De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stichting Schuilplaats

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stichting Schuilplaats"— Transcript van de presentatie:

1 Stichting Schuilplaats
Stichting Schuilplaats is een non-profit organisatie. Vanuit een christelijke levensovertuiging wordt psycho-sociale hulp verleend, met als kerntaak maatschappelijk werk

2 Missie Het maatschappelijk werk van Stichting Schuilplaats biedt hulp aan mensen in nood. De hulp wordt verleend vanuit de overtuiging dat de bijbel als onfeilbaar woord van God het richtsnoer voor het leven. Vanuit de bijbelse opdracht tot naasten liefde biedt Stichting Schuilplaats hulp aan mensen met problemen waar ze zelf niet meer uitkomen.

3 Voor wie? Stichting Schuilplaats is een landelijk werkende organisatie. Iedereen vanaf 18 jaar, ongeacht de levensovertuiging van de hulpvrager, kan met zijn/haar hulpvraag terecht bij de maatschappelijk werkers op een van hulpverleningslocaties.

4 Hulpaanbod Het maatschappelijk werk van Schuilplaats biedt hulp bij
Relatie- en opvoedingsproblemen; Psychische problemen, zoals overspannenheid, identiteitsmoeilijkheden en depressies; Psychosomatische problemen, zoals hyperventilatie en spanningshoofdpijn; Seksuele problemen; Verwerkingsproblematiek, zoals rouw en incest. Afhankelijk van de aard van de problematiek wordt er hulp verleend door een maatschappelijk werker of psycholoog.

5 Kosten De hulpverlening wordt voor een zeer beperkt deel gesubsidieerd. Stichting Schuilplaats is daarom sterk afhankelijk van donaties en giften. Dankzij donaties en giften kan de hulpverlening door maatschappelijk werkers nu nog steeds kosteloos verleend worden.

6 Werkwijze Schuilplaats biedt hulp op verschillende manieren, door:
Informatie en advies; Begeleiding; Ondersteuning; Verwijzing naar andere instellingen. De hulpverlening vindt plaats d.m.v. gesprekken. Dit is mogelijk op meerdere locaties.

7 Hulpverleninglocaties
Stichting Schuilplaats heeft haar hoofdvestiging in Veenendaal. Daarnaast zijn er nog drie andere locaties: DMW Alblasserwaard & Vijfheerenlanden DMW Ridderkerk DMW Woudenberg DMW Staphorst

8 Informatie en aanmelden
Voor meer informatie en/of hulpaanvragen houdt Schuilplaats elke werkdag tussen uur een telefonisch spreekuur. Hulpaanvragen kunnen ook schriftelijk ingediend worden.

9 Contactgegevens Stichting Schuilplaats Kerkewijk 115 Postbus 7
3900 AA Veenendaal Tel: (0318) Fax: (0318) Website:


Download ppt "Stichting Schuilplaats"

Verwante presentaties


Ads door Google