Rusthoek Bar & Grill Ontspan. Ontmoet. Proef. En geniet. Welkom in onze wereld. De wereld van pure en eerlijke gerechten en een open en transparante keuken.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vos en Haas Op zoek naar koek.
Advertisements

I love you.
Deltion College Engels C1 Gesprekken voeren [Edu/002]/ subvaardigheid lezen thema: Order, order…. can-do : kan een bijeenkomst voorzitten © Anne Beeker.
Zuivelproducten en Eieren
reis, verblijf, taal, omgangsvormen
Dit eten is gezond. Je moet er elke dag wat van eten.
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
Cateringlijst 2013 “Ut Opsjupperke” Voor al uw feesten en partijen Wij verzorgen het feestelijk “Ut Opsjupperke” Kerkplein GH Stramproy Tel/fax.
Cateringlijst 2011 “Ut Opsjupperke”
I wanna grow old with you Music: Westlife Another day Without your smile Another day just passes by But now I know How much it means For you to stay.
Deltion College Engels A2 Lezen [Edu/002]/subvaardigheid ‘koken’….!
La Tierra Home cooking Cuppens Nicky.
S a l a d e s Rocket v 10,00 rucola, buffelmozzarella, rode ui, pijnboompitten, pesto, tomaat en balsamicodressing Chèvre 10,00 salade met warme geitenkaas,
Kruiswoordraadsels eten & drinken
Reflections on life Sound on Reflecties op het leven. Geluid aan.
Restaurant Swing Restaurant Swing biedt een uiteenlopend menu welke iedere 4 weken wisselt. U kunt een keuze maken uit losse gerechten of zelf een 3-gangen.
I made this presentation, which will not been published, for those who like soft music. Enjoy it. I maakte deze presentatie, die niet gepubliceerd wordt,
Celine Dion And so this is Xmas So this is Xmas And what have you done Another year over A new one just begun And so this is Xmas I hope you have fun.
Deltion College Engels B2 Spreken/presentaties/subvaardigheid lezen [Edu/003] thema: Holland – coffee shops and euthanasia? can-do : kan een duidelijk.
Deltion College Engels B1 Lezen [no. 001] can-do : 2 products compared.
Deltion College Engels A2 Gesprekken voeren[Edu/007] thema: Waiter…. can-do : kan in alledaagse situaties onbekenden aanspreken © Anne Beeker Alle rechten.
English Class 2G 1st of December 2010 It’s nice to be important, but it’s more important to be nice.
Wanneer een woord met een klinker (klank) begint (a,e,o,u,i) dan gebruik je ‘an’: an apple an egg an orange an umbrella an idea let op:an hour (je hoort.
Deltion College Engels B1 Gesprekken voeren [Edu/006] thema: Look, it says ‘No smoking’… can-do : kan minder routinematige zaken regelen © Anne Beeker.
Easter Music By Margriet Middel and Lina Valentinčič.
Deltion College Engels B1 En Spreken/Presentaties [Edu/006] Thema: “The radio station“ can-do : kan een publiek toespreken, kan verzonnen gebeurtenissen.
Deltion College Engels C1 Schrijven [Edu/006] thema: Dear editor,
Nothing Is As It Seems Lesson 7 What’s the Story?.
Deltion College Engels B2 Lezen [Edu/003] thema: Topical News Lessons: The Onestop Magazine can-do: kan artikelen en rapporten begrijpen die gaan over.
Deltion College Engels B2 Spreken [Edu/001] thema: What’s in the news? can-do : kan verslag doen van een gebeurtenis en daarbij meningen met argumenten.
2G 16 November Today’s lesson  Last class  Mull  Puffins  Check homework (ex )  Thursday 9 December: TEST UNIT 2.
Deltion College Engels B1 Spreken [Edu/001] thema: song texts can-do : kan een onderwerp dat mij interesseert op een redelijk vlotte manier beschrijven.
Deltion College Engels B2 Gesprekken voeren [Edu/009] thema: ‘We’d better go to…’ can-do : kan in vertrouwde situaties actief meedoen aan discussies over.
Deltion College Engels B2 Schrijven [Edu/005] thema: Writing a hand-out can-do: kan een begrijpelijke samenvatting schrijven © Anne Beeker Alle rechten.
Nothing Is As It Seems Lesson 5 What’s Cooking?. What are we going to do? -Jullie gaan samenwerken om een recept te ontcijferen. -Je gaat werken met ‘n.
Deltion College Engels B2 Gesprekken voeren [Edu/007] thema: ‘With this mobile you can…’ can-do : kan op betrouwbare wijze gedetailleerde informatie doorgeven.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Rain Music 1/4 I WILL WORSHIP YOU LORD (Nick Coetzee) I will worship You Lord and lift.
Deltion College Engels B2 (telefoon)gesprekken voeren[Edu/002] /subvaardigheid lezen/schrijven thema: I am so sorry for you… can-do : kan medeleven betuigen.
Hoofdstuk 3 Systematisch tellen
Kruiswoordraadsels eten & drinken. 1. Dunne pannenkoeken zijn xxx.
Kom, ga met ons mee Come, go with us. ‘Wij vertrekken nu naar het land dat de Heer ons beloofd heeft. Ga met ons mee! Je zult het goed hebben bij ons.
Spelen Instructions: 1) Verdeel klas in teams. 2) Stel een vraag aan een team. 3) Bij een goed antwoord mag er aan het rad gedraaid worden. 4) Typ het.
A. Bianco “Mondo dei Sapori” -Italia in Olanda- HJ van Dasselaar adviseur.
Nieuwjaarssonnet 2011 Geven en Nemen New year‘s sonnet 2011 Give and Take © paul verstraete 2011.
Keuzevrijheid: lust of last?
Smaak.
Maandag 18 januari 2016 Bourgondisch buffet Franse uiensoep met een kaas-twist en Molenbrood Gebakken beenham met honing-mosterdsaus Boeuff Bourguignon.
Het eten Elise Langlois. De glas (glazen) Het plat bord (de platte borden)
Allesvoorengels.nl. 1. Wat betekenen de werkwoorden (to) be en can? 2. Hoe maak je korte antwoorden met (to) be en can? 3. Oefeningen allesvoorengels.nl.
Salt & Light Zout & Licht
Voeding alimentación Door Geerte Plas.
Reducing antibiotics on farmlevel
Afscherming cauliflower lettuce komkommer cucumber.
Simple en continuous tenses
De taaltaak
Muziek - Ricky King - Medley
VIP CATERING INFORMATIE
Familiedag 24 juni 2018 De familiedag zal plaatsvinden in de zaal van Zonnig leven in de vorm van een buffet.
Crohn’s Disease and medicinal cannabis oil A WORKING PROTOCOL
Maandag 18 januari 2016 Bourgondisch buffet
Unit 2: LESSON 2 practicing the grammar: betrekkelijke voornaamwoorden
English 23 April 2018.
Vreugde Joy.
Banquetingmap 2019.
Het eten.
Brasserie De Stoof bestaat nu iets meer dan een jaar… en het was een jaar met heel wat uitdagingen. Wat velen misschien niet beseffen is dat een zaak openen.
