Het verschil tussen Magento en WooCommerce.  De vraag naar hulpmiddelen voor het bouwen van een online winkel neemt onzettend hard toe.  De e-commerce.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
HET DIGITALE ARBEIDSPLEIN Het Digitale Arbeidsplein is een website ontwikkeld in het kader van het project “Zelfmanagement van de eigen loopbaan” van MeijerConsult.
Advertisements

RECLAME OP INTERNET ASCC Clubmiddag 15 april 2014.
GAMES in het onderwijs.
Leads voor boekhouders, administratiekantoren en accountants
Use Case Modelling.
DÉ PORTAL VOOR ISOLEREND NEDERLAND
Web 3.0: van omgevallen boekenplank tot georganiseerde kennisbank Frank van Harmelen Vrije Universiteit Amsterdam Creative Commons License: allowed to.
Woensdag, 27 juni 2007 Presentatie Snakeware New Media / MerkMakers Nieuwe Media.
Over consumenten, gedrag en marketing
Aan de slag met WordPress
Welkom bij de Drupal demo Youri Tack
E-commerce juridisch Domeinnamen Consumentenbescherming/ verkoop op afstand Contracten Elektronische handtekening BTW Auteursrechten Privacy.
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
Titelblad E-commerce E-Commerce
F&J webcreation even voorstellen… we willen graag met u in gesprek, dus…
KOBO CONFIDENTIAL PAGE 1 KOBO – een introductie. HET VERHAAL VAN KOBO Kobo is een van de snelst groeiende bedrijven op het gebied van eReading wereldwijd.
Motivatie om te leren bij blended learning
16-bit besturingssystemen enkel een grafische gebruikersinterface bovenop MS-DOS MS-DOS levert essentiële diensten zoals toegang tot de harde schijf.
PRISM FY11 Hans van der Meer Microsoft Nederland
Dementie bij mensen met een verstandelijke handicap
6.4 Wat voor werkloosheid? Hoe ontstaat werkloosheid?
WordPress les 3.
Albert de Boer IJsselgroep
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
Hans-Peter Hioolen.
Bloggen in Leiden Patrick Klaassen LEU
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Systeemherstel Presentatie bij de HCC op dinsdagmiddag 27 oktober 2009 door Kick de Wolff.
Turnaround (bij Multifunctionele Accomodaties)
Social Media ‘Talk of the town’. De bekendste: Twitter, Youtube, Flicker, Facebook, Linkedin en Hyves.
Lagoonia.
Technische Architectuur
Toerisme in Zuidoost Azië
DepanneBlogt 29/06/06 Informatievergadering 1 Huidige situatie.
TilburgUtube Video- en audio dienstverlening TiU
Een overzicht van de hedendaagse mogelijkheden voor het bouwen van websites.
English and IPC How to teach content through English.
S P Y W A R E Heidi Vanderstraeten : 3 BO Informatica.
Kennismanagement & Sociale media
Emilie Wyckmans Sanne Dockx Wim Gabriels. Ontstaan Oorspronkelijk: universitair bedrijfsproject Lancering: 2005 Idee: eender waar, makkelijke toegang.
Behind Interactive Media. Agenda 1.Intro Content Mangement Systemen 2.Open Source 3.CMS vergelijking 4.Wordpress installeren 5.Huiswerk.
HALTER LoadAssistant® Zo werkt het. 3aE&feature=player_embedded.
OPDRACHT B. ING BANKIEREN APP Omschrijving: Altijd en overal uw particuliere en uw zakelijke bankzaken regelen via uw mobiel of tablet. Download deze.
Iedereen gebruikt social media.
Over Raspberry PI Wat is een Raspberry Wat kun je er mee
Premium Cloud Backup Makkelijk.Veilig.Betrouwbaar.
Door Arian den Hollander IT15AMO1B
Apps Homcom ledenvergadering Wikipedia Een mobiele applicatie of kortweg app (uitspraak: [ɛp]) is een software-applicatie die ontworpen is.
marketing Projectgroep 7. Eén van de meest gebruikte Gratis tot s en mail adressen Maken van templates Resultaten meten Mails.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
©2016 Avanade Inc. All Rights Reserved. RAI Community Technische Implementatie Rob Bakkers
Zaken die ervoor zorgen dat je kosten maakt tijdens ontwikkeling van mobiele apps.
wordPress  Het meest flexibele CMS CMS= Content Management System.
Voorkom deze bedreigingen voor jouw website. Je hebt de kenmerken kunnen zien. Ze zijn niet erg duidelijk, maar toch zijn ze duidelijk genoeg voor jouw.
Scriptie workshop GW Renske de Kleijn Centrum voor Onderwijs en Leren (COLUU) Onderwijsadvies en Training 17 maart 2014.
New Commerce Innovatie thema februari 2008 N°2 1. Korte omschrijving van het thema. · Wat is de gedachte achter dit thema? Wat willen we onder.
Op een virtuele marktplaats verkoop je je auto sneller Auto marktplaats ikwilvanmijnautoaf.nl.
Winkelen 3.0 Hoofdstuk 7 Vandaag begint de toekomst.
De familie Atlassen 21 juni 2016 Channah Betgen (contentbeheer)
Hoofdstuk 9 M&O + in groepjes Havo3 iPad.
Content Marketing Wat is het? Voorbeelden Hoe pak je het aan?
Kluwer The end of Publishing
True & Dell: Landscaping a smarter digital world.
Werkomstanidgheden wereld
Unit 2: LESSON 2 practicing the grammar: betrekkelijke voornaamwoorden
Economische kringloop
TU/e SkillsLab Introductie SkillsLab & competentieontwikkeling
We starten om uur, tot zo, Hugo
Meaning maning by public leaders in times of crisis
Help, ik ben een influencer!
Transcript van de presentatie:

