Www.borstkanker.nl Onze ervaring met digitaal lotgenotencontact.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het tweede werkstuk.
Advertisements

Wilt u meer weten over Regelhulp.nl? Kijk op of stuur een naar
Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
Hoe kunt u een reactie plaatsen en het forum volgen? U kunt een reactie plaatsen onder elk bericht. U kunt het Forum volgen door op de knop rechtsonder.
Verleden, heden en toekomst Presentatie aan het VCN Ed van Leeuwen, Jos Angevaare informatiemanagers LCI COVS en Website.
Veilig internet Mediawijsheid
Hoera, een oudergesprek!
Sollicitatiegesprek.
Een gratis website voor uw appartement - waarom?
Toekomstvisie Melvin Kil, V5a.
DE HELP-FUNCTIE Diverse manieren om tijdens het werk gebruik te maken van het hulpsysteem H van BreugelA van der Coelen.
Presentatie nieuwe media
Benieuwd naar wie ik ben ...
Van doelen naar reflectie
Digitale Bibliotheek Zoekresultaten bewaren Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
VZW Computer Users Meetjesland.  is een website waarop regelmatig - soms meerdere keren per dag - nieuwe bijdragen verschijnen die gedateerd zijnwebsite.
De verhuizing Ik ben Fleur Ik ben Mandy Ik moet je iets vertellen, ik moet verhuize n vanwege mijn vaders werk Wat erg.
Wie ik ben.
Aan de slag met de BETERapp
Beveiligde online polikliniek
Presentatie Bijeenkomst 4
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Onderzoek doen een methodische aanpak
Rustgevende beelden en teksten om over na te denken.
Informatieavond Kinderen, Ouders en Internet.  Blogs  Chatten  MSN  Beveiliging  Links.
Presenteren en communiceren
VEILIG INTERNETTEN.
Intranet tips voor een succesvol intranet met Social Media integratie | d-Tail Company 25 tips voor een succesvol intranet met Social.
Veilig en Vlot Kern 1 t/m 12 Klik op de spatiebalk.
Interpunctie, Veghel WEB-CURSUS.
Boekbespreking Differentiëren is te leren, Aafke Bouwman
Boek Presentatie. Mijn Boodschap Door het lezen van dit boek….
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
PESTEN JULIANASCHOOL.
WAI-NOT Internet voor mensen met een mentale beperking
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
Windows 10 Ben te Kulve Inhoud Waarom Windows 10 gemaakt? Waarom zal ik het installeren? Veel gestelde vragen. Kan mijn PC dat aan? Wanneer.
Digitale portfolio´s Volgende. Waarom? Heb je ook niet zo vaak gehad dat een kind in de klas zoiets moois maakte dat je dacht, het is wel jammer als we.
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Ouderavond Slim Fit unit 5 t/m 8. Inhoud / programma van deze ouderavond Hoe zag onze proefweek eruit? Wat houdt Slim Fit in voor unit 5 t/m 8? Enkele.
Powerpoint presentatie.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Sociale Media als hulpmiddel voor communicatie binnen en buiten de Reuzenfederatie.
Digitale psycho-educatie autisme Presentatie Digitale PE voor volwassenen met ASS Wie zijn wij Voorstelrondje? Vragen tussendoor welkom.
Wat vinden jongeren belangrijk? Cliëntenraad GGZ Kinderen en Jeugd.
Copyright 2008 – Morningstar Systems – All rights reserved 1.
Het internet Sociale media MailBlogChattenVirussen.
Het is een noodzaak voor het bedrijfsleven om online aanwezig te zijn Maar veel kleine bedrijven zijn terughoudend om dit te doen, als gevolg van de tijd.
Welkom. Waarom ben je naar de Meervouddag gekomen? 1.Lijkt me een interessant programma 2.Het is toch verplicht? 3.Gezellig met mijn collega’s een dagje.
Het effect van de kernset op de triagist Wat te doen om de triagist verder te helpen? Hoe wordt het triagegesprek weer van de triagist? Rita Nieuwenhuis.
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Groep 3 Begrijpend luisteren Begrijpend lezen
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
deze workshop maakt gebruik van audio-instructies
Maak je website beter vindbaar!
Groepswerk Eén werk! = Eén cijfer?.
Wat is internet? Vandaag gaan we ontdekken wat internet is? Hoe vaak zijn de leerlingen online? Welk apparaat gebruiken ze? Stel ze eens wat vragen en.
Binnenkort start hier het webinar Facebook Marketing voor je groep - Deel II: ‘Je Scoutinggroep op Facebook’
Songtekst in beeld   Muziek kan dienen om een boodschap te vertellen… vaak gaat dat door middel van songteksten. Met foto’s kun je een beeldend verhaal.
Digitale zichtbaarheid dmv Chat, WhatsApp en Facebook Messenger
Lichen Planus Vereniging Nederland,
JULLIE WETEN DAT IK HET HEB, MAAR WAT IS HET?
Handleiding NODR Schade App
volgende bladzijde terug
Behandelgroep voor mensen met beginnende dementie
De praktijk: kinderen van 0 tot 4 jaar
Zoeken naar informatie op het Internet.
Transcript van de presentatie:

