Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Groei door dóén.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Advertisements

Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A. G. M. Weststrate 2014: Genade-tijd.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema is: Beeldenstorm!
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate Je wordt geroepen door God!
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. de Graaf Thema: God spreekt met twee woorden.
Zingen Vers 1 Laat me in U blijven, groeien, bloeien,
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. P.W.J. van der Toorn.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema voor de dienst is: Babylon = Titanic.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Een enclave van de eeuwigheid.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. P.J. Trimp Thema : Leven onder een open hemel.
Startzondag CGK - GKv 13 september 2015 voorganger ds. D. Quant.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Het thema is: Groei!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. P.J. Trimp uit Goes Het thema: Is onze eredienst offerdienst?
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het ABCD van het vluchtelingen-probleem:
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. van Mulligen Het thema: Het einde is nabij.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Hoe rijk ben jij? / Hoe ben jij rijk?
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A. G. M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. K. Groeneveld.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A. G. M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Hoe ga je om met mensen die het voor het zeggen.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. Th. van Olst.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate God maakt zijn Naam bekend!
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Hij is de hoogste HEER!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Zuiverheid in huwelijk en seksualiteit.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Uniek geboortebericht.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. de Graaf.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. de Graaf.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. P.J. Trimp Thema: Ben jij een Maria of een Martha?
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Keep calm and trust God.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Rijk wordt arm en arm wordt rijk.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. van Langevelde Thema: ‘Of de duivel er mee speelt…’
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Niet stelen!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J.G. Schenau uit Goes Thema: Hoger dan de engelen.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema is Radicaal vraagt om radicaal.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. D. Dunsbergen.
In deze dienst zal Ds. Van de Wetering voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 252: 1,2 Schriftlezing: Mattheüs 3: 16 en 17 Johannes 15: 9-14 Fillipenzen.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema: Voorbede voor Sodom.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Gebed: ‘4G’ van Gods gemeente.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A. Th. van Olst uit Antwerpen Thema: Leven tussen hemelvaart en.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H.H. de Haan.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H.H. de Haan.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A. Th. van Olst Thema: Verzegeld met de Heilige Geest.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Door wie laat jij je beoordelen ?
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. van Langevelde Thema: Zonder de Geest lukt het niet…
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. W.J.A. Ester.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G. Boogaard uit Rotterdam Thema: “Wie is God?”
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J.G. Schenau uit Goes Thema: Waar doen we goed aan?
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Ontspanningswoord in een verbanningsoord.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: De eerste liefde.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. G. Schenau Wakker worden!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Gebed: de ademhaling van het geloof.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Bartimeüs en de Heere Jezus.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Deze kerkdienst wordt met beeld en geluid uitgezonden op Kerkomroep.nl. Uit privacyoverwegingen worden geen opnamen gemaakt van gemeenteleden zonder.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Transcript van de presentatie:

Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Groei door dóén

Informatie voor onze gasten De Bijbellezing is uit de vertaling van Bijbels liggen bij de entree. De psalmen en liederen worden geprojecteerd. Tijdens deze dienst is er crèche tot en met 3 jaar Tijdens de preek is er een kindernevendienst voor groep 1 t/m 6 van de basisschool.

Mededelingen D.V. volgende week zijn de collectedoelen: 1 e collecte is voor de kerk 2 e collecte is voor kassen landelijk kerkverband Bij de uitgang: voor rente, aflossing en onderhoud van de gebouwen. D.V. volgende week hoopt Ds. K. Groeneveld in beide diensten voor te gaan.

