Quick Reference Guide Plandix versie 2.0 Loket. Uitleg 1. Dashboard [2] Een lijst van alle notificaties die niet zijn gemarkeerd als afgerond [4] Klik.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

De Vakstudie in het nieuwe concept van Kluwer. Het nieuwe concept van Kluwer  Alle informatie geïntegreerd en niet langer beperkt tot 1 uitgave  Online.
Kmo-portefeuille Afhandeling steunaanvraag in 3 stappen
Wegwijs op het platform. ALGEMENE INSTRUCTIES EN MENU • Via de rood gemarkeerde teksten kunt u verdere keuzes maken • Kies één van onderstaande onderwerpen.
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
WorldCat Local – Eenvoudig zoeken. In deze demo Eenvoudig zoeken: •Zoeken naar titels •De sortering van de resultaten aanpassen •De beschikbaarheid van.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Welkom bij de demo van de Planningstool Omgevingsvergunningen. Deze website helpt u bij het checken, plannen én aanvragen van (bouw)vergunningen.
I-active : demo. Inloggen in I-active De startpagina Menubalk Snelfunctie.
Gebruik van Recip-e in Farmad-TWIN
Multatuli in SPBS Het fictiedossier uitgewerkt in SPBS.
Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
Schoolgegevens nakijken en bezette plaatsen invoeren Surf naar Log in via het blokje ‘bestaande.
HANDLEIDING: REGISTREREN VAN VACCINATIES Q-KOORTS
HOE GA JE TE WERK? EEN MARKETINGCAMPAGNE INPLANNEN.
Taak 4b: doelstellingen inrichten in MS Dynamics CRM Tina Tavernier 3 OFM (AL)
FlexForum februari 2009 Deel : Release
Clingendael online zalen reservering Niet ingelogde bezoeker reis door de tijd toon wel/geen zalen bekijk details.
Boomerang.
Order IT v1.03 (01/03/2005) Order IT V Order IT v1.03 (01/03/2005) Opstarten De client applet wordt opgestart vanuit een html pagina in een browser.
Hier kan je een grafiektype en een subtype kiezen. Er zijn heel veel mogelijkheden!
Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”
Klik op een groen vak om meer te weten te komen!.
WIS module en aanvraag E-WWB
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
Klikdemo 5: CRM Casus Topclean (zonder navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo Je gaat nu weer de casus ‘Topclean’ registreren.
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
Klikdemo 4: CRM Casus Topclean (met navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe en wat je moet registreren.
Instructie systeem: organisatiedeel Klik op button ‘aanmelden organisatie' op
Subsidie individueel vervoer:
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.

Glenn Vanthournouthttp:// VV-Solliciteren - Wat / Waarom? - Algemene werking - Voordelen - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Werken met JOIN UT Tom Buys Maart 2016.
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
STRATEGISCH ADVIES SA. Stappenplan SA 1.Een kmo dient een subsidieaanvraag in en vult in stap 5 de projectfiche in (= waarom beroep doen op SA?) 2.De.
Wat is een Back-up Wat is synchroniseren Wat is een kopie maken Vragen vooraf.
Quick Reference Guide Plandix versie 2.0 Plancoördinatie.
Notificatie Bunkers Productielijnen op een snellere en duidelijke manier het aantal bij te vullen flessen kan doorgeven.
School– en studietoelagen Het nieuwe Digitaal Aanvraagformulier Overzicht voor Intermediairen 19/09/2016 │1.
Quick Reference Guide Plandix versie 2.0 ProRail RSE.
Quick Reference Guide Plandix versie 2.0 AFCA overzicht.
Instructiekaart SpoorWeb
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN BOUWKOSTEN.NL
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN GWWKOSTEN.NL
School– en studietoelagen Het nieuwe Digitaal Aanvraagformulier
Instructiekaart SpoorWeb
SNEL VAN START MET DE TAXAROM ONLINE VAN KOSTENINFORMATIE
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN GWWKOSTEN.NL
Training: Mijn netwerk
Recht op leerlingenvervoer:
Training: Cliëntsessies
Webinar voor ambassadeurs
TranSearch Real Time Document & Asset Management Web Client
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN BOUWKOSTEN.NL
Zoeken en filteren Handleiding
Startpagina Klik op Bewerken Zet mutatieformulieren op.
Zoeken en filteren Handleiding
Proces Opnames analyse
Training: Cliëntsessies
Subsidie individueel vervoer:
SNEL VAN START MET DE RAMINGSOFTWARE VAN BOUWKOSTEN
Webinar SharePoint Standaard Werkstromen
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Huishoudelijke hulp toelage (HHT)
Transcript van de presentatie:

