De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Drie echtparen willen toetreden tot een kerk. Drie echtparen, een bejaard, Drie echtparen, een bejaard, een van middelbare leeftijd een van middelbare.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Drie echtparen willen toetreden tot een kerk. Drie echtparen, een bejaard, Drie echtparen, een bejaard, een van middelbare leeftijd een van middelbare."— Transcript van de presentatie:

1

2 Drie echtparen willen toetreden tot een kerk.

3 Drie echtparen, een bejaard, Drie echtparen, een bejaard, een van middelbare leeftijd een van middelbare leeftijd en een net getrouwd stel en een net getrouwd stel willen toetreden tot een kerk. willen toetreden tot een kerk.

4 De priester vertelt: "We stellen speciale eisen aan nieuwe parochianen:Je mag twee weken absoluut geen sex hebben!" De priester vertelt: "We stellen speciale eisen aan nieuwe parochianen:Je mag twee weken absoluut geen sex hebben!" De echtparen gaan er mee akkoord en komen na twee weken weer terug. De echtparen gaan er mee akkoord en komen na twee weken weer terug.

5 De priester spreekt eerst met het bejaarde echtpaar. De priester spreekt eerst met het bejaarde echtpaar. "En, hebben jullie twee weken geen sex gehad?" "En, hebben jullie twee weken geen sex gehad?" "Geen probleem, eerwaarde " "Geen probleem, eerwaarde " "Gefeliciteerd, en welkom in de parochie." "Gefeliciteerd, en welkom in de parochie."

6

7 Vervolgens spreekt de priester met het echtpaar van middelbare Vervolgens spreekt de priester met het echtpaar van middelbare leeftijd."En, is het jullie gelukt om twee weken geen sex te hebben?" leeftijd."En, is het jullie gelukt om twee weken geen sex te hebben?" "Nou", antwoordt de man, "de eerste week ging wel. De tweede week hebben we net gered." "Nou", antwoordt de man, "de eerste week ging wel. De tweede week hebben we net gered." "Gefeliciteerd!" antwoordt de priester, "en welkom in de parochie." "Gefeliciteerd!" antwoordt de priester, "en welkom in de parochie."

8

9 Als laatste gaat hij naar het pasgetrouwde stel en vraagt: "En, is het jullie gelukt?" Als laatste gaat hij naar het pasgetrouwde stel en vraagt: "En, is het jullie gelukt?" "Nee", vertelt de man. "Wat is er dan gebeurt?" vraagt de priester. "Nee", vertelt de man. "Wat is er dan gebeurt?" vraagt de priester. "Nou," vertelt de man, "mijn vrouw moest een pot verf van de bovenste plank hebben en die liet ze vallen. "Nou," vertelt de man, "mijn vrouw moest een pot verf van de bovenste plank hebben en die liet ze vallen. Toen ze bukte, raakte ik zo opgewonden da ik haar ter plekke genomen heb." Toen ze bukte, raakte ik zo opgewonden da ik haar ter plekke genomen heb." "Je begrijpt," zegt de priester "dat je nu niet welkom bent in mijn kerk". "Je begrijpt," zegt de priester "dat je nu niet welkom bent in mijn kerk".

10 ik weet het zegt de man, bij de ik weet het zegt de man, bij de mogen we ook al niet meer binnen..." mogen we ook al niet meer binnen..."

11

12 Dat was het dan weer…. Tot de volgende keer…. Tot de volgende keer…. Groetjes Peter Groetjes Peter Peters PRODUCTIONS 2006 Peters PRODUCTIONS 2006


Download ppt "Drie echtparen willen toetreden tot een kerk. Drie echtparen, een bejaard, Drie echtparen, een bejaard, een van middelbare leeftijd een van middelbare."

Verwante presentaties


Ads door Google