Living in the Promised Land Leven in het Beloofde Land
Leerlingen zeiden: “Je MOET hem loslaten
College Park Primary Menu April – October 2018
Transcript van de presentatie:

Rusthoek Bar & Grill Ontspan. Ontmoet. Proef. En geniet. Welkom in onze wereld. De wereld van pure en eerlijke gerechten en een open en transparante keuken. Wij zijn een restaurant, een grill en een bar/ café. Wij houden van een persoonlijke aanpak. Onze menukaart is opgebouwd uit kleinere gerechten: small dinners noemen wij dat. Zo kunt u meerdere gerechten bestellen, proeven en delen. Wij houden van eerlijke en smakelijke gerechten. Puur, natuurlijk en daar waar nodig biologisch. Het liefst werken we met streekproducten, zodra die van goede kwaliteit zijn, om de ‘footprint’ op het milieu zo beperkt mogelijk te houden. Vandaar dat wij onze appel- en perensap, jam en honing betrekken van de Olmenhorst, onze vlees en zuivel van De Vrije Koe en onze olijfolie rechtstreeks van de coöperatieve boeren uit Tarragona. De producten die u niet in de winkel kunt krijgen, kunt u bij ons kopen. Voor De Vrije Koe verwijzen wij u trots naar hun website : Landgoed De Olmenhorst is centraal gelegen in het hart van de randstad tussen Bloemendaal, Amsterdam en Leiden. Vanaf 2005 is de productie op dit landgoed geheel biologisch en onder het EKO-keurmerk. Dankzij de mineralen in de rijke kleigrond zijn de vruchten bovendien extra vol van smaak! peren- en appelsap natuurtroebel, zonder enige toevoeging 3.50 jams appeltaart jam, aardbeien jam, rode & zwarte bessen jam 3.50 boomgaardhoning 4.50 stroop 3 Mestral aceite de oliva virgen extra Authentieke pure olie van 100% Arbequina olijven, karakteristieke smaak dankzij de zee en de bergen. In 2013 en 2014 bij diverse proeverijen de gouden medaille gewonnen! Een frisse groene en grassige zachte olijfolie met een licht pepertje. Heerlijk! 500 ml 8.75, 750 ml 11.95, 5000 ml 44 Voor wie ons nog niet kende: na een alles verwoestende brand zijn wij sinds 21 maart 2014 gelukkig weer open. Inmiddels hebben wij een nieuw en uniek concept neergezet, dat wij presenteren met een gedreven team dat net zo trots is op de Rusthoek als wij. Onze koks stellen graag een mooie proeverij voor u samen. Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij kunnen overal rekening mee houden. Bij ons is (bijna) alles mogelijk. Genieten maar! TEAM RUSTHOEK & HOTEL BLOEMENDAAL Rusthoek Bar & Grill Ontspan. Ontmoet. Proef. En geniet. Nieuws: Rusthoek Bar & Grill betrekt haar vlees, boter en kaas van De Vrije Koe! Culinair genieten van eerlijk en smakelijk Hollands rundvlees. Van koeien die -net zoals vroeger- in de vrije natuur leven. Hoera, het kan hier! Oersappig vlees en authentiek van smaak Gerijpt & ambachtelijk klaargemaakt Vrij uit de wei en gras gevoerd Vrij van schadelijke e-nummers Vrij van gluten Vrij van groeiversnellers en medicatie Rijk aan vitamine B12 Bijdrage aan biodiversiteit Voor echte liefhebbers. Geniet! De oer-Hollandse 'dubbeldoel' koeien (zoals Blaarkoppen & Brandrood) van De Vrije Koe grazen zo’n tien maanden per jaar in Nederlandse natuurgebieden – zoals onze Kennemerduinen - vol geurige bloemen en kruiden. Ze worden nauwelijks bijgevoerd en mogen in alle rust opgroeien. Ze krijgen geen preventieve behandeling met antibiotica of andere middelen. Na drie jaar vrij en gezond leven worden ze geslacht en verkocht De verwilderde natuurgebieden in Nederland die de overheid steeds meer wil ‘vernatten’ zijn ideaal voor weidevogels en inheemse plantensoorten, en ook voor de Blaarkop en De Brandrood gedijen uitstekend in zo’n Oud-Hollands landschap, in tegenstelling tot de gemiddelde koe. Ze zijn ook nog eens minder belastend voor het milieu omdat ze bijna geen krachtvoer nodig hebben. Heerlijk & Eerlijk; een Vrije Koe mag genieten van het leven en dat proef je! Onze keuken is open van 7.00 tot Ontbijt van 7.00 tot uur. Lunch van tot uur. Diner tot 22.00

