Leer-en ontwikkelgroepen voor ouders. “ Ik heb meegedaan met het begeleiden van crea- activiteiten met de kleuters en heb hierdoor ontdekt dat ik eigenlijk.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
E.V.V.O. (Rustig in je eigen tempo doorklikken).
Advertisements

Aandacht voor het steunend netwerk
Eerste gebod De HEER vindt het fijn,
“In balans” met sociale netwerken
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Leerlingenenquête •91% van de uitgedeelde enquêtes zijn terug binnengekomen. •Het 1 ste leerjaar heeft niet deelgenomen aan de enquête.
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Sociaal emotionele ontwikkeling en groepsgedrag
Opvoeding.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Powerpoint gemaakt door
Dr. Albertus Risaeusschool
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
JONAS CLAERHOUT Foto niet vergeten.
ENQUETE A.E.L Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:94% (96% in 2010) Goed:94% (96% in 2010) Matig:6% ( 3% in 2010) Matig:6% ( 3% in 2010) Slecht:0%
Kinderboekenweek op de Wissel
Reflecteren.
Portfoliogesprek Dani Theuninck.
Aquarellen van Marcel REYNAERT
Zijn de geboden van God moeilijk te volbrengen
Ontwikkelingsgericht Competentie Onderzoek
Ik ben Bob..
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Door Ruben Dit ben ik Inhoud Hoofdstuk 1: groep 1 Hoofdstuk 2: groep 2 Hoofdstuk 3: groep 3 Hoofdstuk 4: groep 4 Hoofdstuk 5: groep 5 Hoofdstuk 6: groep.
Ik red mij wel … "Natuurlijk, ik heb mijn vrienden nodig. Geld is natuurlijk ook belangrijk. Een prettige plek om te wonen. En goed contact met m’n ouders.
Welkom op onze thema-avond
JUNIOR Mijn vriend.
Fc twente Inleiding Ik doe mij power point over fc twente want ik ben zelf voor fc twente en ga er vaak heen ik vind het ene mooie club en ze voetallen.
Mezelf Diny Couckuyt.
Welkom bij super ADHD-er!
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
KIJK! voor groep 1-2 Informatie voor ouders.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Voor Aranka... Van Aart.
Wat ik wil…..
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
DE KNIPOOG over.
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
Persoonlijk ontwikkeling Plan Deniz Engin
Reflecteren met leerlingen tijdens kunstzinnige en culturele activiteiten. Hoe motiveer je leerlingen om te reflecteren, zodat zij inzicht krijgen in hun.
Stel je voor, je bent weer kind…. En de wereld mag lekker helemaal om jou draaien.
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Training Basisvaardigheden voor Mentoren
Wie ben ik?.
EMEG-lijst Speel world of warcraft tot level 20 Marciano Timmermans CE2A.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
 Wie heeft er hyves?  Hoe vaak zit je er op?  Schelden op Hyves hoort er nu eenmaal bij, iedereen doet dat, ik ook.
Babbelen met ouders… maar niet zomaar!
Dienst 1e paasdag 2015 m.m.v. jongerenkoor BASS uit Winsum
Stage: Basisschool de Klingerberg
Continuïteit in het onderwijs Richard Moore. Gelukkige kinderen zijn de beste leerlingen.
‘Mixed up piles’.
Slide 3: Hoe kan ik mijn kind voorbereiden op de kleuterschool? Laat je kind een paar keer bij familie of vrienden spelen Zo went het aan spelen zonder.
Mijn liefst teddybeer dat ben jij, Jij maakt mij altijd blij.
INTERVIEW. Hallo, Ik ben juf Isabelle. Ik geef les in het 1 ste leerjaar van de Sint-Stevensschool.
Sowebatraining bovenbouw. Doel van de Sowebalessen! Het aanleren van sociaal competent gedrag en de daarbij behorende vaardigheden Het aanleren van sociale.
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Werk aan de winkel. Bankrekening openen Beste Kinder- en Jongerenrechtswinkel, Veel van mijn vrienden hebben een bankrekening. Mijn ouders vinden dat.
“ Het ontneemt je de levensvreugde, niet te kunnen leven zoals je wilt leven.”
Wat vinden jongeren belangrijk? Cliëntenraad GGZ Kinderen en Jeugd.
Welkom op onze thema-avond
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
Bevraging mediawijsheid Overzicht reacties. Lager onderwijs.
Lang leve de zelfhulpgroep!
Havo lesboek deel 1 ~ Hoofdstuk 1
Transcript van de presentatie:

Leer-en ontwikkelgroepen voor ouders

“ Ik heb meegedaan met het begeleiden van crea- activiteiten met de kleuters en heb hierdoor ontdekt dat ik eigenlijk best wel wat organisatietalent heb. Het was echt fijn om de kinderen te kunnen helpen.” Faiza, mama van Isaac

“ Bij de themagroep ‘tewerkstelling’ heb ik geleerd hoe ik mijn cv moest verbeteren. Want dat is elk jaar anders. Ik wist niet meer wat erin te zetten. Ik heb ook een beter beeld van mezelf gekregen. Dat was door middel van een spel. Dan krijg je inzicht in je goede kanten en mindere kanten. Ik heb geleerd dat ik sociaal ben en dus best een job zoek waar ik in contact kom met veel mensen, zoals een onthaalfunctie.” Samira, mama van Brahim

“De ouderwerking heeft mij ook wel positief beïnvloed. Ik heb geleerd om anders om te gaan met hen. Mijn beeld over hen is veranderd en ik heb nu meer begrip voor bepaalde persoonlijke omstandigheden. Ik zag ook de ouders evolueren: de drempel naar de school toe is lager geworden. Ze komen sneller babbelen en ze reageren meer als je meehelpende ouders zoekt voor een activiteit.” Goele I., leerkracht

Fietsherstelcursus

Samen de speelplaats aanleggen

Huiswerkbegeleiding door ouders