen)
Bid Om Behoud Bewust Ongelovige Buurvrouw / Buurman
"Ik verzeker jullie: sommigen die hier aanwezig zijn, zullen niet sterven voordat ze de komst van het koninkrijk van God in zijn kracht hebben meegemaakt."
Veel mensen vinden bidden nog niet zo gemakkelijk. Hoe zou dat komen?
Jezus zit met zijn leerlingen te eten
het ABC van het evangelie
Laatste oordeel Gaan alle niet-christenen verloren? Ben jij behouden?
Mogelijke Jezusbeelden
HIJ IS HEER (Marty Sampson. Ned. tekst: Mireille Schaart)
Hoe is uw naam, waar zijt Gij te vinden?
Kaarten zaligsprekingen
(solo) Hoe is Uw naam, waar zijt Gij te vinden? Eeuwige God,
en ons de wereld schenkt.
Eer aan God in den hoge en vrede op aarde aan de mensen die Hij liefleeft. Wij loven U, wij prijzen en aanbidden U, wij verheerlijken U en zeggen U dank.
Wij geloven in de goede Vader
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Transcript van de presentatie:

Jezus, Hij is Koning! Wij zullen gaan om de wereld…. 1/6 Toen Jezus t'rugging naar de hemel, toen gaf Hij ons een opdracht mee; om in de wereld te vertellen het Goede Nieuws aan iedereen. Want alle mensen moeten weten dat Hij voor hen gestorven is en dat ze eeuwig kunnen leven als ze geloven dat ook Hij hun Redder is. GSK Jezus, Hij is Koning!

Jezus, Hij is Koning! Wij zullen gaan om de wereld…. 2/6 Refrein: Wij zullen gaan om de wereld te vertellen, dat Jezus leeft en van alle mensen houdt. Wij zullen gaan om van Jezus te getuigen, zo wordt door ons heen Gods koninkrijk gebouwd. GSK Jezus, Hij is Koning!

Jezus, Hij is Koning! Wij zullen gaan om de wereld…. 3/6 Als je dan hoort van veel ellende, van oorlog, honger en verdriet. Denk niet: 'Nou dit is nu het einde', want zover is het nu nog niet Eerst moeten alle mensen weten wat Jezus voor hen heeft gedaan. Zodat ook zij nog kunnen kiezen om Hem te volgen en om ook zijn weg te gaan. GSK Jezus, Hij is Koning!

Jezus, Hij is Koning! Wij zullen gaan om de wereld…. 4/6 Refrein: Wij zullen gaan om de wereld te vertellen, dat Jezus leeft en van alle mensen houdt. Wij zullen gaan om van Jezus te getuigen, zo wordt door ons heen Gods koninkrijk gebouwd. GSK Jezus, Hij is Koning!

Jezus, Hij is Koning! Wij zullen gaan om de wereld…. 5/6 Als Jezus t'rugkomt uit de hemel, komt Hij met majesteit en eer. En dan zal iedereen zich buigen en zeggen: 'Jezus is de Heer!' En wie het nooit wilde geloven die heeft dan nu de grootste pech. Wie dacht: 'Ik kan mezelf wel redden', die is een grote dwaas, want Jezus is de weg! GSK Jezus, Hij is Koning!

Jezus, Hij is Koning! Wij zullen gaan om de wereld…. 6/6 Refrein: Wij zullen gaan om de wereld te vertellen, dat Jezus leeft en van alle mensen houdt. Wij zullen gaan om van Jezus te getuigen, zo wordt door ons heen Gods koninkrijk gebouwd. GSK Jezus, Hij is Koning!