proeverij kies, deel en proef Laat u verrassen door onze koks! U wordt verwend met een hoofdgerecht 19.50, voor- & hoofdgerecht of voor-, hoofd- en nagerecht 37.50, te bestellen vanaf 2 personen. *wilt u specifieke gerechten er heel graag bij hebben? soms is het nodig hier een meerprijs voor te rekenen. bites ambachtelijk zuurdesem met peppadew pesto, aioli en gezouten boter of Mestral olijfolie en zeezout 5.50 (v) visplateau met zalm, tonijn en kreeftenbitterbal charcuterie van Olijcke worst, van het Beemsterlant’s varken half 7.50 heel 15 keuze uit: o Olijcke Joop met Jopen bier Mooie Nel IPA, door de zware hop wat zoetig o Olijcke Italiaan met Italiaanse rode wijn uit Piemonte, zacht en pittig met kruidnagel o Olijcke Andreas met Nederlandse V2C gin tonic, jeneverbes en laurier o Olijcke Marlies de whiskeyworst, zacht met gras, noten en gebrande suiker voorgerechten zalm gepekeld in biet, quinoa salade en salsa verde tonijn ikan pepesan met zoetzure komkommer & Asian dip soep romig van verse knoflook met geitenkaas, zonder te stinken! 5.50 soep van de dag, kijk op de borden buffelmozzarella & balsamico tomaat salade met citroen basilicum- dressing krokante kip met frisse venkelsalade, barbecuedressing en mangochutney classic caesar salad met gegrilde kip en gemarineerde ansjovis zonder kip thaise kip salade paksoi, taugé en cashew noten carpaccio natuurlijk van De Vrije Koe, met truffelmayo 9.50 hoofdgerechten spare ribs onze classic! saté van kippendij 2 st met pindasaus saté van de haas op Zuid-Amerikaanse wijze (rodizio), pindasaus beefburger 200, gram natuurlijk van De Vrije Koe, met cheddar, bacon, gekaramelliseerde ui en baba ganouche tournedos natuurlijk van De Vrije Koe, met truffeljus of sjalottenjus tante door kip gepekeld en gekonfijt van de big green egg ½ heel zeetong rond 500 gram gebakken in de roomboter kabeljauw met salsa van pure en rauwe groenten (salsa cruda) ravioli gevuld met ricotta met romige saus, rucola en zongedroogde tomaat sides bio frites met mayo 3.50 dag groenten 4 patatas bravas met pikante aioli 4.50 ceasar side salad vega 3.50 nagerechten brownie witte chocolade cremeaux en frambozen 8.50 crème brulee van espresso 8.50 bbq ananas karamel, ijs van toffee 7.50 yoghurt citroenpanacotta met mangochutney en ijs 7.50 appeltaart met slagroom 4.50 slagroom en ijs 5.50 cheese cake 4.50 met sorbet 5.50 hollands kaasplankje met kletsenbrood, appel-vijgenchutney scroppino drank van sorbet citroenijs met vokda 5.50 Heeft u last van een allergie? Meld het ons!

ontbijt smart biologische yoghurt met vers fruit van het seizoen en huisgemaakte granola 6.75 snel croissant met Olmenhorst bio jam en plakje kaas 4.75 super de luxe uitgebreid vers ontbijt met bio eieren naar keuze, bio yoghurt, vers fruit, huisgemaakte granola, croissantje, div. broodjes, boerenham, graskaas, Olmenhorst bio jam, pindakaas, hagelslag, een glas verse jus d’orange, een kop thee of koffie naar keuze eieren roerei met balsamico tomaat, rucola en kaas 7.50 omelet met ham, kaas of tomaat naar keuze va 6.50 lunch biologische yoghurt met seizoensfruit en huisgemaakte granola 6.75 tosti 3 cheeses mozzarella, cheddar en jonge kaas 6.50 tosti boeren beenham en jonge kaas 5.50 kip cheddar quesadilla gegrild met citroen-yoghurtdip & koriander 7.50 buffelmozzarella & balsamico tomaat salade met citroen basilicumdressing krokante kip met frisse venkelsalade, barbecuedressing en mangochutney salade feta met zongedroogde tomaat en guacamole classic caesar salad met gegrilde kip en gemarineerde ansjovis zonder kip thaise kip salade paksoi, taugé en cashew noten nog meer lunch keuze uit spelt (+0.50), zuurdesem wit of meergranen carpaccio op brood natuurlijk van De Vrije Koe met truffel- mayo en Parmezaanse kaas 9.50 zalm op brood gepekeld in biet, cream cheese, zongedroogde tomaat en salsa verde ossenworst op brood, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas 9.50 feta op brood met salsa, zongedroogde tomaat en guacamole 7.50 biefstuk op brood, normaal of pittig pulled pork op brood met pittige crème fraiche, little gem en guacamole % rundvlees kroketten (2) op brood met mosterd-mayonaise 7.50 soep romig van verse knoflook met geitenkaas, zonder te stinken! 5.50 soep van de dag (kijk op de borden) tournedos natuurlijk van De Vrije Koe met truffeljus of sjalottenjus saté van kippendij 2 st met pindasaus saté van de haas op Zuid-Amerikaanse wijze (rodizio), pindasaus beefburger 200 gram, natuurlijk van De Vrije Koe, met cheddar, bacon, gekaramelliseerde ui en baba ganouche taart appeltaart met slagroom 4.50/slagroom & ijs 5.50 cheese cake 4.50/sorbetijs 5.50 Heeft u last van een allergie? Meld het ons!

Rusthoek Bar & Grill Relax. Meet. Taste. And Enjoy. New: Rusthoek Bar & Grill is now serving meat, butter and cheese from De Vrije Koe – the free cow Enjoying culinary, honest and tasty Dutch beef. From cows -like in the old days- which live the wild life. Yes, you can, here! Juicy meat and authentic taste Matured & authentically prepared Fed from the meadow and grass Free of harmful e-numbers Free of gluten Free of growth accelerators and medication Rich in vitamin B12 Contribution to biodiversity For true enthusiasts. Enjoy! The traditional Dutch 'dual purpose' cows (as Blaarkoppen & Brandrood) from De Vrije Koe graze ten months a year in Dutch nature - as our Kennemerduinen - full of fragrant flowers and herbs. They are barely fed any extra’s and are allowed to grow up in peace. They receive no preventive treatment with antibiotics or other drugs. After three years of free and healthy life, they are slaughtered and sold. The wild nature in the Netherlands, that the government increasingly wants 'waterlogged' are ideal for birds and native species, as for the Blaarkop and Brandrood cow, They thrive in such Old Dutch landscape, as opposed to the average cow. They are also less damaging to the environment because they require almost no concentrates. Fair & Lovely; A Vrije Koe - A Free Cow - may enjoy life and taste it! Our kitchen is open from 7.00 tot Breakfast from 7.00 till hour. Lunch from till hour. Dinner till Rusthoek Bar & Grill Relax. Meet. Taste. And Enjoy. We love honest and tasty food, pure, natural and when needed organic. That is why we have our apple and pear juice, marmalade and honey form the Olmenhorst,our meat from De Vrije Koe – The Fee Cow- and our olive oil directly from the farmers cooperation in Tarragona. The products that you cannot buy in store, you can buy here. For De Vrije Koe we redirect you proudly to their website Marmelade, juice, honey & applesauce olmenhorst estate purely biological and under the ECO-peer and apple juice 3.50 naturally cloudy, without any additions or preservatives. great flavour. this authentic apple and peer juice is a huge success. marmalades 3.50 apple pie, strawberry, red & black berries orchard honey 4.50 syrup 3 applesauce 3 Mestral aceite de oliva virgen extra Authentic olive oil from 100% Arbequina olives, characteristic flavour from the mountains and the sea. Gold medals at several tastings in 2013 and A fresh grassy soft oil with a light pepper. Delicious! 500 ml 8.75, 750 ml 11.95, 5000 ml For those who do not know us yet: after a devastating fire we fortunately reopened again since March 21, We have put down a new and unique concept, which we present with a passionate team that is just as proud of the new Rusthoek as we are. Our chefs love to prepare a tasting for you! Do you suffer any allergies? Please inform us! We love to serve to you. With us (almost) everything is possible. Enjoy! TEAM RUSTHOEK & HOTEL BLOEMENDAAL

tasting from the chef Choose, share & taste. Let our chefs surprise you. Choose for either a main course 19.50, starter and main course or a 3 course dinner including dessert 37.50, to order from minimum 2 persons *do you want a specific dish as part of the tasting? sometimes it is necessary to surcharge bites sourdough bread with peppadew pesto, aioli and salted butter or Mestral olive oil & sea salt 5.50 (v) fish plateau tuna, salmon and lobster bitter ball Charcuterie Olijcke sausage, from the Beemsterlant’s pig half 7.50 full15 choice of: o Olijcke Joop with Haarlem’s Jopen beer Mooie Nel IPA, because of heavy hop a bit sweet o Olijcke Italiaan with Italian red wine from Piemonte, soft and spicy with cloves o Olijcke Andreas with Dutch V2C gin tonic, juniper and bay leafs o Olijcke Marlies the whiskey sausage, soft with grass, nuts and burned sugar starters salmon pickled in beetroot, quinoa salad and salsa verde tuna ikan pepesan with pickled cucumber & Asian dip soup creamy soup of fresh garlic with goat cheese, without smelly breath! 