Hom Com Ledenvergadering 24-04-2017.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Sprint Jabbla.
Advertisements

1. Snel de datum van vandaag invoeren?
Waarom Edu-gaming? Presentatie over Edu-gaming door MAD multimedia.
1 Samenwerkend leren met Google Docs Werking en mogelijkheden van online tekstverwerken.
Onderzoek Nibud*  4 van 5 Nederlanders maakt geen overzicht van de toekomstige uitgaven.  25% van de Nederlanders houdt.
Clubmiddag 16 april 2013 Ruud Vloeimans 2013 © R.P.Vloeimans, Amstelveen, Netherlands Cloud Computing.
Let op bij een upgrade! = op DVD (geen CD) Gebruik je Windows Vista? Als je Windows Vista hebt, kun je Windows 7 Upgrade-versies aanschaffen.
Ouderportaal Een nieuwe manier van ouderbetrokkenheid. Korte informatie wat u van ons ouderportaal mag verwachten.
Internet en gezondheid.  Wie heeft internet thuis?  Wie heeft een smartphone of tablet?  Wie zoekt medische informatie op het internet?  Wie neemt.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Spreekbeurt door Maxime Van Poucke 6A
ASCC clubmiddag 20 december 2011 Ruud Vloeimans 2011 © R.P.Vloeimans, Amstelveen, Netherlands.
Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Tool 1 Gezondheid & Prestatie Check.
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Internet fun & veilig!. Wie zijn we? Naam Wij werken voor Microsoft Insert your picture here.
UPGRADE PROGRAMMA WINDOWS 7 OFFICE 2010 OFFICE 365.
HOM COM 23/09/2013 LEDENVERGADERING. BIG Big Companies – Google – Apple – Microsoft – Amazon.
Tips Homcom Ledenvergadering 18/04/2011. Tips – Prachtige foto’s w/gallery.html#historic-italy.
HOM COM Ledenvergadering 22 / 10 / 12. Massale besmetting Microsoft meldt massale besmetting met Win32 / KEYGEN Keygen = programmaatje dat licentiesleutel.
Agenda uur:Visie PMGG uur:Klantonderzoek uur:Terugblik monitoring overtredingen uur:Pauze uur:Ontwikkelingen uur:Handhaving.
Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Daarna verspreidde.
1 Mijn eigen website beheer ik zelf woensdag 14 mei 2003 een project van Innotek in samenwerking met SPK Met steun van het Provinciebestuur van Antwerpen,
Dé Kazou-agenda Mede mogelijk gemaakt door WG Website.
DigiDoc Een digitaal kantoor voor iedereen !. Ceci n’est pas du software?! 2.
Zoeken naar een bekend tijdschrift of artikel Demo Nyenrode bibliotheek.
Downloaden in de praktijk woensdag 11 februari 2015.
Back-up 9 januari Back-up Wat is een back-up en waarom “back-uppen”? Wat is een back-up? Een back-up van gegevens/bestanden is een kopie van deze.
SCRUM Agile ontwikkelen
Magister voor ouders.
13 september 2015 Computer Vereniging Oostzaan & Omstreken.
Wat is een backup? Een back-up is een reservekopie van gegevens die zich op een gegevensdrager (bv. de harde schijf) bevinden.
Het proces van upgraden.  Dit reserveren kan lang duren (niet vista)  Ongeveer 1 maand  Microsoft controleert uw hardware en software  Als akkoord.
Windows 10 Ben te Kulve Inhoud Waarom Windows 10 gemaakt? Waarom zal ik het installeren? Veel gestelde vragen. Kan mijn PC dat aan? Wanneer.
De oplossing van Office voor uw zakelijke uitdagingen De nieuwe functies van Office 365 Welke versie van Office is het meest geschikt voor u? Wat is Office.
Hom Com Ledenvergadering Google wil zelf chips maken Apple doet het, Samsung ook Nu wil Google ook – Google bracht al een nieuwe multimediatablet.
13 september 2015 Computer Vereniging Oostzaan & Omstreken.
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
Beveiliging van de computer firewall anti-virus anti-Spyware spam phishing schoonhouden computer Windows Update gebruikers account beheer (UAC)
Homcom Ledenvergadering 21 maart WIFI Ervaringen van reizigers gebundeld.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
SharePoint Alles over versiebeheer In de Private en Public cloud.
Noorderportal voor studenten
© snvl.be 2014 Veilig internetbankieren € €€€. Doel van de Workshop  Waarom bankieren via het internet?  Overzicht brengen van de mogelijkheden en de.
TEST BRON VWA START DE TEST Taak 3 Samen kom je verder!
Homcom Ledenvergadering 16/05/2016.
O&O Shut Up 10 Wat is het Wat doet het
Windows 10 Creators Update
Ledenvergadering 27 maart 2017
Ledenvergadering 19 juni 2017
Hom Com Ledenvergadering 15/05/2017.
Werkstuk nask In de week van 23 januari 2017 (week 04) voor vrijdag 27 januari 12:15, inleveren Daarna: elke werkdag te laat: 5 punten (van de 100) van.
website pakket Je Bedrijf Onbezorgd Online!
Organizing op de zakelijke markt Beeuwkje Jager
Met wie app jij? Mediabegrip week
SharePoint Versiebeheer
Windows 10 anniversary update forceren
Zoeken naar een bekend tijdschrift of artikel
De aanhoudende droogte zorgt voor grote voedseltekorten in Noord-Ghana
(week 045) voor vrijdag 02 januari 12:15, inleveren
(Niet) Allemaal digitaal
Update naar Windows 10.
Case: Nieuwe website Anne Heining (M&C
LinkedIn Wat moet ik ermee?.
Handleiding NODR Schade App
Overzicht: les 3 account instellen
Internet bankieren met Android smartphone en tablet.
Wetenschapsbeursproject
Hoofdstuk 6 Reclame en sociale media
Info klinisch onderwijs

