Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Schoonmaak Par: 5.5.3: Derving.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kassawerkzaamheden Niveau 4 Kerntaak 3 Blz. 5.
Advertisements

Derving Niveau 2 Kerntaak 3 Blz. 67.
Werkoverleg Leidinggeven Blz. 95.
Retailmanagement hoofdstuk 1, paragraaf 1
MOTIVEREN Lt. De Groeve Luk.
Opleiden van medewerkers
Gezond en veilig werken Niveau 2 Kerntaak 3 Blz. 77.
Fase 2 Tijdelijke presentatie bouwen
Fase 2 Winkel aanvullen Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Par: en
Fase 1 Ken de (detail)handel
Werken in een arbeidsorganisatie
Fase 2 Tijdelijke presentatie bouwen
Fase 1 Ken de (detail)handel
Goederenverwerking H6 Inleiding tot Derving Manager Handel.
Fase 2 Tijdelijke presentatie bouwen
Leidinggeven Logistiek supervisor
KAM H6 Derving Logistiek teamleider.
Leidinggeven H4 Motiveren Logistiek teamleider.
Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen
Fase 3 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties
Fase 3 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties
Verwerken goederenstroom 1
Goederen H5 Derving Verkoper.
Goederen H4 Derving Eerste verkoper.
Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen
Fase 3 Kassawerkzaamheden
Periode 1 Detail en marketing Kerntaak: optimaliseren verkoop en assortiment Hoofdstuk: Visual merchandising Par: 2.2 Blz. 562 t/m 567.
1. Goederenontvangst voorbereiden 2. Goederen lossen en controleren 3
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte
Goederenverwerking H23 Derving Manager Handel. 2 Goederenverwerking | Manager Handel Soorten derving.
Hoofdstuk 4 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving.
Periode 3 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Leiding en begeleiding Par: 1.2:
Periode 2 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Kerntaak: Verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties.
1. Goederenontvangst voorbereiden 2. Goederen lossen en controleren 3
Periode 3 Controleren van de voorraad en bestellen
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Schoonmaak Par: 5.5.2: Maatregelen.
Derving.
Risico Inventarisatie & Evaluatie (RIE) bij - een tussenstand - 1.
Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen
Verwerken van goederenstroom 1 Hoofdstuk 4 Schoonmaak en derving.
Periode 3 Controleren van de voorraad en bestellen Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Controleren van de voorraad en bestellen.
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Verbeteringen en personeel Par:
Goederenontvangst / verzending
Periode 1 Detail en marketing Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Par:
Periode 4 Kassawerkzaamheden Kerntaak: kassatransacties afhandelen en/of deze leiden Hoofdstuk: bedienen van het afrekensysteem Par: 3.3 Blz. 478 tm 483.
Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Controleren van de voorraad en bestellen.
Periode 4 Kassawerkzaamheden Kerntaak: kassatransacties afhandelen en/of deze leiden Hoofdstuk: Gebruiksklaarmaken van het afrekenpunt/ -systeem Par: 1.1.
Periode 4 Kassawerkzaamheden Kerntaak: kassatransacties afhandelen en/of deze leiden Hoofdstuk: Informeren over de verkoopafhandeling Par: 2.3 Blz. 456.
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Schoonmaak Par: 5.4.5: Personeeelsinstructie.
Winkelen 3.0 Hoofdstuk 5 Wat doen leidinggevenden?
Praktijk Opleiders Cursus
Goederenstroom Hoofdstuk 4 Derving.
Hoofdstuk 5 Voorraad inventariseren
Goederenstroom en voorraadbeheer
Werken in een arbeidsorganisatie
Hoofdstuk 3 De winkel verzorgen
Hoofdstuk 2 Beginnend beroepsbeoefenaren werven en selecteren
KAM – Integrale kwaliteitszorg
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
De supermarktmedewerker
Hoofdstuk 1 Taken Teamleider
Verwerken goederenstroom 1
Verwerken goederenstroom 1
Hoofdstuk 1 Goederenontvangst
Hoofdstuk 1 Jij als praktijkopleider
Leidinggeven Hoofdstuk 4 Motiveren.
Hoofdstuk 8 Online bestellingen
Leidinggeven Hoofdstuk 3 Begeleiden.
Hoofdstuk 5 Communiceren
Transcript van de presentatie:

Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Schoonmaak Par: 5.5.3: Derving en motivatie Blz. 220 t/m 221

Inleiding Any given sunsday, Al Pacino

5.5.3: Derving en motivatie Als leidinggevende moet jij er voor zorgen dat het personeel gemotiveert is om aan preventie van derving te doen. Te veel controle kan leiden tot demotivatie! Alleen door samenwerking, handhaving en preventie kunnen verliezen door niet- criminele derving worden bestreden.

Het begint bij… Werven van goed gemotiveerd personeel Goede introductie van het nieuwe personeel (procedures)

Motiveren door….. Duidelijke functieomschrijving Orde en netheid in de winkel Duidelijk huishoudelijk reglement Regelmatig werkoverleg en/of werkbespreking Voldoende aandacht aan opleiding en training van personeel Nieuwe procedures en instructies omtrend communicatie met het personeel Openheid voor op- en aanmerkingen over bedrijfsvoerign Open werkklimaat, winkelpersoneel mag meedenken over dervingbestrijding