5.50 soup of the day, look at the signs buffalo mozzarella & balsamic tomato salad with lemon basil dressing crispy chicken with fresh fennel salad, barbecue dressing and mangochutney classic caesar salad with grilled chicken and marinated anchovies without chicken thai chicken salad paksoi, bean sprouts and cashew nuts carpaccio naturally from De Vrije Koe with truffle mayo 9.50 main spare ribs our classic! satay chicken thigh with peanut sauce 2 sts satay South American style (rodizio), peanut sauce beef burger 200 grams naturally from De Vrije Koe, with cheddar, bacon, caramelized onion and baba ganouche tournedos naturally from De Vrije Koe, with truffle or shallot gravy auntie door chicken in brine and preserved on the big green egg ½ full sole around 500 grams fried in butter cod with salsa of pure raw vegetables (salsa cruda) ravioli stuffed with ricotta cheese, with creamy sauce, arugula and sun dried tomato sides organic fries with mayo 3.50 vegetables of today 4 patatas bravas with spicy aioli 4.50 caesar side salad vega 3.50 desserts brownie white chocolate cremeaux and raspberry 8.50 creme brulee espresso 8.50 bbq pineapple caramel, toffee ice cream 7.50 yogurt lemon panacotta with mangochutney and ice cream 7.50 apple pie with whipped cream 4.50 with whipped cream and ice cream 5.50 cheesecake 4.50 with sorbet 5.50 cheese board naturally of De Vrije Koe with apple-fig chutney scroppino lemon sorbet drink with vokda 5.50 Do you suffer from allergies? Please notify us!

breakfast smart organic yogurt with fresh seasonal fruit and homemade granola 6.75 swift croissant, Olmenhorst organic jams and cheese slice 4.75 super de luxe extensive breakfast with fresh organic eggs by choice, organic yogurt, fresh fruit, homemade granola, croissant, bread, ham, cheese grass, Olmenhorst organic jams, peanut butter, chocolate sprinkles, a glass of fresh orange juice, a cup of tea or coffee of your choice eggs scrambled eggs balsamic tomatoes, lettuce and cheese 7.50 omelet with ham, cheese or tomato choice, from 6.50 lunch organic yogurt seasonal fruit and homemade granola 6.75 toast 3 cheeses mozzarella, cheddar and grass cheese 6.50 toast ham and grass cheese 5.50 chicken cheddar quesadilla grilled with lemon-yogurt dip and coriander 7.50 buffallo mozzarella & balsamic tomato salad with lemon basil dressing crispy chicken with fresh fennel salad, barbecue dressing and mango chutney feta salad with sundried tomatoes and guacamole classic caesar salad with grilled chicken and marinated anchovies without chicken thai chicken salad paksoi, bean sprouts, cashew nuts more lunch choice of spelt bread (+0.50), sourdough white or multigrain carpaccio on bread naturally from De Vrije Koe, with truffle mayo and Parmesan 9.50 salmon on bread pickled in beetroot, cream cheese, sundried tomatoes and salsa verde raw beef sausage on bread with truffle mayonnaise and Parmesan 9.50 feta cheese on bread with salsa, sundried tomato & guacamole 7.50 steak on bread, normal or spicy pulled pork on bread with spicy sour cream, little gem & guacamole % beef croquettes (2) on bread with mustard-mayonnaise 7.50 creamy fresh garlic soup with goat cheese, without smelly breath! 5.50 soup of the day, look at our boards tournedos naturally from De Vrije Koe with truffle or shallot gravy satay chicken thigh with peanut sauce 2 pc satay South American style (rodizio), peanut sauce beef burger 200 grams, naturally from De Vrije Koe, cheddar, bacon, caramelized onion and baba ganouche pie apple pie with whipped cream 4.50 with whipped cream & ice cream 5.50 cheesecake 4.50 with sorbet 5.50