De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in deze kerkdienst op eerste lijdenszondag.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in deze kerkdienst op eerste lijdenszondag."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in deze kerkdienst op eerste lijdenszondag

2 Lam Gods, dat zo onschuldig, zo moedig en geduldig, aan 't schand'lijk kruishout lijdt, verdienen niet mijn zonden die striemen en die wonden? Ja 'k weet, dat Gij onschuldig zijt!

3 Gun, dat 'k U dankbaar nader, o Midd'laar bij de Vader. Wat is uw liefde groot! Gij wildet mij hergeven het eeuwig, hemels leven, en stierf daartoe die wrede dood.

4 O Godslam, nooit volprezen, leer mij de zonde vrezen, waarvoor Gij stierft aan 't kruis! Deel mij uw zaal'ge vrede, ja, deel m' uw hemel mede en leid mij eens in 't Vaderhuis.

5 Zo maar te gaan met een stok in je hand; zonder te weten wat je zult eten. Zo maar te gaan met een stok in je hand; eindeloos ver is 't beloofde land.

6 Zo maar te gaan, Met Gods tent die ons leidt God wil ons tonen, “‘K wil bij je wonen” Zo maar te gaan, Met Gods tent die ons leidt Hij nodigt ons in Zijn heiligheid.

7 Zo maar te gaan, met Zijn woord als bewijs, altijd maar lopen, altijd maar hopen. Zo maar te gaan met Zijn woord als bewijs; straks wonen wij in een paradijs.

8

9 Ik zie een poort wijd open staan, waardoor het licht komt stromen van 't kruis, waar 'k vrijlijk heen mag gaan om vrede te bekomen.

10 Genade Gods, zo rijk en vrij! Die poort staat open ook voor mij! Voor mij! Staat open, ook voor mij.

11 Die open poort laat d' ingang vrij, aan wie komt binnen vlieden; aan rijk en arm, aan u en mij komt Jezus vrede bieden.

12 Genade Gods, zo rijk en vrij! Die poort staat open ook voor mij! Voor mij! Staat open, ook voor mij.

13 Die open poort leidt tot Gods troon: gaat door, laat niets u hind'ren; neemt op uw kruis, aanvaardt de kroon, die God biedt aan Zijn kind'ren

14 Genade Gods, zo rijk en vrij! Die poort staat open ook voor mij! Voor mij! Staat open, ook voor mij.

15 In 't hemelrijk, voor Jezus' troon daar leidt het kruis tot zegen; daar dragen wij voor kruis een kroon door Jezus' bloed verkregen.

16 Genade Gods, zo rijk en vrij! Die poort staat open ook voor mij! Voor mij! Staat open, ook voor mij.


Download ppt "Welkom in deze kerkdienst op eerste lijdenszondag."

Verwante presentaties


Ads door Google