Stichting Schuilplaats

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het Evangelisch Begeleidingscentrum
Advertisements

Wij geloven in de kracht van de kerk •Wij stimuleren de kerk in haar functie van steungever. •Wij ondersteunen pastoraat, diaconaat en gemeenteleden. •Wij.
Resultaatgericht Samenwerken
MELDPUNT interkerkelijke hulpverlening Nijkerk praktische hulpverlening praktische hulpverlening door groepen vanuit de kerken.
Goedemorgen! De muzikale begeleiding wordt verzorgd door:
Stichting Positieve Sportbeleving Nationaal Symbool Positieve Sportbeleving 1.
Landelijke Luisterend Dienen Dag. Een partner in beeld. Landelijke Luisterend Dienen Dag Workshop: “Een project van ver naar dichtbij”.
Jeugd en Diaconaat Federatie van Diaconieën 23 maart 2013.
Workshop. Weet je het nog? Gemotiveerd? Geïnformeerd? Geïnspireerd? ACTIE!
Netwerk Bijeenkomst Pelgrimvaderskerk, Delfshaven/Rotterdam 18 november 2010.
Uw gift voor FRAAM FRAAM – een unieke plaats. Wat is FRAAM?
Stichting Schuilplaats
Collecte voor Sarfath 30 oktober. Volle vrachtwagens met diverse goederen komen aan bij de loods.
Gereformeerde Stichting Vakantiekring
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Rollen schuldhulpmaatje
GBKN Grootschalige Basiskaart Nederland
Een uitgestoken hand eerst ontvangen en dan geven de collecte is uiting van dankbaarheid; ‘offer der dankbaarheid’ tijd, geld en aandacht voor hen die.
FRAAM – een unieke plaats. Wat is FRAAM? Een boerderij in Middelstum (Gr) van Stichting Sprank.
FRAAM – een unieke plaats
LOB in Entree Platform Entree 20 juni 2014.
Presentatie Studiemiddag Bergeijk 17 april 2008 Regio team Wonen
Zorgzame Kerk Kerk zijn in een participatiesamenleving.
In actie voor de allerarmsten
CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Help: noodhulp in Nepal Duizenden slachtoffers na zwaarste aardbeving in 80 jaar: bid mee en geef voor hulp!
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
In deze dienst zal Ds. P. K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 97: 1 en 5 Na de zegen Ps. 119: 42 en 44 Schriftlezing: Jakobus 1: 19 – 2: 13.
IKOS Introductie. Ikos-opleiding Actieve pluriformiteit Levensbeschouwing Humanisme Vervolgcursus Levensbeschouwing Islam Vervolgcursus Levensbeschouwing.
NOODFONDS VOOR VLUCHTELINGEN. Opvang en hulp: in regio, onderweg en in Nederland Het noodhulpfonds richt zich op drie deelterreinen: opvang van vluchtelingen.
IKOS Introductie. Ikos-opleiding Actieve pluriformiteit HumanismeIslamChristendom Keuzemodules: Bijbel Geschiedenis van het christendom - Wereldreligies.
IKOS Introductie. Ikos-opleiding Actieve pluriformiteit Levensbeschouwing Humanisme Vervolgcursus Levensbeschouwing Islam Vervolgcursus Levensbeschouwing.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Het Eetcafé Zwolle Sinds 1994 Handen en voeten geven aan het geloof vanuit de liefde voor Jezus.
Alle kinderen mogen meedoen!. “Maar liefst 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Voor kinderen kan dit betekenen dat er onvoldoende geld.
[Voeg eigen informatie over uw gemeente en/of de collecte toe]
We lezen: Johannes 6: De preek gaat over: Mattheüs 6: 11 “Gebed om ons dagelijks brood” Voorlezer: Gretine Post Voorganger: ds. D.J. van Vuuren.
Je oudste broer is gevonden! presentatie Yachad. Wat is Yachad? -Yachad = ‘samen’ -Opgericht vanuit Stevaj en BTC. Gekoppeld aan de GKv -Ondersteuning.
Jeugdwerkactie 2014 Actiedoelen. Drie pijlers onder de actie Thema 1Sterk in je schoenen Weerbaarheid van jongeren Thema 2Schouder aan schouder Zorg voor.
Evangelisch Begeleidingscentrum Klaas van der Hoeven.
WAAR EEN WOORD IS IS EEN WEG
…een interkerkelijke stichting die plaatselijke kerken helpt om de hoop van het evangelie te delen met moslimmedelanders.
Stichting Het Passion, Hummelo Time-outvoorziening voor dak en thuislozen Ondersteund door diaconieën en vakantievrijwilligers.
Evangelisch Begeleidingscentrum. …dat doen we bij EBC Zorg Professioneel Gedreven Vanuit Gods opdracht en liefde Mensen helpen.
Je oudste broer is gevonden!. Wat is Yachad? -Yachad = ‘samen’ -Opgericht vanuit Stevaj en BTC. Gekoppeld aan de GKv -Ondersteuning voor evangelieverkondiging.
COLLECTE GEVANGENENZORG NEDERLAND. DE ORGANISATIE Wat? Een christelijke vrijwilligersorganisatie Doel? Ondersteuning en begeleiding van gevangenen en.
In actie voor de allerarmsten
Presentatie Investeren in Jong ouderschap
Record aantal vluchtelingen
Wat kunt u betekenen voor…
Op de vlucht Nog nooit waren er zoveel vluchtelingen volgens de VN. Meer dan 65 miljoen mensen zijn wereldwijd op de vlucht. Deze mensen zijn alles kwijt.
Stichting Schuilplaats
Voedselbank Amsterdam
Op de vlucht Nog nooit waren er zoveel vluchtelingen volgens de VN. Meer dan 65 miljoen mensen zijn wereldwijd op de vlucht. Deze mensen zijn alles kwijt.
Wat kunt u betekenen voor…
Ken je de weg in de stad?.
BRENG KLEUR IN DE GRIJZE GEBIEDEN VAN ONZE SAMENLEVING
Record aantal vluchtelingen
Stille nacht, veilige nacht?
Opnieuw licht op de zaak
Brede Haven TL ‘s-Hertogenbosch /
1 1 1.
[Voeg eigen informatie over uw gemeente en/of de collecte toe]
…is een interkerkelijke stichting die plaatselijke kerken helpt
Projecten Stichting Tamar
NL doet 2017: ‘ontmoet!’ startbijeenkomst.
Transcript van de presentatie:

