Lichaampje prik 1 Korintiërs 12:18-20 "God heeft elk deel van het lichaam een eigen taak gegeven. Precies zoals hij dat wilde. Een lichaam bestaat dus.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Problemen in de melkweg
Advertisements

De gevolgen van de zonde
Godsdienst 1.
© De Coninck Sofie en © Onze maatschappij is multicultureel.
Een nieuw begin met een vriend die je nooit in de steek laat!
Godsdienst.
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
De 10 geboden Ik ben de Here God. Ik ben jouw God. Ik wil altijd voor jou zorgen. Hou daarom van Mij het meeste. Maak geen beeld van God. Gebruik de naam.
Wat is je positie? God echter, die rijk is aan erbarming, heeft, om zijn grote liefde, waarmede Hij ons heeft liefgehad, ons, hoewel wij dood waren.
Geloven en nu….
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Public design – Concept 1 Pascal Burggraaf Pim Donkerlo Joris van Laernhoven Binnenhofje.
Welkom! Wij zijn Jan Kooijman en René van Kooten.
Afhankelijkheid is een keuze
Welkom.
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
Woordenschat groep 5, thema 7, les 1
De apotheek de bezoeker het bedrijf de camera hetzelfde de supermarktde telefoon kosten het product het huiswerk de machine de fabriek.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
En toen was het voorbij Vraag jij je nooit af wat mensen moeten denken net voor dat ze een ongeluk krijgen of zelfmoord plegen Hier kun je proberen om.
ECHT OF ONECHT Echtheidskenmerken geld 40! Papier Voelbare inkt Watermerk Inkt met kleuromslag Veiligheidsdraad Hologram Ultraviolet licht.
1.
Klein maar fijn?. Wat kunnen we met ons spreken aanrichten? ‘Zet een wacht voor mijn mond, Heer, een post voor de deur van mijn lippen’ (Psalm 141) Klein.
Lichtschilderij Genesis 1:3-5
Ons lichaam.
De mantel van de liefde 1.
1 Korintiërs 7:3-4 Een man moet zijn vrouw geven wat haar toekomt, evenals een vrouw haar man. Een vrouw heeft niet zelf de zeggenschap over haar.
Mooi mens! Genesis 1:26-28 & 31 “God zei: ‘Nu wil ik mensen maken. Ze moeten op mij lijken. Ze zullen de baas zijn over de vissen in de zee en de vogels.
Praten met God Wat zou jij vragen?.
Verschillende delen 1 Korintiërs 12:14-20 Opdracht:
Als één team 1 Korintiërs 12:12-13 Opdracht:
Wachten Genesis “God zei tegen Abraham: Ik zal Sara een zoon van jou geven. En er zullen later volken en koningen van haar afstammen.’ Abraham maakte.
Jij hoort erbij! 1 Korintiërs 12:27-31 Opdracht:
In 7 dagen Genesis 2:1 "Zo werden de hemel en de aarde gemaakt, en alle prachtige dingen die daarbij horen. Op de zevende dag was God klaar met zijn werk.”
Genade: geen half werk. Genade: geen half werk.
Les 21 Wat geeft de heilige Geest?
1 Korintiërs 12: Je lichaam bestaat uit veel
69, wat is dat. Vraagt de jongen aan het meisje
Natuur speurtocht Genesis 2:1 Opdracht:
Job 2: 7-10 Satan zorgde ervoor dat Job heel erg ziek werd.
Romeinen 8:1,2 De mensen die bij Jezus horen, krijgen geen straf van God.
Wat doe ik hier vandaag? Ik zie dat christenen van alle tijden en alle plaatsen zich verbonden voelen met dezelfde God. Ik denk na over de manier waarop.
Pictionary 1 Korintiërs 12:19-20 Opdracht:
Efeziërs 6: 5-9 Gehoorzaam je baas, zoals je ook naar Christus luistert: met eerbied en met heel je hart. Doe niet net alsof je je best doet en gehoorzaam.
15 – Waarom moet er zoveel in de kerk?
Duif Lucas 3: "Heel het volk liet zich dopen, en toen ook Jezus gedoopt was en hij aan het bidden was, werd de hemel geopend en daalde de Heilige.
Reusachtige tekening Opdracht:
Eén Lichaam 1 Korintiërs 12:12-13
Efeziërs 4: Lieg niet meer tegen elkaar, maar wees eerlijk.
Wow, wat heeft God dat tof bedacht!
1 Korintiërs 12: Een lichaam bestaat uit veel verschillende delen.
Uit het niets! Genesis 1:2-3
Bootje maken Opdracht:
Nee Zeggen!.
Ik doe niet mee! Opdracht:
De tempel 2 Kronieken 34:8 "Toen Josia achttien jaar koning was, wat hij nog steeds bezig om het land en de tempel van de Heer, zijn God, rein te maken.
Welkom.
Het hele verhaal Genesis 2:1
Hoofdstuk 4 Schrijven en formuleren
Welkom.
Afsluiting: Hoe zit jij in je kippenvel?
Kies een spel of luister naar de liedjes
Palmtakken Matteüs 21:7-11 “De leerlingen van Jezus legden jassen op de rug van de ezel, en Jezus ging erop zitten. Veel mensen legden hun jas op de weg.
“Wij zijn allen door één Geest doordrenkt”
Klik hier om verder te lezen
volgende bladzijde terug
volgende bladzijde terug
Kleurrijke eenheid 1 Korintiërs 12:19-20 Opdracht:
BIJLAGEN SESSIE 2 TEAM(VEER)KRACHT
Transcript van de presentatie:

Lichaampje prik 1 Korintiërs 12:18-20 "God heeft elk deel van het lichaam een eigen taak gegeven. Precies zoals hij dat wilde. Een lichaam bestaat dus uit veel delen, en al die delen zijn verschillend. Want als ze allemaal hetzelfde waren, zouden ze nooit met elkaar één lichaam kunnen vormen." Opdracht: Hier liggen allemaal losse onderdelen van een lichaam op papier, armen, benen, een hoofd… Pak geblinddoekt de verschillende lichaamsdelen en probeer ze op de juiste plek te prikken. Vragen om door te praten: God heeft het lichaam precies zo gemaakt dat het heel goed werkt. Stel je voor dat je arm vastzat aan je knie, dan was het wel erg lastig om dingen te pakken. Of als je ogen op je billen zaten! Dat zou wel erg pijn doen met zitten. Kun jij nog zo'n gekke situatie verzinnen?! Hoe zou dat zijn voor de kerk? Kan een kerk ook een been op de verkeerde plek hebben?