Wereld Alzheimer Dag 2015 Vaart u mee? 21 september 2015 is door de Wereld Gezondheid Organisatie uitgeroepen tot Wereld Alzheimer Dag (WAD). Afdeling.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Inhoud •Algemene info •Quiz •Mogelijkheid tot stellen van vragen.
Advertisements

Toon Hermans Huis Sittard EEN HUIS VOOR MENSEN MET KANKER, HUN NAASTEN EN NABESTAANDEN Programma Juli en Augustus 2009 Kookworkshop elke 1 e donderdag.
Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich.
DUTCH FIELD MARKETING ASSOCIATION Inzendingspresentatie DFMA Awards 2012.
Voor u Door u. Programma • Inleiding • Terugkijken naar 3 december: de aanleiding • Stand van zaken • De resultaten van de enquête • Discussie.
Welkom Groep 8 Meester Michel (8a) Meester Erik (8b)
Duurzaamheid en energiebesparing
• Beste gemeenteleden, • Op de komende pagina’s ziet u de oproepen: vraag en aanbod, van de hartenmap. • Ziet u een vraag of aanbod waar u iets mee kunt?
Verleden. Mogen wij u even voorstellen? Dit is Bas van Vliet… Kwaliteitsschilder! Mogen wij u even voorstellen? Dit is Bas van Vliet… Kwaliteitsschilder!
Alzheimer Een haperend geheugen
Een korte introductie…. Wanneer u zich op onze business to business website registreert, ontvangen we hiervan direct een melding.
Welkom ouderavond – klas 4
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:
Gevraagd: Nieuwe imkers !!!!!
Ik ben VERMIST sinds 16 maart 2007 OPSPORING VERZOCHT.
Zeilweekend 14 & 15 juni 2014 Zeilschip ‘De Vrijheid’ 1.
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
gaat het? ik ben mama kwijt Geen paniek vriendje. Ik vind jouw mama wel. Hoe ziet ze eruit?
Algemene ouderavond Leerjaar 3 Leren & Werken 9 september 2013
Noot voor de workshopgever: Deze presentatie kan gebruikt worden als inleiding bij de workshop en de activiteit rondom het uitdelen van de 25 mei actie.
Met dit programma kun je de jaarlijkse vakanties berekenen Hier klikken! Opmerking.
WilWegWeek oktober 2013 Over de grens studeren of stage lopen: een bijzondere ervaring… Lidwien Cluitmans Elly van der Borgh Faculteit der Letteren.
we zaten op 'n boot, 'n week lang op 'n boot, van alle luxe voorzien.
Ik zal me even in het kort voorstellen….
Algemene ouderavond Leerjaar 1 Augustus 2013
Fellowship of Gardening Rotarians in the Netherlands Een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 2012 Beste leden, In de eerste plaats een gezond en gelukkig.
BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED 2e Arenabijeenkomst, 20 augustus 2014 Bas Verbruggen & Wim Bomhof Programma: Vaststellen verslag eerste bijeenkomst 16 juli.
Waarom zou ik naar de gaan? Om uw eigen baksel misschien bekroond te zien? Om de gezelligheid/ontmoeting? Om koopjes? Om te scoren bij het geweldige.
Ontbijtservice voor Sarah
Kennismakingsavond 19 juni 2014 Leerjaar 1 schooljaar
De niveaus. De niveaus Advies van de basisschool Werkhouding, huiswerkhouding en zelfstandigheid van het kind Intelligentie en leerprestaties van het.
Hallo.
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
PROJECTWEEK 3 BBL & 3 PLM 22 t/m 25 juni 2015 Welkom Feiten en gegevens Doel van de projectweek Programma van de week Overige zaken Vragen.
Parijs 2015 September  Wanneer?: week van 21 september of dinsdag, woensdag en donderdag of maandag, dinsdag en woensdag  Kosten?: ongeveer €375,00.
Centrum voor herstellende verslaafden en hun naasten
Welkom Event Center Batu Tjapeu. Agenda 22 augustus 2015 Voorstellen bestuur 2015 Huidige situatie Doel Hoe nu verder? Organisatie Inschrijven Vragen.
In de kroeg En daarna hoe keldert de prijs van je huis.
Magister voor ouders.
Wat te doen bij (vermoeden van ) dementie?
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
Een week vol warmte, aandacht en humor
Lieve lezers, Ik heb een dochter van 17 jaar, haar naam is Brigitte.We wonen in Tamines een stadje in Belgie. Mijn dochter is verdwenen op 11 oktober.
Zomerweekendtoernooi Tenniskamp 2015 Vrijdag 10 juli en zaterdag 11 juli 2015 TennistoernooiSlapen Leuke spelletjesSpannende spellen ZeskampKamperen Neem.
L ONDEN Even Samenvatten: -Vertrek maandagochtend (heel vroeg) Met Bus en Boot rond in Londen -Slapen in Safestay Holland Park (superluxe.
Credit Management Cyclus 26 mei – Sessie Euler Hermes A corporate view on credit management.
MEE Groningen Algemene presentatie. 2  Mensen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en/of een chronische ziekte  Anderen die beperkingen in.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Ontwikkelen van vakmanschap in veranderende tijden. HR netwerkbijeenkomst Tineke de Visser In voor zorg!Merel van der Ham 13 april 2016Aafje Academie.
Aanvraagformulier sport en beweging Met dit formulier kun je een aanvraag doen voor een sport- of een zwemuur. De aanvraag wordt gedaan door de cliënt,
Komt u zich ook presenteren? Open Dag Wijkplatform Oosterboer- Ezinge 24 september 2016.
Thuis in mijn provincie Vlaams-Brabant. Waar woon ik ?
2016.  Vertrek op vrijdag 14 oktober met LH999 om naar Frankfurt. (aankomst Shanghai 15 oktober om met LH732)  Terug op vrijdag 28 oktober.
Rollator keuring en training
Welkom in gemeente Rotterdam-Noord
Puberrally III - Sauerland
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
Help, ik zoek een huis!.
Locatie: De Kreek Meetketting 1,2,3
Bardo Golfdag dinsdag 26 september 2017 Inschrijfformulier
INFORMATIE OVER VERGEETACHTIGHEID EN DEMENTIE
Het schrijven van een kaart
Gemeente Rotterdam Noord
6e MOLENHOEKDRIVE ZONDAG 29 OKTOBER 2017
Welkom bij consultatie- bijeenkomst
Welkom in gemeente Rotterdam-Noord
Inschrijfformulier* jubileumactiviteiten 8 september 2018
SPOORDONKSE WATERMOLEN en NATUURPOORT de BEERZE
Transcript van de presentatie:

