De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1 Timoteüs 6:10: “Want de wortel van alle kwaad is geldzucht. Door zich daaraan over te geven zijn sommigen van het geloof afgedwaald en hebben ze zichzelf.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1 Timoteüs 6:10: “Want de wortel van alle kwaad is geldzucht. Door zich daaraan over te geven zijn sommigen van het geloof afgedwaald en hebben ze zichzelf."— Transcript van de presentatie:

1

2 1 Timoteüs 6:10: “Want de wortel van alle kwaad is geldzucht. Door zich daaraan over te geven zijn sommigen van het geloof afgedwaald en hebben ze zichzelf veel leed berokkend.”

3 1 Timoteüs 6:10: “Want de wortel van alle kwaad is geldzucht. Door zich daaraan over te geven zijn sommigen van het geloof afgedwaald en hebben ze zichzelf veel leed berokkend.” Matteüs 19:24: “Ik zeg het jullie nog eens: het is gemakkelijker voor een kameel om door het oog van een naald te gaan dan voor een rijke om een koninkrijk van God binnen te gaan.”

4

5 DANKEN DOOR TE DELEN

6 2 Korinte 9:8: (Bijbel in Gewone Taal) “God heeft de macht om jullie al het goede te schenken. Hij kan jullie alles geven wat je nodig hebt. Zelfs zo veel dat jullie altijd meer dan genoeg hebben, en veel overhouden om andere mensen te steunen.”

7 DANKEN DOOR TE DELEN


Download ppt "1 Timoteüs 6:10: “Want de wortel van alle kwaad is geldzucht. Door zich daaraan over te geven zijn sommigen van het geloof afgedwaald en hebben ze zichzelf."

Verwante presentaties


Ads door Google