De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat."— Transcript van de presentatie:

1 Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat indiscrete vraag stellen? Is goed zegt de man, als je het maar niet te bont maakt! Hoe komt het, zegt de vrouw, op je hoofd ben je echt helemaal grijs, maar daar beneden ben je nog mooi op kleur. Theo schud z’n hoofd en zegt: Simpel, ik heb daar beneden nooit zorgen gehad.

2 Horens. Man bezoekt een redelijk gezet hoertje. Hij ligt bij het eerste nummertje boven. Na een poosje begint zij hem telkens op z’n hoofd te voelen. Hij vraagt, wat ben je eigenlijk allemaal aan het doen? Zij: ik zoek de horentjes. Hij: Wat nou horentjes? Zij: Nou de horentjes omdat je zo verduiveld goed bent!!! Nadat ze hun standje hebben gewijzigd en zij nu boven ligt, begint hij ook op haar hoofd te voelen. Zij: En wat ben jij aan het doen dan? Hij: ik zoek ook de horentjes. Zij: Ah ik ben dus ook zo verduiveld goed? Hij: nee maar wel zo zwaar als een koe!!!!

3 Spiegeltje spiegeltje aan de wand.
Een al iets op leeftijd gekomen vrouw staat voor het naar bed gaan naakt voor de spiegel, laat haar blik eens over haar lichaam gaan en ziet dat haar huid rimpelig en slap word, haar borsten bijna op haar buik hangen en dat ze een enorme kont heeft gekregen. Ze draait zich om naar haar man en zegt: ik voel me zeer oud geworden. Zeg asjeblieft nu iets heel positiefs over me, zodat ik me wat beter ga voelen. Hij denkt even na en zegt dan: in elk geval schijnt met je ogen nog alles prima in orde te zijn!!!

4 Komkommers? Martha in de tuin tegen de buurvrouw:
Mijn tomaten willen maar niet rood worden. Buurvrouw: Daar weet ik wel iets op. Je moet er eens een paar keer naakt langs lopen, moet je ze dan eens zien!!!! Martha; Heb ik al geprobeerd. Heeft niet geholpen, maar wel zijn alle augurken nu 40 cm lang geworden.

5 1e ruzie. De pas getrouwde Connie belt met haar moeder en verzucht;
We hadden vandaag onze eerste echte ruzie. Ach meid zegt ma, rustig maar, dat komt toch in elk huwelijk voor. Connie; Ja maar ik weet niet waar ik het lijk moet laten!!!

6 Zeldzaam. Wat is 1 van de allerzeldzaamste vloeistoffen op aarde?
Ambtenarenzweet.

7 Onschuld Schreeuwt de vader tegen de nieuwe vriend van zijn dochter!!!
Zo dus jij hebt mijn dochter van haar onschuld beroofd? Zegt vriendlief; Ja, maar wees gerust; ik doe het beslist nooit weer.

8 Nog een prettige dag verder
EINDE Dat was het weer Nog een prettige dag verder By TDM-systems ™


Download ppt "Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat."

Verwante presentaties


Ads door Google