Transcript van de presentatie:

Hom Com Ledenvergadering 24-04-2017

Wist je dat ? Wat is een topless meeting ? http://www.wisegeek.net/what-is-a-topless-meeting.htm#didyouknowout

De Macht van Google Google zoekt 10.000 vrijwilligers voor het testen van : Project Baseline Een horloge om je bewegingen te volgen Een sensor onder je bed Vragenlijsten over je gezondheid Testen ondergaan (DNA inbegrepen) Beloning : nihil

De Macht van Google Initiatiefnemer is zusterbedrijf VERILY Behoren beide tot ALFABET Is de moederfirma van Google Google beschikt over ongelooflijk gedetailleerde info van miljarden mensen Google is wereldtop in DEEP LEARNING Doorzoeken van enorme hoeveelheid gegevens om patronen te vinden Google beschikt over haast onbeperkte middelen

De Macht van Google Doel : revolutionaire inzichten waar veel geld mee te verdienen is zoals Internet therapieën Geneesmiddelen Wordt Google dus ook in de gezondheidszorg een topfirma?

De Macht van Google Werkt aan een adblocker Juist het bedrijf dat zijn meeste geld verdient aan advertenties Bedoeling is “storende “ ads blokkeren maar de “juiste” doorlaten

Plus magazine Beter slapen, gezonder eten, alert reageren in noodsituaties, banale kwaaltjes en wondjes verzorgen... enz Een duik in het enorme aanbod aan gezondheidsapps.

Plus magazine Medische apps zijn booming business: de markt groeit naar schatting elk jaar met circa 50%. Frankrijk kent al een kwaliteitslabel toe. Noodzakelijk : als je weet dat er vandaag wereldwijd om en bij de 200.000 gezondheidsapps bestaan!

Hoelang moet je documenten bewaren? Bijhouden of weggooien? Niet alle documenten moet je levenslang bewaren. Een overzicht vindt je in een tekst op de website

5 tips tegen digitale stress Effectief e-mail beheer Wanneer, naar wie, wie krijgt kopie, waarom, vermijd overbodige emails, duidelijke onderwerplijn Check slechts 3 maal per dag Antwoord niet onmiddellijk Ga voor tijdsdoelen en niet voor multitasking Kies 1 taak en zet er een werktijd op

5 tips tegen digitale stress 4. Investeer bewust in je tijd Haalbare verhouding tussen werk (focus) en verveeltijd of koffietijd 5.Deconnecteer (tijdelijk) de automatische newsfeeds en updates

Windows 10 updates https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2017/01/19/microsoft-windows-10-creators-update-changes-ads/#6daf5c3921c3 https://pcmweb.nl/artikelen/nieuws/geen-security-updates-meer-voor-originele-versie-windows-10/

Windows 10 updates Microsoft zet haast achter het up-to-date houden van Windows 10, mede door relatief snel geen security-updates meer uit te brengen voor verouderde versies. Eerst is de originele release aan de beurt. Het betreft de originele versie van Windows 10, zoals deze werd gelanceerd op 29 juli 2015. Het versienummer daarvan is 1507. De ondersteuning hiervan stopt op 9 mei aanstaande. Sinds die eerste versie zijn er verscheidene grote updates voor Windows 10 uitgekomen, waaronder de Anniversary Update (versie 1607) en recent nog de Creators Update (versie 1703). Heb je in al die tijd nooit een update, dan kan dat ook altijd nog handmatig met de upgrade-assistent.

En dan nog dit…. Lettertype in de mode Copper black http://www.standaard.be/cnt/dmf20170411_02830408?utm_source=standaard&utm_medium=newsletter&utm_campaign=middagmail