De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het leerpad van de vruchtbaarheid van de mens. Een HEMPELSE paradox? Als er elke maand kinderen geboren zijn (en worden) bij vrouwen, mag je dan stellen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het leerpad van de vruchtbaarheid van de mens. Een HEMPELSE paradox? Als er elke maand kinderen geboren zijn (en worden) bij vrouwen, mag je dan stellen."— Transcript van de presentatie:

1 Het leerpad van de vruchtbaarheid van de mens

2

3 Een HEMPELSE paradox? Als er elke maand kinderen geboren zijn (en worden) bij vrouwen, mag je dan stellen dat alle vrouwen, in de vruchtbare leeftijd, elke maand zwanger kunnen zijn?

4 .

5 Voortplanting van de mens

6 Bewustzijnsgroei (root) Familiaire factoren (sexual) Lichamelijke factoren (solar) Lifestyle factoren (heart) Juiste partner (throat) Spreken / Uitspreken (third eye) Visualisatie /NLP / mindful (crown) Kosmisch / stand planeten

7 Wie kent niet het gevoel Je doet 5 inseminatiecycli bij een echtpaar 4x is ze niet zwanger de 5de keer wel dat je je dan afvraagt: wat deden we deze keer anders gedaan? wat maakt dat ze deze keer wel zwanger is?

8 Groei van bewustzijn onderweg van de zwangerschapsschijf naar een vruchtbaarheidsschijf?

9 Na alle eerdere, u bekende, factoren voegen we nu de kosmische factor de positie van de planeten (= astrologie) toe Een voorbeeld: Een vrouw geboren 22-01-1955 en een man geboren 19-11-1952 hebben een dochter, geboren op 7-10-1986, maar uitgerekend 10 dagen eerder en een zoon geboren op 16-03-1988. De hypothese van vruchtbaarheidswindows

10

11 volgens de hypothese van vruchtbaarheidswindows zou dit echtpaar dus 4 vruchtbaarheidswindows hebben gehad, namelijk in januari (geboortedatum vrouw), in november (geboortedatum man) en in december en in juni, met dus geboortemogelijkheden van hun eventuele kinderen in oktober, augustus, september en maart Volgens deze hypothese zullen er dus (echt) paren zijn met 2 vruchtbaarheidswindows per jaar, als ze geboren zijn in dezelfde maand,met drie, wanneer in opvolgende maanden geboren en met 4 windows, wanneer geboren in maanden met ruimte ertussen, zoals bij bovenstaand echtpaar

12

13 Consequenties voor de (echt)paren en de klinieken


Download ppt "Het leerpad van de vruchtbaarheid van de mens. Een HEMPELSE paradox? Als er elke maand kinderen geboren zijn (en worden) bij vrouwen, mag je dan stellen."

Verwante presentaties


Ads door Google