Liturgie 31 juli Mededelingen Ps. 134: 1, 2, 3 * Stil gebed * Votum en groet Ps. 100: 2 Gebed Schriftlezing: 2 Petrus 1: 1-11 Opw. 126 Kindernevendienst Tekst: 2 Petrus 1: 5-11 Preek L.v.K. 78: 1, 2, 3, 4 Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed Ps. 138: 4 NB * Geloofsbelijdenis * Ps. 92: 8 NB * Zegen * Staande

Mededelingen

Ps. 134: 1, 2, 3

Ps. 134: 1 Looft, looft nu aller heren HEER, Gij Zijne knechten, geeft Hem eer; Gij, die des nachts Zijn huis bewaakt, En voor Zijn dienst in ijver blaakt.

Ps. 134: 2 Heft uwe handen naar omhoog, Slaat naar het Heiligdom uw oog, En knielt eerbiedig voor Hem neer; Looft, looft nu aller heren HEER.

Ps. 134: 3 Dat 's HEEREN zegen op u daal'; Zijn gunst uit Sion u bestraal'; Hij schiep 't heelal, Zijn naam ter eer; Looft, looft dan aller heren HEER.

Stil gebed Votum en groet * Staande

Ps. 100: 2

De HEER is God; erkent, dat Hij Ons heeft gemaakt (en geenszins wij) Tot schapen, die Hij voedt en weidt, Een volk, tot Zijnen dienst bereid.

Gebed

Schriftlezing: 2 Petrus 1: 1-11

Opw. 126

Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer. Kom met uw kracht o Heer. en vul ons tot uw eer, kom tot uw doel met ieder van ons. Maak ons een volk Heer, heilig en rein, dat U Heer, volkomen steeds toegewijd zal zijn.

Aanvang kindernevendienst

Tekst: 2 Petrus 1: 5-11

Preek

Schriftlezing: 2 Petrus 1: 1-11 Tekst: 2 Petrus 1: 5-11 Groei door dóén Zingen na de preek LvK. 78: 1, 2, 3, 4

L.v.K. 78: 1, 2, 3, 4

L.v.K. 78: 1 Laat me in U blijven, groeien, bloeien, o Heiland die de wijnstok zijt! Uw kracht moet in mij overvloeien, of 'k ben een wis verderf gewijd. Doorstroom, beziel en zegen mij, opdat ik waarlijk vruchtbaar zij!

L.v.K. 78: 2 Ik kan mijzelf geen wasdom geven: niets kan ik zonder U, o Heer! In uw gemeenschap kiemt er leven en levensvolheid meer en meer! Uw Geest moet in mij uitgestort: de rank die U ontvalt, verdort.

L.v.K. 78: 3 Neen, Heer, ik wil van U niet scheiden, 'k blijf de Uw' altijd, blijf Gij de mijn'! Uw liefde moet alom mij leiden, uw leven moet mijn leven zijn, uw licht moet schijnen in mijn huis bij kruis naar kracht en kracht naar kruis.

L.v.K. 78: 4 Dan blijft mijn ziel voor U gewonnen, dan wint mijn ziel door U in kracht! Het werk in need'righeid begonnen, wordt dan in heerlijkheid volbracht! Wat in de winds'len sliep, ontbot, en komt in 't licht en rijpt voor God.

Einde kindernevendienst

Collecte Deze collecte is bestemd voor: 1. Kerk 2. Diaconie Bij de uitgang: rente, aflossing en onderhoud

Dankgebed

Ps. 138: 4 NB

Als, ik omringd door tegenspoed, bezwijken moet, schenkt Gij mij leven. Wanneer mijn vijands toorn ontbrandt, uw rechterhand zal redding geven. De Heer is zo getrouw als sterk, Hij zal zijn werk voor mij voleinden. Verlaat niet wat uw hand begon, o Levensbron, wil bijstand zenden.

Geloofsbelijdenis * Staande

Ps. 92: 8 NB * Staande

Zij zullen vruchten dragen voor 's Heren heiligdom tot in hun ouderdom, tot in hun grijze dagen. Welsprekend is hun leven; God is hun heil, hun rots! Ik loof de daden Gods, zijn recht is hoog verheven. Ps. 92: 8 NB * Staande

Zegen * Staande

Tot a.s. zondag