Het verschil tussen Magento en WooCommerce

 De vraag naar hulpmiddelen voor het bouwen van een online winkel neemt onzettend hard toe.  De e-commerce is een booming gebied.  De bedrijven met een virtuele dan wel een fysieke entiteit gaan in een rap tempo allemaal online.  Bij het lanceren van een self-hosted e-commerce winkel zijn er twee hoofd hulpmiddelen die je in je achterhoofd moet houden.  Dit zijn WooCommerce en Magento.  Dit zijn de meest bekende en populaire hulpmiddelen bij het bouwen van een online shop.

Laten we kijken naar de verchillen:

Een platform versus een plugin:  Het grootste verschil tussen deze twee is dat de eerste een compleet platform is met gevanceerde structurele en functionele kaders die speciaal ontworpen zijn voor e-commerce websites.  Waarbij een simpele plugin moet worden opgenomen in een content management system om zo te kunnen functioneren.

Professionele eisen:  Om Magento te kunnen gebruiken heb je professionele vaardigheden en kennis nodig om in staat te zijn e-commerce websites te maken.  Aan de andere kant is WooCommerce zeer eenvoudig te gebruiken wat zelfs door beginners gebruikt kan worden voor het bouwen van een e-commerce waarbij vakkennis niet verreist is.

Premium versus gratis:  WordPress, wat de basis vormt voor WooCommerce is gratis te downloaden en te gebruiken.  Het was van origine bedoeld voor bloggen, maar omdat het ontzettend flexibel is wordt het nu gebruikt bij het creeren van sites.  In het geval van Magento komen er gratis community versies uit, maar voor de premium versie moet je een bepaalde fee betalen.  Waardoor WooCommerce Magento verslaat op economisch gebied.

Beperkingen versus grenzeloosheid van de functionaliteit:  Het nut van Magento is alleen rijkend tot e-commerce sites. De functionaliteit van het online kopen en verkopen kan alleen gebracht worden met een verkoop platform.  Limited vs. Limitless functionality:  The utility of Magento is only limited to ecommerce sites. Its functionality of online buying and selling can only provided on no other but just the shopping platform. Woocommerce, though exclusively devoted to shopping functionality also provides limitless web solutions with its parent framework – Wordpress.

Belangrijkste feiten: Magento is vooral gericht op materiele goedren, tewijl WooCommerce winkels zich vooral focussen op immateriele goederen. Magento is volledig bedoeld voor e-commerce, dit in tegenstelling tot WooCommerce Japan en China zijn de landen met de meeste platformen naast Magento en WooCommerce Financien, verzekeringen, reizen en muziek zijn populaire categorieen bij WooCommerce deze categorieen zijn niet zo populair bij Magento

Bovengenoemde verschillen zijn de belangrijkste verschillen tussen Magento en WooCommerce. Oorspronkelijk Gepost op :

Wilt u meer weten? Magento Certified Solution Specialist Freelance WooCommerce Magento Ontwikkeling Specialisten