Onze ervaring met digitaal lotgenotencontact

Vernieuwingen BorstkankerVereniging Nederland Uitgebreide medische informatie Bibliotheek Digitaal lotgenotencontact

BorstkankerVereniging Nederland Het Forum De Chatroom De Dagboeken/lotgenotenverhalen

Het Forum BorstkankerVereniging Nederland

Vragen beantwoorden door een specialist BorstkankerVereniging Nederland Oprechte antwoorden Vlotte afhandeling van vragen Goede sfeer Tijd nemen voor ontwikkeling

BorstkankerVereniging Nederland Realiteit Meerdere reacties in één discussie Elkaar echt steunen E en ontmoetingsplaats voor lotgenoten

Quotes BorstkankerVereniging Nederland …Ik vind het fijn om mijn vraag hier neer te leggen zodat lotgenoten erop kunnen reageren. Vaak zijn het nuttige tips of adressen waar ik dan weer mee verder kan, en ikzelf probeer andere lotgenoten ook verder te helpen met mijn ervaringen en tips… Sandra

BorstkankerVereniging Nederland …In het forum kun je vragen plaatsen die te onbelangrijk zijn (of lijken) om aan de oncoloog te stellen, maar waar je wel graag antwoord op wilt … Het prettige is dat je alles kunt doen in je eigen tijd, al is het midden in de nacht, en ook precies in je eigen woorden…Grietje

BorstkankerVereniging Nederland Voor discussies en informatie vind ik het forum heel geschikt. De verdeling in specifieke onderwerpen werkt goed. Sommige discussies vind ik wel eens wat uit de hand lopen. Ineke

De Chatroom BorstkankerVereniging Nederland

Voorwaarden om te chatten Techniek Minimaal twee bezoekers Klik tussen twee bezoekers Niet meer dan 6 bezoekers Wacht op elkaars antwoord

BorstkankerVereniging Nederland Realiteit Lotgenoten lopen elkaar mis Drempelvrees MSN heeft meer functies Men komt niet alleen voor een chat naar de site

Extra bij Specialistenchat BorstkankerVereniging Nederland Beantwoorden medische vragen Datum en tijd Vertrouwen Persoonlijk advies krijgen Direct

Valkuil BorstkankerVereniging Nederland Second opinion Te druk Er komt niemand Antwoorden te moeilijk

De Dagboeken BorstkankerVereniging Nederland

Ervaringsverhalen Volgen van lotgenoten in hun verhalen Ook het gewone dagelijks leven Herkenning Éénrichtingsverkeer en daardoor “veilig”

Weblogs bij patiëntenorganisaties Verre toekomst of morgen? BorstkankerVereniging Nederland

Mogelijkheden BorstkankerVereniging Nederland Meer dan alleen tekst Plaatsen van linken Plaatsen van foto’s en of filmjes RSS feeds Interactief

Gebruik en beheer BorstkankerVereniging Nederland Kennis en mogelijkheden gebruiker Open of deels besloten Ondersteuning van gebruikers Serverruimte

Digitaal lotgenotencontact Een aanvulling op traditionele vormen van lotgenotencontact De ontwikkeling van computers en internet zal de toekomst van het digitale lotgenotencontact gaan inkleuren. Borstkanker Vereniging Nederland gaat mee in deze ontwikkeling!

Met dank aan: