B1 GOOGLE FORMS 03.05.2016 Lieven Vananderoye. Google Forms: Doelstellingen 1.Je kan een nieuw formulier aanmaken. 2.Je kan een verschillende vragen opstellen,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Advertisements

MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 •Ga naar CMS •Kies Nieuwsbrief Caribbean.nl.
Presentatie Adobe Interactive Forms voor J-formulieren SA en SK.
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
Databases via internet
Toledo gevorderden Els Verbist. Overzicht Assignments Assessments Group pages Adaptief gegevens toekennen Virtual classroom Nieuwtjes.
User study: Multitouch in Safari Davy Debacker Ruben Lagatie Sven Michiels.
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Didactische mogelijkheden met Google Documents FORMULIEREN
Vakantieregels instellen
Kolom aanmaken en cijfers invoeren in Grade Center.
WMF Plaatjes bewerken In 2007.
Een presentatie maken Les 2
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
Toetsomgeving voor MINERVA: Snelgids. Waarvoor kan Curios gebruikt worden? Onbewaakt toetsen van deelnemers (pretests, posttests, …) –Deelnemer voert.
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Hoe werkt ProfielKluis? Profiel Kluis ProfielKluis is een on-line systeem, bedoeld voor u als Clareo-gebruiker en uw klant (consument) ClareoConsument.
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Philosopher’s Index Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Klik met muis = verder gaan.
Handleiding ClassDojo
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Start Dit is een prototype van een applicatie waarop je evaluaties en onderzoeken kan vinden die jouw hulp nodig hebben. Je kan er ook je eigen evaluatie.
Wikiwijs.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
ATLA Religion Database + ATLAS Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Klikken = verder gaan.
Hoe werkt ProfielKluis? Profiel Kluis ProfielKluis is een on-line systeem, bedoeld voor u als Clareo-gebruiker en uw klant (consument) ClareoConsument.
?.
Verdieping monitoring eigen ontwikkeldoelen door medewerker Een product van KwaliteitscholenAugustus 2015.
Let’s go! ›Beginnerspresentatie ›Starten met prospero ›Verschil CMS en web navigator ›Nieuwe content > nieuwe folder aanmaken ›Bestanden uploaden ›Linkobject.
Gecijferdheid 2 (Meten 1 – ME144X) week 3 Powerpoints staan op med.hro.nl/houmj/Klas_1BCEHI_Inductief/
Eenvoudige website Weebly Simon Hardy & Emre birinci.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
ECTS fiches Aanleiding WIE: Alle instellingen op Associatieniveau WAT: Vernieuwde structuur ECTS fiches  Vernieuwde KU Loket toepassing 
Uw website beheren was nog nooit zo makkelijk... In het menu vindt u alle opties waarmee u uw site volledig kunt beheren.
(Office Online +) A1 GOOGLE DRIVE en DOCS Lieven Vananderoye.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
Sway.
Training: Inloggen en Zoeken
Google Analytics Statistieken over je website
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Downloaden en opslaan = bestanden van een computer op afstand overdragen naar uw eigen computer Software = Programma’s die u op uw PC kunt uitvoeren (gratis.
Dataverse Network ‘Datalab’: software om onderzoeksdata tijdens het onderzoek op te slaan, te beheren en beschikbaar te stellen 1e stap in lange-termijnopslag.
Training: Inloggen en Zoeken
Vragen, wat voor vragen?.
SharePoint Versiebeheer
Training: Inloggen en Zoeken
Les 5: Het marketingplan
Kiezen voor keuzedelen
Instructie om een afspraken te plannen
Digi(bord)boek project <titel project>
Aan de slag met Moodle Les 1. Kennismaking Schermonderdelen en navigatie Voorkeuren aanpassen: profiel, wachtwoord Cursusbeheer: cursusinstellingen en.
Webinar SharePoint Standaard Werkstromen
Handleiding voor het invoeren van PROMs in Spotonmedics
LinkedIn Wat moet ik ermee?.
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
introductie Wikiopdrachten
Laatste les van Mr. Spakman
Digitale mogelijkheden voor het meten van klanttevredenheid
Urendeclaratie invullen via MijnContinu
Transcript van de presentatie:

B1 GOOGLE FORMS Lieven Vananderoye

Google Forms: Doelstellingen 1.Je kan een nieuw formulier aanmaken. 2.Je kan een verschillende vragen opstellen, bijvoorbeeld: open vragen, gesloten vragen, meerkeuzevragen, verschillende secties/pagina’s, rastervraag, e.d. 3.Je kan multimedia als afbeeldingen en videofragmenten in je vragenlijst verwerken. 4.Je kan de link naar het gepubliceerd formulier verspreiden. 5.Je kan een bedankpagina instellen met een link naar een volgende pagina. 6.Je kan het formulier (automatisch laten) stopzetten. 7.Je kan de antwoorden van de deelnemers bekijken in een Google Sheets. 8.Je kan een vooringevuld formulier aanmaken.

Vragen

Voorwoord: klik om te wijzigen

Tussentitel en beschrijving toevoegen

Sectie/pagina toevoegen

Sectie/pagina verwijderen/dupliceren

Vraag toevoegen

Vraagsoort bepalen (1)

Vraagsoort bepalen (2)

Opties toevoegen (manueel)

Opties toevoegen (copy&paste)

Wis optie

Verplichte vraag

Kopieer vraag

Reacties bekijken in Gsheets

Reacties verwijderen

Afbeelding/video toevoegen

Toon voorbeeld / formulier voor gebruiker

Normale instellingen

Bijdragers toevoegen

Formulierinvoer stoppen (manueel)

Formulierinvoer stoppen (automatisch)

Formulierinvoer stopzetten (automatisch) (2)

Formulierinvoer stopzetten (automatisch) (3)

OPDRACHT Google Forms 1.Maak zelf een enquête aan in Google Forms met min. 3 pagina’s en alle soorten vragen. Maak enkele vragen verplicht om in te vullen. Deel de toegangsrechten om te bewerken met je buren. Geef het een naam, verwerk er een afbeelding en een YouTube-fragment in. Haal de link op. Geef deze URL door aan je buur, laat hem de vragenlijst invullen. Bekijk de resultaten in Google Spreadsheets. Zet de inschrijvingen op een gegeven ogenblik stop. Bespreek het resultaat met je buur. 2.Hoe zou je het geleerde kunnen toepassen in je eigen onderwijspraktijk? Wat zou de meerwaarde kunnen zijn voor studenten? Je kan hiervoor met je vakgenoten samenzitten.

Verdieping

Vertakkingen

Vertakkingen (2)

Vertakkingen (3)

Add-ons zoeken

Add-ons bekijken en selecteren

Vooraf ingevuld formulier

OPDRACHT Google Forms verdieping 1.Als je klaar bent, kan je ook een inschrijvingsformulier maken waarin vertakkingen verwerkt zitten. Ma.w. afhankelijk van het antwoord komen ze op een andere pagina terecht. Verwerk ook een tekst-vraag die verplicht is. Stel in dat de inschrijvingen na 2 inschrijvingen automatisch stopgezet worden. Bespreek het resultaat met je buur. 2.Hoe zou je het geleerde kunnen toepassen in je eigen onderwijspraktijk? Wat zou de meerwaarde kunnen zijn voor studenten? Je kan hiervoor met je vakgenoten samenzitten.