De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mark Manders. Oriënteren & Categoriseren Consensus Verdelen begrippen Werkgroepen maken Uitleg opdracht Vandaag.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mark Manders. Oriënteren & Categoriseren Consensus Verdelen begrippen Werkgroepen maken Uitleg opdracht Vandaag."— Transcript van de presentatie:

1 Mark Manders

2 Oriënteren & Categoriseren Consensus Verdelen begrippen Werkgroepen maken Uitleg opdracht Vandaag

3 Verklarend (en visueel) vakwoordenboek Nieuwe woorden/begrippen over beeldende kunst, kennis van kunst en cultuur Er moeten minimaal 5 categoriën in het woordenboek. Elke werkgroep krijgt een categorie en kiest hieruit de woorden die het belangrijkst zijn. Die worden uitgewerkt. Het boek moet op professionele wijze worden vormgegeven (voorkant, indeling, etc.)

4 Uitwerken begrippen

5

6

7

8

9

10 Wat moet je hiervan leren...? Begrippen: Je kent de betekenis van begrippen en hun relatie tot beeldend werk Je kunt op verschillende manieren de betekenis van begrippen in een context plaatsen Je kunt de betekenissen van de begrippen op een visueel heldere manier verwerken Je kunt de begrippen mondeling op een pakkende wijze uitleggen aan anderen Werken in een groep: Je kunt een positieve bijdrage leveren aan het werken in een groep Je bent in staat individuele verantwoordelijkheid te nemen ten behoeve van de groep en de uit te voeren taken Je kunt rekening houden met de mensen met wie je in de groep zit en op een duidelijke manier met hen communiceren Je kunt op een positieve manier feedback geven


Download ppt "Mark Manders. Oriënteren & Categoriseren Consensus Verdelen begrippen Werkgroepen maken Uitleg opdracht Vandaag."

Verwante presentaties


Ads door Google