Stichting Schuilplaats Stichting Schuilplaats is een psychosociale hulpverlenings- instelling die werkt vanuit een christelijk levensbeschouwing. De organisatie werkt al ruim 35 jaar samen met plaatselijke kerken om vorm te geven aan diaconaal dienstbetoon en burgerlijke gemeente die waarde hechten een christelijke psychosociale hulpverlening.

Stichting Schuilplaats Heeft een drietal landelijke regiolocaties: in Veenendaal (voor Midden Nederland) in Ridderkerk (voor Zuidwest Nederland) in Staphorst (voor Noord-Nederland). En daarnaast Diaconaal Maatschappelijk Werk (DMW) locaties

Stichting Schuilplaats Heeft diverse locaties voor DMW voor een regionaal aanbod: in Sliedrecht (voor regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden) in Doetinchem (voor regio Achterhoek) in Almkerk (voor regio Noord-Brabant) in Sprang-Capelle (voor regio De Langstraat)

Stichting Schuilplaats En nog meer DMW locaties voor een plaatselijk aanbod: In Ridderkerk In Staphorst In Woudenberg In Scherpenzeel In Veenendaal In Apeldoorn

Missie Stichting Schuilplaats Stichting Schuilplaats begeleidt mensen die vastgelopen zijn en wil hen weer op weg helpen om nieuw perspectief te zien. De overtuiging dat de Heere God betrokken is op alle mensen vormt onze belangrijkste drijfveer om ons in te zetten voor de mensen die hulp bij ons vragen. We zetten onze vakkennis en deskundigheid in om onze cliënten te begeleiden in hun psychosociale problemen.

Begeleiding en ondersteuning Burnout Depressie Identiteit / gebrekkig zelfvertrouwen Opvoedingsproblemen Relatie- en communicatieproblemen Seks- en pornoverslaving Verlies- en rouwverwerking Angst en paniekklachten Overige psychosociale problemen

Voor onze naasten in nood !

Financiële ondersteuning ! Stichting Schuilplaats is in grote mate afhankelijk van particuliere giften, kerkelijke collectes en donateurs. Draagt u het werk van Stichting Schuilplaats ook een warm hart toe, dan kunt u uw gift overmaken op: bankrekeningnummer NL69 RABO 0393 3119 88 ten name van Stichting Schuilplaats o.v.v. ‘gift Stichting Schuilplaats’. Hartelijk dank voor uw bijdrage !

Contactgegevens www.stichtingschuilplaats.nl