Wereld Alzheimer Dag 2015 Vaart u mee? 21 september 2015 is door de Wereld Gezondheid Organisatie uitgeroepen tot Wereld Alzheimer Dag (WAD). Afdeling Midden Kennemerland van Alzheimer Nederland organiseert in het kader van WAD een boottocht voor mensen die nog thuis wonen met beginnende dementie. Even er lekker op uit, samen met een naaste of mantelzorger. Het doel is om met elkaar een gezellige dag te hebben! Wilt u ook mee? Meldt u dan aan vóór 1 augustus 2015! Aanmelden kan via het bijgesloten aanmeldformulier. Kosten: €5,- p.p. De boottocht op de Claes Horn is op woensdag 9 september Programma Inschepen: tussen en uur 1½ uur varen incl. lunch, koffie en thee ‘1 uur bezoek aan de Zaanse Schans (vrijblijvend, mogelijkheid tot aan boord blijven) Ontschepen: rond uur Vertrek en aankomst: Kerklaan 20, 1921 BL Akersloot Het aantal plaatsen is beperkt, aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Uiterste inschrijfdatum: 1 augustus Na aanmelding krijgt u informatie over de beschikbaarheid.

Aanmeldingsformulier Boottocht 9 september 2015 (het aantal plaatsen is beperkt, aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt) uiterste inschrijfdatum is maandag 1 augustus 2015 na inschrijving ontvangt u een bevestiging en nadere informatie Onze namen zijn: Ons adres is Straaten huisnummer Postcode en plaats Ons telefoonnummer is Ons adres is Indien van toepassing Contactpersoon is is onze (b.v. dochter, zoon,kennis) Straaten huisnummer Postcode en plaats telefoonnummer is adres is Hieronder een paar uitspraken s.v.p. doorstrepen wat op u niet van toepassing is. korte afstanden kan ik wel / niet lopen Ik maak wel / geen gebruik van een rollator Voor een rondwandeling heb ik wel / geen rolstoel nodig Ik breng zelf wel / geen rolstoel mee, mijn rolstoel is elektrisch ja / nee Tijdens de boottocht is het wel / niet noodzakelijk dat ik in een rolstoel zit Zaken die van belang zijn om te vermelden (bv. een dieet) U kunt dit formulieren sturen naar Ben Peters Postbus AG HEILOO Voorheen konden wij vervoer aanbieden, helaas is dat vervallen. In zeer beperkte mate kunnen wij u misschien helpen met het vervoer. Mocht u daarvan gebruik moeten maken, schrijf dan hieronder nogmaals uw naam / namen. ……………………………………………………….