ALV NBSB Vrijdag 10 maart 2017.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
“Smash sportief op weg naar 2020”
Advertisements

SBO - competitie Even terug naar de tekentafel ….
1 Info coaches seizoen september 2011.
{ 1. { 2 Opmaat: ALV Cursus gemeente ism Koerseigen Als bestuur kunnen spiegelen aan andere verenigingen Als bestuur een spiegel voorgehouden gekregen.
OUDERS VAN NIEUWE LEDEN
Algemene Ledenvergadering
ALGEMENE LEDENVERGADERING KBO-BUDEL 8 maart 2013
Extra algemene ledenvergadering Hockeyclub Zwolle 16 mei 2014.
Algemene Ledenvergadering 19 maart 2014 Woensdag start 20:00 uur.
OUDERS VAN NIEUWE LEDEN INFORMATIEAVOND. Agenda 1. Welkom / Even voorstellen 2. Leeftijd categorieën en trainingen 3. Begeleiding 4. Wat als je lid wordt!
INFO AVOND OUDERS VAN NIEUWE LEDEN. Agenda 1.Welkom / Even voorstellen 2.Leeftijd categorieën en trainingen 3.Begeleiding 4. Wat als je lid wordt! 5.Vrijwilligers.
B raves A mbitie L iefde L eren S ucces
G.V. S.H.E.L.L. Oudehaske 24 april 2014
Tennisclub IJburg Woensdag, 12 oktober Agenda jeugdcompetitie 2012 Jeugdcompetitie spelen kan van 5 tot 18 jaar! 1Voorstellen van de van de jeugdcommissi.
Bijeenkomst competitie
23 MAART 2015 Algemene Ledenvergadering. Agenda Opening Vaststelling agenda Informatie over de overstap van de zondag naar de zaterdag rondvraag Sluiting.
1 Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Vrijdag 3 oktober 2008 c.k.v. Avanti.
Algemene ledenvergadering BPOA 7 april Agenda 1.Opening 2.Mededelingen 3.Statutenwijziging 4.Rondvraag en sluiting.
INFO vakantieweken van maandag 13 juli t/m zondag 2 augustus Met: 14 jarigen in deze weken, van 8 – 74 jaar Foto’s van de eerste bouw ontwikkelingen,
Wedstrijdsecretariaat ZFC Zuidlaren Seizoen 2015/2016.
Reorganisatie Schaakcompetitie Waarom veranderen!? een presentatie over reisafstanden, krachtsverhoudingen en eerlijke competitie.
Voorstellen wedstrijdopzet WELKOM tot uurWelkom Motivatie wijzigen Nationale wedstrijden tot uurTijdpad/proces, data vervolgbijeenkomst(en).
INFO week 36 van maandag 31 augustus t/m zondag 6 september Met: Agenda Foto’s van de eerste bouw ontwikkelingen, 1 e rompert ! Tijden trainingen en vrij.
Prestatief tennis MTV. 1. Evaluatie samenwerking Verdere uitbouw samenwerking 3.Missie prestatief tennis MTV 4.5 jaars doelstelling 5.Doelstellingen.
Welkom op de Algemene Ledenvergadering van de Goudse Mixed Hockey Club 2 december 2015.
26/11/2015 Algemene Statutaire vergadering. Goedkeuring van het verslag van de Algemene Vergadering van
1. Opening 2. Notulen vorige vergadering 3. Ingekomen stukken.(secretariaat) 4. Bestuursverkiezing. 5. Jaarverslag Financiën en begroting. 6. Vaststellen.
Doelstelling 1.Verenigingen informeren over ontwikkelingen NPC 2.Presenteren van voorstellen door de Werkgroep Competitie 3.Meningen uit land verzamelen.
Keuze voor één prestatie-elftal senioren. Het voorgenomen besluit Overwegingen en onderbouwing. De overwegingen: twee eerste seniorenelftallen financieel.
Keuze voor één prestatie-elftal senioren. Keuze voor één prestatie-elftal senioren. De agenda bij dit onderwerp: Informeren over de argumenten over de.
Districts Technische bijeenkomst Woensdag 26 maart 2014 Commissie Springen.
Stad Landen Erkeningsaanvraag Sportverenigingen.
TTV Never Despair 1 U kijkt naar de PowerPoint van de Bossche tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR met voornamelijk informatie over de activiteiten in de.
30 november 2009 L.A.C. “Frisia 1883” Ledenvergadering LAC ‘Frisia 1883’ Maandag 30 juni 2014.
Een nieuw competitie bouwwerk? voorstel vanuit werkgroep competitieleiders.
Welkom Maandag 21 september 2009 Bijeenkomst Masterplan Arbitrage Waterpolo.
Jaarvergadering Regio Midden Nederland 27 mei 2014 Welkom.
WELKOM U kijkt naar de PowerPoint van de Bossche tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR met voornamelijk informatie over de activiteiten in deze week. Ons.
WELKOM U kijkt naar de PowerPoint van de Bossche tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR met voornamelijk informatie over de activiteiten in deze week. Ons.
Team LSZW In opdracht LA / Kleine Vlootraad Sedert Opdracht organiseer zeilwedstrijd competitie in een weekend. Winnaars uit door RA georganiseerde wedstrijd.
TTV Never Despair 1 U kijkt naar de PowerPoint van de Bossche tafeltennisvereniging NEVER DESPAIR met voornamelijk informatie over de activiteiten in de.
Algemene Ledenvergadering
Regiobijeenkomst Competitie
prestatie en gezelligheid
Kick off jongste jeugd MHC Ede
Algemene Leden vergadering 2016 Oudervereniging Athena
………………… ………………….
VNSWB meeting & Algemene Ledenvergadering
AGENDA Opening door de voorzitter. Aanvraag LED verlichting
Voorlichting competitie D junioren
ALV 29 mei :00 uur Clubhuis Oranje-Rood
Ouderavond 30 januari 2017 HV Groesbeeks Glorie
WELKOM.
SAMEN VERDER.
Waarom nu? KNVB werkt aan herindeling van de voetbalpiramide in NL
………………… ………………….
………………… ………………….
AGENDA BIJEENKOMST ARBITRAGE NOORD NEDERLAND
Algemene ledenvergadering
Bridge club Heemskerk Ranking systeem Bridge club Heemskerk.
Buurtschap Zuid Ontwerp 1 Ontwerp 2 Ontwerp 3
Algemene ledenvergadering
Welkom op de ALV 27 oktober 2018.
………………… ………………….
Algemene Ledenvergadering
Algemene Ledenvergadering
Algemene ledenvergadering Swift
Jeugd Interclub 2019 TC Molenbos.
PK-INTERVAL SYSTEEM KVC – WCB SEIZOEN VERSIE
Transcript van de presentatie:

ALV NBSB Vrijdag 10 maart 2017

Agenda Opening en welkom Mededelingen Notulen ALV september 2016 Evaluatie nieuwe website N.B.S.B. Evaluatie PK Jeugd categorieën A en B Benoeming nieuw bestuurslid PR en Innovatie: Inge Oostvogels Artikelwijzigingen in het competitiereglement Scheiding nationale en regionale competitie / Invoering 4de klasse KNSB. Standpunt van de NBSB bepalen. Speerpunt: Alternatieve competitievorm Speerpunt: Jeugd Wat verder ter tafel komt en rondvraag

N.B.S.B website Doel Het realiseren van een “betere” website voor de N.B.S.B. Afgeleide doelstellingen: Het uiteindelijke doel is bereikt indien: -      Mobile devices ook (probleemloos) gebruik kunnen maken van de website -      De website interactiever wordt (bijvoorbeeld doordat je partijen kunt naspelen) -      Er meer content wordt geplaatst (door meer mensen) -      De website aanzienlijk meer wordt bezocht -      De website een goed functionerende zoekfunctionaliteit heeft Budget Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 11 september 2015 is het voorstel van het N.B.S.B. bestuur om € 2.500,- te reserveren voor de verbetering van de N.B.S.B. website aangenomen.

PK Jeugd A/B categorie Het verplaatsen van het kampioenschap van de kerst- naar de krokusvakantie Het kampioenschap blijft bestaan uit 4 aaneengesloten wedstrijddagen waarbij op donderdag, vrijdag en zaterdag 2 partijen worden gespeeld en een partij op zondag. Het prijzengeld is verhoogd Er worden meerdere nevenactiviteiten georganiseerd. We spelen op een andere locatie. Boerke Mutsaers is beter bereikbaar met het openbaar vervoer dan de Werft. Als er voldoende belangstelling is organiseren we tegelijkertijd een toernooitje voor begeleiders en ouders. Er komt een “toernooicoach” of sterke Brabantse schaker waarmee je kan discussiëren over je partij

Benoeming nieuw bestuurslid PR en Innovatie: Inge Oostvogels

Benoeming nieuw bestuurslid PR en Innovatie: Inge Oostvogels

Artikel wijzigingen Artikel 22 Oud: Spelers mogen gedurende een zelfde seizoen slechts voor één vereniging uitkomen. Bepalend is de door een speler eerst gespeelde wedstrijd in een competitie-seizoen. Een speler mag in een zelfde ronde (of in een ronde die als zodanig bedoeld is) slechts éénmaal voor zijn vereniging uitkomen. Bij tweemaal uitkomen is de eerste wedstrijd geldig.   Artikel 22 Nieuw: Een speler mag in een zelfde ronde (of in een ronde die als zodanig bedoeld is) slechts éénmaal voor zijn vereniging uitkomen. Artikel 23 Oud: Het is NBSB-leden die opgegeven zijn voor de KNSB competitie, al dan niet via een bij de NBSB aangesloten vereniging, niet geoorloofd deel te nemen aan de zaterdagcompetitie of de bekercompetitie van de NBSB, dit met inachtneming van artikel 21. Artikel 23 Nieuw: Het is NBSB-leden die opgegeven zijn voor de KNSB competitie, al dan niet via een bij de NBSB aangesloten vereniging, niet geoorloofd deel te nemen aan de bekercompetitie van de NBSB, dit met inachtneming van artikel 21.

Scheiding regionale en nationale competitie