Funkey in de Haagse Beemden (Breda) Maud Lelkens Zaterdag 26 januari 2013.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Participatiewiel: samenhang in beeld Alle 6 terreinen
Advertisements

Sport en WMO: Kwetsbare groepen
Jeugdplein Hengelo.
Combinatiefunctionaris 31 augustus 2011
Stichting RechtenOnline
Schoolwatersport Schoolwatersport GESCHIEDENIS SCHOOLWATERSPORT Pilot 1994: animo scholen? 1995: uitbreiding locaties 1997: HSP’s  overdragen.
1 Combinatiefuncties in het onderwijs Presentatie Combifuncties Onderwijs Regionale voorlichtingsbijeenkomsten 2010 GA ER VOOR !
Sportief Deventer. Sportbedrijf Deventer streeft naar een Sportief Deventer, waarin alle bewoners op het eigen niveau het plezier van sport en bewegen.
Sportklassen op het Schoter.
Beweegteam onderwijs Gemeente Tilburg.
Kansen voor kinderen Carla Scheffer Rens van Kleij Startbijeenkomst Brede School Wassenaar 18 december 2012.
BIJEENKOMST MEISJES-/DAMESVOETBAL v.v. NUNSPEET: 3 juni 2013
Sportieve (Open Wijk) Scholen Sportdocent Duale aanstelling Spin in het web Hét sportgezicht voor de school en de wijk.
Zorg, Wetenschap en Technologie
1 Combinatiefuncties in het onderwijs Presentatie door de landelijke projectgroep combinatiefuncties onderwijs Tbv de gemeenten die versneld toetreden.
Jeugd investeert in Amsterdam, Amsterdam investeert in jeugd 1 januari 2003 Doorlopend activiteitenaanbod: Afstemming school en vrije tijd Tussenbalans.
PROGRAMMA WORKSHOP Wie zijn wij en wat doen we: (30 minuten)
Inhoud van de avond Het kindcentrum : Bouwen vanuit een gemeenschappelijke visie (Rob) Introductie partners Stichting Kinderopvang Huizen Paramedici Het.
Wist u dat … Meer dan 10% van de jongeren in het voortgezet onderwijs drugs gebruikt? Er meer dan 74% van de kinderen onder de 16 jaar alcohol heeft.
Wat is Passend Onderwijs
Combinatiefuncties: haalbaar? Presentatie sportverenigingen 27 juni 2011.
Stichting RechtenOnline ICT in het juridisch onderwijs.
Informatie Brede Buurtschool en Leer Kansen Profiel
Naschoolse activiteiten Basisschool De Vonder 4Events.
Stichting Cultuurpad Primair anders! Onze missie: het bieden van brede ontwikkelingskansen voor kinderen van 4-14 jaar door: Cultuureducatie een vaste.
Van Kroon naar ViP.
Stichting Amstelveens Sportbedrijf Groep 6 on the move
Versterken van de S van BOS Gwendolijn Boonekamp (NOC*NSF) Chris Donkers (Basketballbolwerk Two-B) 4e ontmoetingsdag Breedtesportimpuls, 27 mei 2004.
Opleiden in school 22 juni 2004
De Wingerd: een brede school in ontwikkeling….  Ontwikkelingsarrangementen  Buurt  Kunst en cultuur.
Doe-Mee-Pas. Waarom? Kinderen doen mee Twee kwetsbare groepen in samenleving kans geven om deel te nemen aan sport en culturele activiteiten.
Even voorstellen Anja Hol
Welkom Workshop: Vereniging van de Toekomst Programma: -Voorstellen -Introductie Huis voor de Sport Limburg -Vereniging van de Toekomst.
TECHNIEK OP SCHOOL IN DE 21 STE EEUW SYNERGIE PROJECT BC2000 Presentatie samenwerking Buninessclub 2000.
Werk maken van een groene economie! Hoe de AOC’s groen ondernemen! Samen werken aan sterk groen onderwijs! 12 november 2014 Sophie van Kasteren, Citaverde.
Kennismaken met schermen
hdm Topclub in de maatschappij
Vernieuwing Voortgezet Onderwijs Lelystad Presentatie persbijeenkomst 28 november 2012 Ambitie: uitstekend opgeleide en kansrijke leerlingen Doelstelling:
Informatiebijeenkomst Beleidregel combinatiefuncties.
LEA en sociale competentie & participatie Miriam Walraven 20 januari 2011.
De verschillende vormen van onderwijs Peuters Kleuters Basisschool Voortgezet onderwijs Beroeps onderwijs.
SAMSAMSAMSAM. SAMENWERKINGSVERBAND FINANCIELE EDUCATIE VOOR JONGEREN VOORTGEZET ONDERWIJS.
Combinatie functie Regeling namens ministerie OC&W en VWS In fte voor combinatie functionarissen – 1250 fte om sportverenigingen te versterken.
11 Combinatiefuncties in het onderwijs impuls brede school Presentatie Nationale Onderwijs tentoonstelling 2011 Primair en voortgezet onderwijs Wat houdt.
Welkom op de informatieavond van bs Groene Vallei
Sportieve omgeving / onderneming Hulsberg Jack Opgenoord Huis voor de Sport.
Gezondheidsbeleid in de wijk Stevenshof Veilig opgroeien Werkgroep School Schoolgezondheidsprofiel Schoolprofiel in Ingevuld door 16 collega’s.
Onwijs Fit binnen JOGG Helmond. Fittesten en PGO’s basis voor Gezonde schoolaanpak! drs. Karin Spijkers-Seevens.
CULTUUREDUCATIE IN ALBLASSERDAM Bijeenkomst voor Informatie en Opinie over Welstand en Cultuur, Alblasserdam 8 okt
Heinkenszand – 22 februari 2011 Jump Koch – min. OCW.
KERNgezond. “Kinderen kunnen gezond eten leren afkijken” (Telegraaf, 7 nov 2013) “15 Procent van de leerlingen op de basisschool ontbijt niet of niet.
LAC FRISIA 1883 Onze vereniging Een historische vereniging die staat voor: Plezier en prestatief Top amateurvoetbal Maatschappelijke en sociale betrokkenheid.
DE RANK CHRISTELIJKE BASISSCHOOL Open dag Woensdag 17 februari van 9.00 u. tot u. U bent van harte welkom met uw kind!
Evaluatie Funkey Door: Robyn de Wit. Agenda –Evaluaties Funkey docenten –Evaluaties betrokken scholen.
LAC FRISIA 1883 Onze vereniging Een historische vereniging die staat voor: Plezier en prestatief Top amateurvoetbal Maatschappelijke en sociale betrokkenheid.
WORKSHOP FUNKEY – NHC AGENDA -KNHB filosofie -Wat is Funkey? -Funkey vereniging -Praktijkvoorbeelden -Wat na Funkey? -Ondersteuning KNHB -Funkey,
Sportvereniging en School een winnende combinatie Sport in Delft.
ViaVia Info-presentatie
Belang bewegingsonderwijs met kleuters
Voor een optimale ontwikkeling van kinderen
Mogen wij ons aan u voorstellen?
Vakleerkrachten VS groepsleerkrachten
PRESENTATIE Bijeenkomst IKC – ontwikkeling
Oranje Nassau College Zoetermeer
Presentatie Rode Bosbes
JUIST GYM.
Informatie- en bedankavond De Schare juni 2018
JUIST GYM.
MEEDOEN IN OSSENDRECHT EN CALFVEN
Sportplatform De ontwikkeling van HARDERWIJK ACTIEF
Transcript van de presentatie:

Funkey in de Haagse Beemden (Breda) Maud Lelkens Zaterdag 26 januari 2013

Presentatie Even voorstellen Open Sportcentrum Haagse Beemden Funkey in de Haagse Beemden op de basisscholen De toekomst van Funkey in de Haagse Beemden

Maud Lelkens Afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool Werkzaam als combinatiefunctionaris primair onderwijs in de gemeente Breda KNHB Funkey docent Keeper bij HC Tilburg Dames 1

Open Sportcentrum Haagse Beemden Stichting Verzorgen alle lessen bewegingsonderwijs op de negen basisscholen in de Haagse Beemden 24 stagiaires van het ROC, CIOS en ALO Organiseren allerlei (naschoolse) activiteiten op het gebied van sport en bewegen Doelgroep: basisschoolkinderen en jeugdigen uit de Haagse Beemden.

Missie en visie Missie; Sportief leren” Visie; “Sportief zijn wie je bent tijdens en na school” 1.Onze kinderen hechten waarde aan een plaats waar ze kunnen zijn wie ze zijn. 2.Onze kinderen hebben behoefte aan sportonderwijs. 3.Onze kinderen hebben behoefte aan sport na school (Brede schoolactiviteiten)

Doelstelling Een open sportcentrum dat midden in de wijk tussen de jeugdigen staat, sport en spel als bindmiddel gebruikt voor verschillende wijkbewoners.

Funkey in de Haagse Beemden Op zeven scholen zijn er Funkeylessen verzorgt voor de groepen 1/2 Samenwerking met het CIOS, ROC en ALO doormiddel van stagiaires Maatschappelijke stages vanuit Deltalent BHV Push Breda HC Prinsenbeek

Resultaten Enthousiaste scholen en groepsleerkrachten Enthousiaste kleuters Groepsleerkrachten die een nieuwe kijk ontwikkelen op het bewegingsonderwijs voor kleuters CIOS, ALO en ROC stagiaires die de Funkeylessen geven aan de groepen 3/4 Kinderen die doorstromen naar de Funkeylessen op BHV Push

De toekomst van Funkey in de Haagse Beemden Alle kleuters van de negen basisscholen in de wijk hebben in het jaar kennis gemaakt met Funkey. Funkey wordt structureel opgenomen in de jaarplanning van de groepen 3/4 van alle scholen Betere samenwerking met Deltalent Structureel ondersteuning en scholing bieden van groepsleerkrachten bij het geven van Funkeylessen en lessen bewegingsonderwijs Interne scholing van stagiaires Materiaal uitleen om de lessen te kunnen realiseren Betere samenwerking met BHV Push en HC Prinsenbeek ( clinics)

Bedankt voor uw aandacht

Vragen? Meer informatie over OSHB kunt u vinden op