Quick Reference Guide Plandix versie 2.0 Loket

Uitleg 1. Dashboard [2] Een lijst van alle notificaties die niet zijn gemarkeerd als afgerond [4] Klik hier om een notificatie op de naam te zetten van de gebruiker die ingelogd is. [3] Klik hier om een notificatie te verbergen en te markeren als afgerond. In het Notificatie overzicht zijn de notificaties te beheren. [5] Klik hier om de project details te tonen [1] Klik hier om naar Mijn activiteiten te navigeren. In dit overzicht worden alle activiteiten getoond van de ingelogde gebruiker

Uitleg 2. Mijn activiteiten [1] Dit tabblad toont een overzicht van alle onvoltooide activiteiten van de actieve gebruiker [2] Dit tabblad toont een overzicht van alle voltooide activiteiten van de actieve gebruiker [3] Dit tabblad toont alle activiteiten inclusief afgebroken en afgeronde [5] Klik hier om de project details van het geselecteerde project te tonen [4] Deze vier datum invulvelden zijn voor het filteren van de projecten op Plan start en Plan gereed

Uitleg 3. Mijn projecten [1] Klik hier om de project details te tonen [3] Klik hier om de geselecteerde activiteit op Gestart te zetten. De datum van vandaag wordt dan automatisch ingevuld [4] Klik hier om de geselecteerde activiteit op Gereed te zetten. De datum van vandaag wordt dan automatisch ingevuld [2] Het tabblad Mijn activiteiten toont een overzicht van de activiteiten van de actieve gebruiker. Het tabblad Mijlpalen toont de toegewezen mijlpalen aan het project. In het tabblad Activiteiten is een overzicht van alle activiteiten van het project [6] Klik hier om een opmerking te plaatsen bij de geselecteerde activiteit [5] Klik hier om de gegevens van de geselecteerde activiteit te bewerken

Uitleg 4. Overzicht projecten [3] Klik hier om geselecteerd project te tonen [2] Dit tabblad geeft een overzicht weer van alle projecten, inclusief alle afgebroken en afgeronde [1] Deze tabbladen tonen projecten gesorteerd op het type 12 3

Uitleg 5.1 Overzicht projecten - Details [1] Klik hier om project gegevens te kunnen kopiëren naar de checklist (Projectnummer, Fasering, IDS, Post, IB, Pjl, RSE, ABV, BVS, SWOD met Wijziging of Tooling) 1

Uitleg 5.2 Project – Details (Documenten) [3] Klik hier om een Wijziging document op Tooling te zetten [1] Dit tabblad toont een overzicht van alle afgekeurde document aanvragen [2] Dit tabblad toont een overzicht van alle projecten die ook gebruik maken van de SWODs van dit project. Zie

Uitleg 5.3 Project – Details (Uitleveringen) [1] Klik hier om alle projecten die ook gebruik maken van de SWODs van dit project te kunnen kopiëren naar de checklist. Dit tabblad toont een overzicht van. [2] Klik hier om een aanvraag te beoordelen en/of te updaten. Zie

Uitleg 5.4 Project – Details (Documenten) [1] Klik hier om details te tonen van het geselecteerde document [3] Een lijst van alle notificaties die niet zijn gemarkeerd als afgerond [4] Klik hier om een opmerking te plaatsen bij het geselecteerde document [2] Dit tabblad toont de wijzigingshistorie van een document aanvraag

Uitleg 5.5 Documentaanvraag beoordelen [1] Klik hier om per SWOD de status te wijzigen in: Uitleveren To build goedgekeurd To-build afgekeurd As built goedgekeurd As built afgekeurd [2] Deze kolom geeft aan of betreffende document een integratie en/of meerdere integraties bevat [3] Status die als gevolg van Planco toestemming aan het LOKET geeft om het SWOD te wijzigen: Ingezonden [5] Klik hier om de geselecteerde beoordeling(en) op te slaan [4] Indien Nee geselecteerd is bij het opslaan van de beoordeling worden geen mijlpalen verwerkt en zullen tevens geen notificaties verstuurd worden naar de Plancoördinator, Loket en/of Ingenieursbureau