De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Duif Lucas 3: 21-22 "Heel het volk liet zich dopen, en toen ook Jezus gedoopt was en hij aan het bidden was, werd de hemel geopend en daalde de Heilige.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Duif Lucas 3: 21-22 "Heel het volk liet zich dopen, en toen ook Jezus gedoopt was en hij aan het bidden was, werd de hemel geopend en daalde de Heilige."— Transcript van de presentatie:

1 Duif Lucas 3: 21-22 "Heel het volk liet zich dopen, en toen ook Jezus gedoopt was en hij aan het bidden was, werd de hemel geopend en daalde de Heilige Geest in de gedaante van een duif op hem neer.“ Opdracht: Maak een duif van jouw handafdruk! Doop je hand in de witte verf en zet je afdruk op papier. Je duim wordt het hoofdje, dus zorg dat die aan de zijkant zit. Laat de verf een beetje drogen en plak met lijm een snavel, oog en veertjes op de duif. Vragen om door te praten: Weet jij waar een duif allemaal symbool voor staat? Er wordt wel gezegd dat we een lichaam, een ziel en een geest hebben. Wat denk jij dat je ziel is? En je geest?


Download ppt "Duif Lucas 3: 21-22 "Heel het volk liet zich dopen, en toen ook Jezus gedoopt was en hij aan het bidden was, werd de hemel geopend en daalde de Heilige."

Verwante presentaties


Ads door Google