Auto’s Door Vincent :. Auto’s Door Vincent :

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Advertisements

De nieuwste uitspraken
Sporten.
Gemaakt door Odessa koorevaar
foto's door Casper görannsson
Verrassing!!.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
We zijn toch allemaal gelijk…
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Bedrijfsbezoek Hakvoort Gemaakt door Tim, Enar, Tijn, Mitchell, Ike en Jimi.
De auto Spreekbeurt Van Nick.
Wat kost dat wel niet? Heb jij enig idee?.
Techniek: Een Brug Te Ver
SPEL UIT DE TOP 20 VAN GRAND THEFT AUTO V.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Muziek : Bert Kaempfert Morgen
Een verhaal om te onthouden
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
MIJN FOTO’S VAN WORLDPRESS WORLDPRESS 2012 Gemaakt door Gilian Sanders 4hna De foto’s van worldpress staan op mijn mobiel maar de batterij is nu leeg,
Gemaakt door Nils Baalmans
Suriname Soraya van Lomwel.
digitale verkeerskrant van Rilland
we zaten op 'n boot, 'n week lang op 'n boot, van alle luxe voorzien.
Mario Kart Mario kart is een serie van race spellen met wapens.
Karl benz Door Han.
Carls bens Door Henri.
Gemaakt door marrit de haan
Inleiding Opgaven Opgave 1. Eenparige beweging is een beweging met:
Waarom heb ik hiervoor gekozen? Ik heb op de Rotterdamse haven gevaren en ik wou er zelf ook meer over weten.
Goedemorgen.
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
we zaten op 'n boot, 'n week lang op 'n boot, van alle luxe voorzien.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Mijn spreek beurt gaat over judo
REKENLAND Schoolkamp op Texel.
Interpreteren van data
The Horror House GEBASEERD OP WIPE-OUT EN FORT BOYARD.
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
EVEN VOORSTELLEN.... VOLKSWAGEN GAAT DE COMPETITIE AAN MET DE CONCURENTIE ! ZE GEBRUIKEN DAARVOOR DE "NIEUWE" BUGATTI VEYRON.
AUDI RS6.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een juk over zijn schouders hingen. Eén van de twee kruiken vertoonde een barst. En.
GEMAAKT DOOR: Jay,Jeffrey en Thomas
Een man uit New York ging op pensioen. Hij wilde zijn pensioenpremie goed besteden, zodat het zou opbrengen, en besloot om een huis en enkele aren grond.
Montessorischool Gemaakt door:.
langzaam wij kinderen weer gebeurt omgeving worden waarbij mensen arfgoot.
Welke hedendaagse auto herken je?
Brayan Renders Mijn culturele ervaringen. Mijn eerste theater ervaring Mijn eerste ervaring met theater was in groep 8 we gingen naar ene theater voorstelling.
Mercurius..
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
TRACTORS.
Congres Vebon-AVc Tracking & Tracing 9 oktober 2006.
Hom Com Ledenvergadering Google wil zelf chips maken Apple doet het, Samsung ook Nu wil Google ook – Google bracht al een nieuwe multimediatablet.
Mobile Fun Hoi, ik ben Mobie en ik ga samen met Ronnie jullie deze PowerPoint presentatie presenteren. Op de volgende dia staat wat deze opdracht inhoud.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
Vervoer door de tijden heen.
Meten en meetkunde in het verkeer
EVEN VOORSTELLEN....
Autobedrijf Gomes.
Welkom bij onze PowerPoint presentatie
DE TIEN DUURSTE AUTO’S TER WERELD….
DE TIEN DUURSTE AUTO’S TER WERELD….
Onze presentatie gaat over Heron
Transcript van de presentatie:

Auto’s Door Vincent :

inhoud Waarom heb ik dit onderwerp gekozen ? De geschiedenis van de auto . Welke merken ? Meest verkochte auto’s ooit Snelste Auto van de toekomst ??? Auto’s om te racen Wist je dat ?... Quizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Vragen ? Feedback The end Verassing

Waarom dit onderwerp ??? Typ je eigen tekst

De geschiedenis van de auto De auto is uitgevonden door Carl Benz. Eerst was er nog geen auto want toen werd je vervoerd door paard en wagen De eerste Mercedes Benz :

Welke merken ????????? Er zijn ongeveer 61 merken hier zie je er een paar ( veel dus ) De meest verkochte auto = …………………. ( zie volgende dia )

Meest verkochte auto’s ooit!! top 5 . 1. De Toyota corolla 4. Volkswagen kever 2. Ford F – Series 5. Ford escort 3. Volkswagen golf 35.000 000 sinds 1966 22.649.464sinds 1938 33.900.000 sinds 1948 27.190.000 Sinds 1974 16.500.000sinds 1968

Snelste : Bugatti veyron super sport : wel 429 km per uur !!! Kijk :

Auto van de toekomst ? Pagina Is de auto op elektriciteit de auto van de toekomst ? Of is dat een op water ? Of is dat een vliegende auto ? : Je weet maar nooit ! Een voorbeeld van een elektriciteit auto : De Toyota prius : zie volgende Pagina

concept auto heeft een electrische motor aangevoerd door lithiom-ion batterijen, en het is de bedoeling dat ie in 3 seconden van 0 naar 100 gaat.  

Auto’s om te racen : Je hebt veel auto’s om te racen . Hier heb je een paar voorbeelden : Zie volgende dia

Bij een raceauto speelt de aerodynamica een grote rol. Bij raceauto's is de motor krachtiger dan bij gewone personenwagens. Deze kracht wordt met behulp van techniek vergroot, tot soms wel 10 keer die van een normale auto. Eerste autorace was in 1887, waarbij er 24 kilometer per uur werd gereden. Tegenwoordig is dat 2 tot 300 kilometer per uur! Brede banden zorgen voor goede grip op de weg.

Wist je dat ? … Wist je dat……   als je met een auto naar de zon zou rijden, je ruim 170 jaar onderweg bent? Naar Mars 85 jaar en naar de maan 156 dagen (met een snelheid van 100 km/uur) Er 19 personen in een Smart kunnen? Er wereldwijd 60 miljoen auto’s gemaakt worden? Er 1 biljoen auto’s wereldwijd rond rijden ? De duurst geveilde auto ooit de uit 1954 Mercedes-Benz W196R Formula 1 Racer is? Deze werd verkocht voor ruim €22 miljoen!!

Quizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz degene die ze allemaal goed heeft krijgt een extra verrassing 1 . Wie vond de eerste auto uit ? 2. Wat was het eerste geluidje van de powerpoint ? 3. Wat was de best verkochte auto ooit ?? 4. Waar ging de eerste dia over ? 5. Wat is de snelste auto ?????? 6. Wie ontwierp de t – ford ?

Vragen!!!!!!???????....... Vragen ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Feedback Ik ben niet doof ! toeterdetetterdetet jaja Wel

The end

Verassing !!